کتابچه مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه ها منتشر شد



کتابچه «مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه ها» از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، محمد سعید سیف،مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، درباره اهمیت موضوع مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه ها گفت: یکی از چالش های مهم در برابر نظام آموزش عالی کشور، عدم توازن در تأمین نیروی انسانی، تناسب آموخته ها با نیازهای کشور و عدم اشتغال مناسب دانش آموختگان دانشگاهی است. بنابراین بحث هدایت و مشاوره شغلی، اطلاع از وضعیت دانش آموختگان دانشگاهی و پیمایش مسیر شغلی آنها دارای اهمیت زیادی است.

وی با بیان اینکه با توجه به ضرورت طرح ایجاد مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاهی، افزود: دفتر ارتباط باجامعه و صنعت وزارت علوم نیز در جهت سیاست گذاری و برنامه ریزی برای چنین خدماتی که همواره فقدان آنها حلقه مفقوده در طرح ها و برنامه های دانشگاه ها بوده، از سال ۱۳۹۸ گام های مهمی برداشته و سعی کرده است زمینه را برای نهاد جدیدی با هدف ارائه خدمات اشتغال برای ذی نفعان فراهم کند. بدیهی است سیاست گذاری و برنامه ریزی در یک سازمان، نیازمند آگاهی از وضعیت، فرایندها و نحوه ارائه خدمات است.

سیف در ادامه تأکید کرد: همزمان با ایجاد این نهاد جدید لازم است محتوای مناسبی برای ارائه خدمات فراهم شود. لذا آشنایی مدیران و کارشناسان این مراکز با فرایندهای هدایت و مشاوره شغلی، نحوه ارائه خدمات، مدل ها و الگوهای هدایت شغلی، ساختار مرکز، الزامات هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، ضرروی و مهم است.

وی افزود: کتاب حاضر با هدف تهیه محتوا و تعریف فرایندهای ارائه خدمات هدایت و مشاوره شغلی و کاریابی تخصصی با همکاری و حمایت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین شده است.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در کتابچه مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه ها منتشر شد

گفتگو با هوش مصنوعی