بازی های بومی محلی در استان های مختلف کشور مستند سازی می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، میلاد مقیمی زاده عصر امروز در نشست تخصصی مسئولان هیئت های ورزش روستایی و بازی های بومی محلی منطقه ۵ کشور در بوشهر نقش روابط عمومی ها در معرفی ورزش ها و بازی های محلی مهم دانست و اظهار داشت: روابط عمومی ها باید از ظرفیت های رسانه ای، فضای مجازی، شبکه های اجتماعی برای معرفی ورزش های روستایی و بازی های محلی استفاده کنند.

وی باتأکید بر اثرگذاری بر روی مخاطبان در توجه به بازی های محلی تصریح کرد: حوزه ورزش روستایی و بازی های بومی محلی باتوجه به داشتن اصالت و ریشه های واقعی و نقش آن مردم برای ایجاد انگیزه در جامعه بسیار اثربخش است.

مسئول روابط عمومی فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی از تشکیل شورای راهبردی ورزش های روستایی در استان ها خبر داد و گفت: تمام بازی های بومی محلی در استان ها مستند سازی می شود.

منطقه بندی ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان ها

مقیمی زاده، منطقه بندی، ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان ها طرحی نو و کارآمد دانست و بیان کرد: روابط عمومی ها با همکاری پیشکسوتان و سالمندان باید ورزش های بومی محلی در مناطق مختلف را شناسایی و مستندسازی کنند.

وی از برگزاری جشنواره مجازی بازی ها و آیین های بومی محلی در شرایط کرونایی خبر داد و بیان کرد: در این راستا جشنواره فرهنگی تفریحی تابستانی ویژه خانواده کارگران به صورت مجازی برگزار شده که پس از بررسی، داوران برگزیده ها را معرفی می کنند.

مسئول روابط عمومی فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی با اشاره به منطقه بندی کردن ر وابط عمومی های این فدراسیون در استان ها بر اساس ظرفیت ها خاطر نشان کرد: این مهم در راستای تغییر شگرف در حوزه اطلاع رسانی ورزش روستایی و بازی های بومی محلی است.

انجام بازی محلی در ۴۵ هزار روستا در استان ها

وی با اشاره به بازی محلی در ۴۵ هزار روستا در استان ها خاطر نشان کرد: این آیین ها و بازی ها در حوزه ورزش روستایی و بازی محلی با حمایت و همیاری مسئولان گسترش می یابد که منوط به مشارکت بیشتر مسئولان است.

مقیمی زاده از برگزاری مجمع ملی روابط عمومی های ورزش روستایی و آیین های بومی محلی خبر داد و گفت: یکی از رسالت های مهم امروز ما یادآوری اصالت بازی ها و ورزش ها و آموزش آنها به نسل جدید است.

رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان بوشهر هم با اشاره به نقش مهم این بازی ها تصریح کرد: ورزش روستایی و بازی های بومی محلی در راستای سلامت روان جامعه حرکت می کند.

سعید اسماعیلی باتأکید بر همکاری دهیاری ها در معرفی بازی های روستایی و محلی گفت: با همکاری و همراهی علاقمندان، دلسوزان، مدیران و تمامی مجموعه ها از جمله دهیاری ها، ورزش روستایی و بازی بومی محلی باید گسترش یابد.

بازی محلی و بومی ایجاد شور ، نشاط و پرکردن اوقات فراغت

وی افزود: تلاش برای ایجاد شور ، نشاط و پرکردن اوقات فراغت، با توجه به تنوع ورزش های سنتی و بازی های بومی و محلی هر منطقه از کشور، ارتقا سطح جسمانی و روانی جامعه هدف، با برنامه ریزی و اقدام هیئت های استانی میسر می شود.

رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان بوشهر با بیان اینکه بسیاری از استعدادها و قهرمان های ورزشی از دل روستاها و عشایر طلوع کرده اند افزود: بدون شک قبل از آنکه فوتبالیست، والیبالیست، بسکتبالیست و دیگر رشته های ورزشی باشد همین بازی های بومی محلی مورد توجه قرار داده شده است.

استعدادهای درخشان در حوزه ورزش روستایی و بازی های بومی محلی و عشایری

معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر هم با بیان اینکه استعدادهای درخشانی حوزه ورزش روستایی و بازی های بومی محلی و عشایری در استان ها وجود دارد که هنوز ناشناخته مانده است.

وی باتأکید گسترش فرهنگ بازی بومی محلی خاطر نشان کرد: زمین های چمن در روستاها، وجود خانه های ورزش و تلاش برای آموزش سبب می شود که تیم های توانمند روستایی شکل بگیرد.

انتهای پیام/۱۹۰/ ت
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بازی های بومی محلی در استان های مختلف کشور مستند سازی می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.