اولین گردهمایی جامعه استارتاپی البرز برگزار شد



ایسنا/البرز رئیس اتاق بازرگانی البرز گفت: در حال حاضر به دنبال ترویج تولید بدون کار به کمک مرکز تسهیلگری استان با محوریت ثبت ایده و نشان هستیم.

رحیم مولایی در در اولین گردهمایی فعالین جامعه استارتاپی البرز که امروز سه شنبه ۲۶ آذر در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد با اشاره به راه اندازی مرکز تسهیلگری در اتاق بازرگانی استان اظهار کرد: این مرکز با اهداف مختلفی چون تعامل میان صنعت و دانشگاه، همکاری با مرکزعلم وفناوری، گسترش فعالیت با شرکت های دانش بنیان و در نهایت تعامل با گروه های استارتاپی تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: امیداوریم با توجه به قانون بهبود کسب و کار، کسب و کارهای نوین را در استان پایه گذاری و ساماندهی کنیم تا اقدام موثری برای آیندگان انجام داده باشیم.

وی با تاکید بر اهمیت توجه به علم و دانش توضیح داد: از دوران کودکی با مصرع توانا بود هر که دانا بود این موضوع را در ما نهادینه کرده اند که علم و دانش باعث افزایش توانایی افراد می شود.

این مسئول گفت: طی چند سال گذشته موفق شدیم بحث زیست بوم کارآفرینی را به عنوان جامعه استارت آپی را در اتاق بازرگانی ساماندهی کنیم.

وی اضافه کرد: درهفته پژوهش استارتاپ جویار که در اتاق بازرگانی استان فعالیت دارد، موفق به کسب رتبه دوم شد که این امر نشان می دهد حمایت از ایده و طرح های نو نتیجه بخش خواهد بود.

بنا مولایی تاکید کرد: اتاق بازرگانی در حوزه استارتاپ ها مسئولیت اجرایی ندارد و بیشتر به امور تسهیل گری برای فعالیت راحت تر گروه های استارتاپی می پردازد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز اضافه کرد: در اتاق بازرگانی هم افراد با تجربه و هم افرادی با پشتوانه علمی فعالیت دارند و بدون شک با تلقیق علم و تجربه آنها می توان با سرعت بیشتری در مسیر تحقق اهداف پیش بینی شده مپیش برویم.

وی افزود: متاسفانه در شرایط فعالی اغلب افراد با تجربه در محیط کسب و کار افراد علمی را قبول ندارند و برعکس این امر هم صادق است و این خودزنی باعث شده در صنعت و اقتصاد کشور با مشکلاتی مواجه شویم.

این مسئول اظهار کرد: در اتاق بازرگانی البرز تلاش شده با هم افزایی میان این دو قشر زمینه تسریع در رشد اقتصادی استان را فراهم کنیم.

بنا مولایی تاکید کرد: در حال حاضر به دنبال ترویج تولید بدون کار به کمک مرکز تسهیلگری استان با محوریت ثبت ایده و نشان هستیم.

وی افزود: برای حمایت از کسب و کارهای نوین باید در حوزه نرم افزاری، هوشمند سازی و آی تی فعالیت های شاخص تری انجام دهیم چون در جهان امروز آی تی حرف اول را می زند.

وی توضیح داد: علی رغم اینکه از سال ۸۰ به دنبال تحقق دولت الکترونیک هستیم ولی باید گفت اهداف این حوزه به طور کامل محقق نشده و در این حوزه جزیره ای عمل کرده ایم.

این مسئول اضافه کرد: تا زمانی که نتوانیم دستاوردهای این حوزه را به صورت یکپارچه درآوریم و قدرت تحلیل آنها را نداشته باشیم، دیتاسازی در کشور صرفا هدر دادن سرمایه است.

وی گفت: اطلاعات شده از همه سوی سازمان ها و نهادها که در فرایند تحقق دولت الکترونیک باید جمع آوری شده باید واقعی شوند تا بر مبنای این آمار واقعی بتوان تصمیم سازی کرد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اولین گردهمایی جامعه استارتاپی البرز برگزار شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.