تحول در تصفیه خانه فاضلاب با ۳۰۰ میلیارد تومان منابع اعتباری



مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی اردبیل گفت: با تأمین ۳۰۰ میلیارد تومان منابع اعتباری در سه سال تحول عظیم در پروژه تصفیه خانه فاضلاب استان اردبیل و طرح های در حال اجرا رقم خواهد خورد.

فرامرز بهنژاد در گفت وگو با ایسنا ، اظهار کرد: با جذب این ۳۰۰ میلیارد تومان در سه سال تلاش و کوشش ما بر این است تا طرح های فاضلاب در شهرهای مختلف استان به سرانجام رسیده و امکان پاسخگویی به مطالبه مردم در بهره مندی از خدمات فاضلاب شهری فراهم آید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در ۹ شهر استان شبکه فاضلاب جمعیتی بالغ بر ۴۷۰ هزار نفر را پوشش می دهد، خاطرنشان کرد: ما سالانه ۲۶ میلیون مترمکعب جمع آوری فاضلاب را برای ۱۶۱ هزار مشترک انجام می دهیم ولی تلاش ما بر این است تا با تأمین این منابع قابل توجه بتوانیم شهرهای مختلف و خانوارهای متعددی را تحت پوشش خدمات فاضلاب ببریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی اردبیل به هدررفت منابع آب به دلیل فرسودگی شبکه و برخی شرایط دیگر در آبرسانی به شهرها و روستاها اشاره کرد و گفت: البته هدررفت آب در استان اردبیل از میانگین کشوری پایین است ولی تلاش می کنیم تا با اصلاح، ترمیم و نوسازی شبکه تا حد امکان جلوی هدررفت آب را چه در حوزه شهری و چه روستایی بگیریم.

بهنژاد ادامه داد: شبکه فاضلاب شهر اردبیل را بزرگترین مهندسان و باتجربه ترین مشاوران طراحی اجرا کردند و هیچ مشکلی در این زمینه و تخلیه فاضلاب در مناطق مختلف شهر وجود ندارد اما باید این اصل را فراموش نکنیم که شبکه فاضلاب شهر اردبیل برای جمع آوری آب های سطحی طراحی نشده و ما باید از ورود آب های سطحی به شبکه فاضلاب جلوگیری کنیم و طرح های توسعه ای این شبکه نیز در دست اقدام است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی اردبیل در مورد قطعی احتمالی آب در فصل تابستان به دلیل مصرف بالا گفت: با رعایت الگوهای مصرف توسط مشترکین ما تابستان بدون قطعی را سپری خواهیم کرد و هیچگونه مشکلی در تأمین آب در شهرهای استان اردبیل وجود ندارد.

بهنژاد افزود: برای تأمین آب در دراز مدت در شهر اردبیل باید پیش از این مودل تصفیه خانه آب شرب اردبیل طراحی و اجرا می شد اما بعد از ۱۵ سال از احداث تصفیه خانه یامچی ما به شدت به مودل دوم نیاز داریم تا در دراز مدت شهروندان اردبیل با مشکل تأمین آب روبرو نشوند.

وی الگوی مصرف آب را ۱۵ مترمکعب ماهانه به ازای هر فرد اعلام و تصریح کرد: برای شهرک های جدید هم آبرسانی و هم توسعه فاضلاب براساس طراحی مناسب در حال انجام است و ما امیدواریم با جلوگیری از برخی مواز ی کاری ها و در یک مدیریت یکپارچه اهداف واقعی را تحقق ببخشیم.

بهنژاد همچنین به تأمین منابع آب روستاییان از منابع مختلف اشاره کرد و گفت: با بهینه مصرف کردن روستاییان در فصل تابستان ساعات قطعی آب روزانه به حداقل خواهد رسید و در بهترین شرایط روستاییان بین ۱۸ تا ۲۴ ساعت آب پایدار را در دسترس خواهند داشت.



انتهای پیام

پرسش و پاسخ در تحول در تصفیه خانه فاضلاب با ۳۰۰ میلیارد تومان منابع اعتباری

گفتگو با هوش مصنوعی