تکلیف فعالان اقتصادی به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد عباسی صبح امروز گفت: به استناد مصوبه کارگروه تنظیم بازار و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در راستای شفافیت در انجام معاملات و رصد دقیق و سیستماتیک کالا علی الخصوص کالاهای اساسی، همه واحدهای تولیدی، اصناف و شرکت های پخش مکلف به ثبت نام در سامانه جامع تجارت هستند.

وی افزود: از ابتدای سال تا کنون تعداد ۲۱۱۳۱ نفر از فعالین اقتصادی استان اعم از واردکنندگان، تولیدکنندگان و خدمات در سامانه جامع تجارت فعالیت می کنند. همه تولیدکنندگان، پخش کنندگان، عمده فروشان، خریداران و فروشندگان خرد باید ضمن ثبت نام در سامانه، نسبت به ثبت ورود و خروج کالاها اقدام کنند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان هرمزگان تصریح کرد: رصد کالا در زنجیره تجاری و نظارت سیستمی برای تسهیل، سبب جلوگیری از گران فروشی، احتکار و قاچاق کالا و نیز بهبود و شفاف سازی فعالیت عاملان تجاری و فراهم کردن امکان اعتبارسنجی و رتبه بندی عادلانه فعالان می شود.

رشد ۲ درصدی سرمایه گذاری جواز تأسیس در هرمزگان

خلیل قاسمی از صدور ۱۷۵ فقره جواز تأسیس صنعتی در ۴ ماه سال جاری در استان خبر داد.

وی با اشاره به صدور ۱۷۵ فقره جواز تاسیس اظهار داشت: شاهد رشد۲ درصدی سرمایه گذاری صدور جواز تأسیس در استان هستیم.

وی با بیان این که از این میزان جواز تأسیس صادره تعداد ۶ فقره جواز توسعه ای است، گفت: رشد سرمایه گذاری جوازهای تأسیس در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل، نشان از علاقه مندی به سرمایه گذاری در استان میباشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یکی از اولویت های مهم در استان را حمایت و پشتیبانی و رونق بیشتر صنایع عنوان کرد و ادامه داد: تسریع در اجرا و تکمیل طرح های صنعتی استان به صورت جدی دنبال می شود.

قاسمی اظهار داشت: بیشترین صدور جواز تاسیس در شهرستان بندرعباس و کمترین صدور مربوط به شهرستانهای ابوموسی و بشاگرد است. محصولات کانی غیرفلزی و شیمیایی از جمله گروه های صنعتی بوده اند که بیشترین میزان صدور جوازتاسیس را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/۸۶۴
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تکلیف فعالان اقتصادی به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.