انجام ۶۰ تا ۸۰ درصد صادرات زمینی فرآورده های نفتی از طریق استان مرکزی



دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی گفت: امروزه ۶۰ تا ۸۰ درصد صادرات زمینی فرآورده های نفتی از طریق استان مرکزی و هاب زمینی این استان انجام می شود.

به گزارش ایسنا، مجید طاعتی در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار کرد: در صورت تحقق اهداف سامانه جامع انبارها، شاهد تاثیرات خوب این اقدام در راستای تنظیم بازار و مبارزه با قاچاق کالا خواهیم بود.

وی افزود: سال گذشته میزان کشفیات کالای قاچاق در استان نسبت به مشابه سال قبل از آن، رشد ۶۰ تا ۷۰ درصدی داشته و ارزش ریالی آن ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی تصریح کرد: همچنین میزان کشفیات کالای قاچاق در ۶ ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۰۰ درصدی داشته و پیش بینی می شود میزان کشفیات تا پایان سال به دو برابر افزایش پیدا کند.

وی گفت: قاچاق فرآورده های نفتی در استان مرکزی اولویت اول کمیسیون است و استان مرکزی در این خصوص جزو استان های کلیدی در کشور تلقی می شود. امروزه ۶۰ تا ۸۰ درصد صادرات زمینی فرآورده های نفتی از طریق استان مرکزی و هاب زمینی این استان انجام می شود.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۲۵۵ پرونده قاچاق و متروکه به ارزش ریالی ۱۰۰ میلیارد ریال و در سال جاری تاکنون، ۳۴۰ پرونده به ارزش ریالی ۳۰۰ میلیارد ریال کشف شده است.

امیر محمدپور اضافه کرد: تاکنون سه انبار مملو از جنس سازمان اموال تملیکی که یکی از آنها متعلق به شرکت آب منطقه ای بود، صفر و خالی از جنس شده است.

وی خاطرنشان کرد: میزان فروش اموال تملیکی از طریق مزایده در سال گذشته به صورت ماهانه، ۱٫۵ میلیارد تومان بوده است، این در حالی است که در شش ماهه سال جاری با برگزاری ماهانه دو مزایده و یک مزایده حضوری در تهران تاکنون میزان فروش اموال به ۹ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل استاندارد استان مرکزی نیز گفت: در شش ماهه نخست سال جاری ۱۹ نشست کارگروه تعیین ماهیت برگزار شده و هزار و ۱۸۶ پرونده بررسی شده که در خصوص هزار و ۲۷ پرونده اعلام نظر قطعی صورت گرفته و ۱۴۱ پرونده به منظور آزمون مجدد یا تکمیل مدارک بازگشت داده شده و ۱۸ پرونده به کارگروه کشوری به منظور اعلام نظر ارسال شده است.

مهناز جعفریان افزود: از مجموع پرونده های بررسی شده ۳۷۲ پرونده از گمرک اراک و ۸۱۴ پرونده از گمرک ساوه ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، آسیب شناسی قاچاق فرآورده های نفتی استان و شناسایی نقاط آسیب پذیر استان در این حوزه از مصوبات این جلسه بود. همچنین در این نشست طرح مبارزه با خودروهای سبک کالاهای قاچاق مصوب و مقرر شد شورای تامین استان مرکزی و لرستان یک نشست مشترک در این راستا برگزار کنند.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در انجام ۶۰ تا ۸۰ درصد صادرات زمینی فرآورده های نفتی از طریق استان مرکزی

گفتگو با هوش مصنوعی