ماشین آلات در اختیار راهداری چهارمحال و بختیاری از متوسط عمر بالایی برخوردارند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عزیزالله روشن، ظهر امروز در نشست با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: پروژه های عمرانی حوزه راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فقط در ۶ ماه از سال قابلیت اجرا دارد و همه ساله راهداران از آبان ماه برای راهداری زمستانی در محورهای مواصلاتی آماده می شوند.

وی افزود: مراقبت از سلامت راهدارن در مواجهه با ویروس کرونا مهمترین دغدغه در راهداری زمستانی سال جاری است چرا که با کاهش دما راهداران در راهدارخانه ها تجمع می کنند و در صورت ابتلا یک نفر، سلامت کل اکیپ به خطر می افتد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه در استان وجود دارد که نزدیک به ۸۰۰ کیلومتر از راه های روستایی خاکی و همچنین تعدادی از راه ها و تونل های استان هنوز تحویل راهداری نشده است، اما مردم همچنان در این محورها تردد می کنند و این مسئله یکی دیگر از دغدغه های ما است.

وی با اشاره به ایجاد ۴۲ راهدارخانه موقتی و دائمی، بیان کرد: ۷۵ درصد جاده های استان کوهستانی است که اغلب این راه ها در زمستان نیاز به خدماتی مانند برف روبی، شن و … دارند که برای همین راهدار خانه های دائمی و موقت ایجاد شده است.

روشن اضافه کرد: از بین مجتمع های خدمات رفاهی استان، ۹ مجتمع خدمات رفاهی فعال، ۱۴ مجتمع در حال احداث و تکمیل و همچنین ۱۹ مجتمع دیگر استعلام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری گفت: جاده ها و محورهای مواصلاتی استان آنلاین رصد می شوند، همچنین ۳۴ سامانه ثبت سرعت غیرمجاز راه اندازی شده که متاسفانه برخی از آن ها مورد هجوم قرار گرفته اند.

کرونا، تردد خودرو و مسافر را کاهش داد

روشن با بیان اینکه به علت شیوع کرونا از اسفندماه سال گذشته تا ۱۳ مردادماه با کاهش ورود خودرو و مسافر به استان مواجه بودیم، تصریح کرد: شیوع این ویروس سبب کاهش ۲۸ درصدی تردد خودرو و کاهش ۴۸ درصدی ورود مسافر به استان و کاهش ۳۷ درصدی تعداد خودروهای ورودی و کاهش ۳۵ درصدی خودروهای خروجی شد.

وی با بیان اینکه ۴۹ نقطه در سال ۹۵، به صورت پرحادثه شناسایی شدند، افزود: از این تعداد نقاط پرحادثه، ۶ نقطه اصلاح، ۷ نقطه در دست اقدام و سایر نقاط با علامت های هشداری، آشکارسازی شدند.در سال ۹۹ ، حدود ۶۷ نقطه حادثه خیز دیگر نیز شناسایی شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره به مشکل کمبود قیر برای پیمانکاران جهت روکش و ایجاد آسفالت، تصریح کرد: حدود ۱۰ کیلومتر از محورهای استان آسفالت، ۵۴۳ کیلومتر از محورها ایمن سازی، ۴۸۴۵ تابلوی اخطاری نصب و ۸۴۰ کیلومتر از راه های استان نیز شانه سازی شده است.

روشن با اشاره به پروژه محور ناغان-کارون ۴ و بهسازی محور جوزستان به ارمند به عنوان پروژه های اقتصاد مقاومتی استان، ادامه داد: تکمیل تونل چارطاق، تکمیل و احداث راه های موگویی و محور کیان به طاقانک از پروژه های جهش تولید هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایمن سازی محور کیان به طاقانک یکی را نیز یکی از مهم ترین دغدغه های راهداری دانست و گفت: ۱۲ درصد تصادفات جاده ای استان در این محور رخ داده است و ۲۴ نفر فوتی در سال گذشته در این محور به ثبت رسیده که ایمن سازی های اولیه موجب کاهش تصادفات در این محور شده است.

وی اظهار داشت: ماشین آلات در اختیار راهداری چه در این استان و چه در استان های دیگر از متوسط عمر بالایی برخوردارند و هزینه بسیاری نیز برای تعمیرات نیاز دارند.

انتهای پیام/۷۵۴۰/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ماشین آلات در اختیار راهداری چهارمحال و بختیاری از متوسط عمر بالایی برخوردارند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.