شرط کشورهای غربی برای حمایت مالی به سودان / جنایتهای جنگی ناتو در لیبی- اخبار آفریقا - اخبار بین الملل تسنیم



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کشورهای غربی برای حمایت مالی از سودان و بخشودگی بدهی های این کشور شرط تعیین و اعلام کردند: حمایت مالی بین المللی از سودان از جمله بخشودگی بدهی های این کشور تنها از طریق تشکیل یک دولت مدنی ( غیرنظامی ) حاصل می شود.

به نوشته پایگاه خبری « سودان الان » مقامات بلندپایه کشورهای فرانسه، آلمان ، نروژ، انگلیس، آمریکا و اتحادیه اروپا پس از دیدار از خارطوم با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: سودان ممکن است میلیاردها دلار کمک مالی بانک جهانی و برنامه صندوق بین المللی پول را از دست بدهد و ۱۹ میلیارد دلار از بخشودگی بدهی این کشور در معرض خطر قرار بگیرد.

در این بیانیه تصریح شده است: حمایت مالی از سودان و بخشودگی بدهی های این کشور هرگز اجرایی نخواهد شد مگر با تشکیل یک دولت مدنی برخاسته از آرای مردمی.

از سوم آبان ماه گذشته که نظامیان سودانی علیه دولت انتقالی خارطوم کودتا کردند، بحران سیاسی در این کشور به شدت افزایش یافت و به رغم تلاشهای داخلی ، منطقهای و بین المللی که با هدف پایان دادن به این بحران صورت گرفته است، بحران سیاسی در سودان همچنان به حیات خود ادامه می دهد.

در همین حال، کمیتههای مقاومت خارطوم از مردم سودان خواست در تظاهرات امروز پایتخت شرکت کنند.

سودانی ها طی چندماه گذشته هر هفته علیه حاکمان نظامی تظاهرات می کنند و با سردادن شعارهایی خواستار واگذاری قدرت به سیاستمداران مدنی می شوند.

بازداشت ۱۰ تروریست در تونس

وزارت کشور تونس با انتشار بیانیه ای از دستگیری ۱۰ تروریست خبر داد و اعلام کرد: در بین این تروریست ها ۷ تکفیری به چشم می خورند.

در این بیانیه آمده است: یگان ضد تروریسم اداره کل امنیت عمومی تونس وابسته به وزارت کشور طی ماه مبارک رمضان با انجام عملیات هایی موفق شد ۱۰ تروریست راکه تحت پیگرد قانونی بودند، دستگیر کنند.



به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، این وزارتخانه در بیانیه خود تاکید کرد: برخی از عناصر تروریستی برنامه هایی برای حمله به نیروهای امنیتی طراحی کرده بودند که پیش از انجام طرح های خود دستگیر شده اند.

در بیانیه وزارت کشور تونس آمده است: نیروهای امنیتی با انجام عملیاتی در یکی از استانهای مرکزی کشور موفق شدند یک هسته تروریستی خفته را متلاشی کنند. این هسته تروریستی متشکل از ۳ نفر بود که با گروه تروریستی داعش بیعت کرده بودند.

این وزارتخانه در مارس گذشته اعلام کرد: نیروهای امنیتی با انجام عملیات های مختلف در سراسر کشور موفق شدن ۱۴۸ هسته تروریستی را منهدم و از چند عملیات تروریستی جلوگیری کنند.

تونس یکی از کشورهایی است که شماری از اتباع آن جذب گروه های تروریستی تکفیری همچون داعش شده اند.

جنایت جنگی ناتو در لیبی

در نشست شورای امنیت که برای بررسی تحولات جاری در لیبی برگزار شده بود، نماینده روسیه در سازمان ملل از دادگاه کیفری بین المللی « لاهه» خواست تا جنایت های جنگی ناتو در لیبی را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

به نوشته پایگاه خبری « الوسط لیبیا» این دیپلمات روس گفت: ما متوجه شده ایم که دفتر دادگاه بین المللی «لاهه» پرونده جنایت های جنگی سال ۲۰۱۱ از جمله قتل « معمرقذافی » را میبندد.

وی با بیان اینکه آنچه که برای قذافی رخ داد توسط آمریکا سازماندهی شده بود، اظهار داشت: ناتو به لیبی حمله کرد بدون اینکه هیچ توجیهی علیه دولت طرابلس داشته باشد.

وی از تمام بازیگران تحولات لیبی خواست در روند انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری آینده این کشور دخالت نکنند چرا که مردم لیبی خواستار صلح و ثبات کشورشان هستند.

به دنبال این سخنان نماینده روسیه در سازمان ملل، آمریکا و انگلیس ( اعضای اصلی نانو) در رسانه های خود اعلام کردند: روسیه ۵ هزار مزدور در لیبی دارد که به تازگی یکهزار و ۳۰۰ نفر از آنان را برای جنگیدن در کنار ارتش روسیه به اوکراین اعزام کرده است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شرط کشورهای غربی برای حمایت مالی به سودان / جنایتهای جنگی ناتو در لیبی- اخبار آفریقا - اخبار بین الملل تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.