نباید تنها به محله های آسیب پذیر توجه داشت / ماجرای احداث دو بیمارستان در یک خیابان ۱۰ متری



رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران مطرح کرد؛

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا نژادبهرام رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران در آیین گرامیداشت روز جهانی شهرسازی با اشاره به این نکته که در دور جدید فعالیت مدیریت شهری دو کارگروه تشکیل شد، اظهار کرد: یکی از کارگروه های تشکیل شده کارگروه شهرسازی بود که در همه شورایاری های محلات نیز تشکیل و در آن افراد نخبه بر اساس خرد جمعی برنامه ریزی و تصمیم گیری می کنند.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران ادامه داد: ما نباید تنها به محله های دارای آسیب اجتماعی و شهری توجه کنیم، زیرا مناطقی مانند منطقه ۵ نیز وجود دارد که در یک خیابان ۱۰ متری دو بیمارستان که خود معضلات بسیاری را ایجاد کرده وجود دارد که توانستیم با مشارکت شهروندان و همکاری مدیریت شهری اقدام های خوبی در آن منطقه انجام دهیم.

نژادبهرام بیان کرد: اگر در منطقه ای به ظاهر مشکل اجتماعی و آسیب خاصی وجود نداشته باشد ما باید در آنجا ورود کنیم و با برنامه ریزی های مشخص تغییراتی را در جهت بهبود شرایط آن ایجاد کنیم.

او با اشاره به منشور حقوق شهروندی تصریح کرد: منشور حقوق شهروندی ۴ سرفصل دارد، اما در این سرفصل ها به حقوق عمومی پرداخته نشده است.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران گفت: نکته اول این است که افراد تأثیرگذار در هر محله پایتخت باید بتوانند تصمیم گیری های مهمی داشته باشند و ما باید به این نکته توجه کنیم که زمانی اقدام های ما تأثیرگذار است که از خرد جمعی استفاده کنیم.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نباید تنها به محله های آسیب پذیر توجه داشت / ماجرای احداث دو بیمارستان در یک خیابان ۱۰ متری» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.