ضرورت اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای پاسداشت حرمت ماه رمضان



به گزارش خبرگزاری مهر حسن خانجانی موقر در جلسه ای که به منظور اقدام جامع و هماهنگ دستگاه های امر در راستای ارتقای فرهنگ صیانت از حرمت ماه مبارک رمضان و جلوگیری از هر گونه تظاهر به روزه خواری در ملاعام برگزار شد، گفت: برای پاسداشت حرمت ماه مبارک رمضان باید ضعف های برنامه های سال های گذشته آسیب شناسی و راهکارها و پیشنهادات اثربخش تری برای حل آن ارائه شود.

وی اظهار کرد: شهرداری ها، میراث فرهنگی و دیگر دستگاه های متولی مؤظف هستند در ورودی شهرها با استفاده از چندین پرده یا بنر، مکان ها و رستوران های خدمات دهنده به مسافران و گردشگران را معرفی کنند که آن هم منحصرا در مناطق گردشگری باید باشد.

دادستان همدان افزود: برخی به معاذیر شرعی و یا پزشکی توانایی روزه گرفتن ندارند، اما مطابق با قانون می بایست به منظور حفظ کرامت انسانی و برای نگهداشتن حرمت ماه مبارک رمضان از روزه خواری در ملاءعام خودداری کنند.

خانجانی موقر با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه همیشه اثربخش تر است، تصریح کرد: مسؤولان متولی در ورودی بوستان ها و تفرجگاه ها و نیز مناطق گردشگری از بنرهای آموزشی برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی با هدف جلوگیری از تظاهر به روزه خواری استفاده کنند.

دادستان همدان گفت: به منظور پاسداشت حرمت ماه مبارک رمضان؛ اغذیه فروشی ها از جمله رستوران ها و مراکز تهیه غذا ملزم به رعایت قانون هستند و هر رستوران و واحد صنفی دیگری که در طول روز به سرویس دهی در ملأ عام اقدام کند و مروج روزه خواری باشد پلمپ شده و تا پایان ماه رمضان اجازه فعالیت به او داده نمی شود.

این مقام مسؤول قضائی ادامه داد: مراکز صنفی، رستوران ها و تهیه غذا ملزم به رعایت قانون هستند و هر رستوران و صنف مربوطه دیگری که به سرویس دهی در ملأ عام اقدام کند و مروج روزه خواری باشد پلمپ شده و تا پایان ماه رمضان اجازه فعالیت به او داده نمی شود.

خانجانی موقر همچنین با بیان اینکه روزه خواری در ملأ عام جرم مشهود است، گفت: بنابراین برای پرونده های مربوط به تظاهر به روزه خواری در انظار و اماکن عمومی، شعبه ویژه ای در هر شهرستان اختصاص داده شده و با خاطیان مطابق با قانون برخورد می شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ضرورت اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای پاسداشت حرمت ماه رمضان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.