تربیت بیش از ۲۰۰۰ مدرس و مبلغ تخصصی نماز در کشور



به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفر روز یکشنبه در چهارمین اجلاس استانی نماز با عنوان نماز و مدرسه در اراک، اظهار داشت: بیشترین انگیزه برای خواندن نماز رسیدن به قرب الهی است و آرامش و کمترین انگیزه ترس از عذاب الهی می باشد و والدین و معلمین دارای بیشترین تاثیر بر نماز خواندن فرزندان هستند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: تضعیف نماز بیش از ترک نماز شیوع و فراوانی دارد و متاسفانه نماز جز اولویت زندگی افراد قلمداد نمی شود.

مظفر خاطر نشان کرد: باید توجه داشت اگر نماز زایل شود شهوات و منکرات در جامعه رشد پیدا می کند.

ویبا بیان این که نماز صبح قضا و تضییع می شود، اظهار کرد: باید در مساجد به اقامه نماز صبح توجه شود و دانش آموزان را نیز به خواندن آن تشویق کرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد: چند درصد افراد به قرائت نماز توجه نمی کنند چرا همین الفاظ و معانی بکار رفته در نماز ما را به مسیر و مقصد اصلی هدایت می کند.

مظفر اظهار کرد: تاثیر پذیری دختران در آموزش نماز بیشتر از پسران است چرا که در مدارس دخترانه کارهای ویژه تر ی در این حوزه انجام می شود.

وی افزود: نماز دانش آموزان نمره بالاتری نسبت به نماز دانشجویان دارد و این موضوع توجه مسئولین دانشگاه ها را نسبت به این امر دو چندان می سازد.

مظفر بیان کرد: با اشاره به پرسش اکثر والدین در خصوص چگونگی روش های دعوت فرزندان به امر نماز گفت: در این خصوص یک مرکز تخصصی نماز در قم تاسیس شده است که بیش از دو هزار مدرس و مبلغ تخصصی نماز تربیت شده است تا شیوه های دعوت به نماز را بیان کنند.

وی تاکید کرد: تشویق به نماز و آموزش از سنین پایین، الگو بودن از بهترین راه های دعوت به نماز به شمار می رود.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور اظهار کرد: از جمله علل نماز نخواندن می توان به نداشتن آگاهی نسبت به برکات نماز، کاهلی و تنبلی و رفتار نامطلوب نمازگزاران اشاره کرد.

پرسش و پاسخ در تربیت بیش از ۲۰۰۰ مدرس و مبلغ تخصصی نماز در کشور

گفتگو با هوش مصنوعی