هنرمندان حوزه صنایع دستی استان سمنان حمایت می شوند



مهدی جمال در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: صنایع دستی گامی در جهت خودکفایی و تقویت بنیه اقتصادی کشور و مصداق بارز اقتصاد مقاومتی و درون زا است.

وی با بیان اینکه صنایع دستی ایران، یکی از ظرفیت های عالی میراث فرهنگی کشور به شمار می رود افزود: صنایع دستی می تواند در اقتصاد گردشگری ایران جایگاه شایسته و بایسته پیدا کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان عنوان کرد: تقریبا هر شهر کشورمان، دارای صنایع دستی مخصوص به خود است که ریشه در فرهنگ، سنت ها و آئین ها و حتی سبک زندگی کهن مردمان آن دیار دارد.

وی عنوان کرد: مهم ترین صنایع دستی استان سمنان در قالب بافته های «داری» بافته های «غیرداری» و سفال، سرامیک و نساجی سنتی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان مهم ترین صنایع دستی استان را سفال و سرامیک عنوان کرد و گفت: هنرمندان این صنایع در سه شهرستان شاهرود، سمنان و دامغان فعال هستند.

جمال با بیان اینکه هنر نساجی سنتی نظیر (حوله بافی- چادرشب بافی و …) در شهرستان های شاهرود و سرخه وجود دارد و هنرمندان در این زمینه فعالیت دارند گفت: نساجی سنتی در کلاته خیج شاهرود، نمدمالی ابرسج شاهرود و سمنان، گلیچ بافی روستای چاشم، سوزن دوزی سنگسری در مهدی شهر، گلیم دورو در سمنان و چاپ قلمکاری دامغان از صنایع دستی است که ویژه استان سمنان است.

وی اظهار داشت: اعطای تسهیلات کم بهره برای مشاغل خانگی، روستایی و عشایری، برگزاری کلاس های آموزشی مقدماتی و شاغلین صنایع دستی، اعطای کمک های بلاعوض و بیمه هنرمندان صنایع دستی شناسنامه دار از جمله حمایت های است که میراث از هنرمندان حوزه صنایع دستی در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام/۳۶۳/ش

پرسش و پاسخ در هنرمندان حوزه صنایع دستی استان سمنان حمایت می شوند

گفتگو با هوش مصنوعی