دستگاه تحریمی تخلیه و بارگیری کانتینر بندری بومی سازی شد



گروهی از محققان یکی از شرکت های دانش بنیان اقدام به بومی سازی تجهیزات بندری برای تخلیه و بارگیری کانتینرها کرده است که به گفته آنها این نوع تجهیزات جزو اقلام تحریمی به شمار می رود.

رضا ریاضی، مجری طرح در گفت وگو با ایسنا، طراحی و ساخت « ریچ استاکر» را از جدیدترین پروژه های این شرکت دانش بنیان نام برد و گفت: با حمایت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و سازمان بنادر و کشتیرانی طراحی و بومی سازی دستگاه های ریچ استاکر را در دستور کار داریم.

وی ریچ استاکر را ابزاری برای حمل کانتینر دانست و ادامه داد: این دستگاه از جمله دستگاه های استراتژیک کشور به شمار می رود؛ چرا که صادرات و واردات ما منوط به دارا بودن این تجهیزات می شود.

ریاضی اظهار کرد: این تجهیزات جزو تجهیزات پشت بندی محسوب می شود که برای تخلیه کانتینرها و بارگیری آنها نیاز داریم، ضمن آنکه این تجهیزات جزو اقلام تحریمی است.

مجری طرح با بیان اینکه در دنیا تنها ۴ کشور دارنده دانش فنی ساخت ریچ استاکر هستند، خاطر نشان کرد: بومی سازی این دستگاه آغاز شده است و بر اساس نیاز کشور نسبت به اجرای این پروژه اقدام کردیم.

به گزارش ایسنا، ریچ استاکر (Reach Stacker)، یکی از ماشین های صنعتی مخصوص حمل کانتینر است و بیشتر در ترمینال های کانتینری و اسکله ها، برای انجام عملیات تخلیه، بارگیری و جابه جایی کانتینرها مورد استفاده قرار می گیرد.

در مقایسه با لیفتراک ها، ریچ استاکر به راحتی می تواند به ارتفاع های بالاتری در حمل کانتینرها دسترسی داشته باشد، ضمن آنکه این تجهیزات حمل و نقل، کارایی و سرعت عمل بالایی دارند. ظرفیت حمل بار در ریچ استاکر، متفاوت است و معمولا در حدود ۴۵ تا ۵۰ تن است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «دستگاه تحریمی تخلیه و بارگیری کانتینر بندری بومی سازی شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.