خلاقیت، مبنای انتخاب هیأت داوران در هفتمین جشنواره ملی اسباب بازی



مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: مبنای انتخاب هیأت داوران ابتکار عمل در ارائه محصولات بود و خوشبختانه تولیدکنندگان و طراحان این موضوع را رعایت کردند.

مهدی علی اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، درباره میزان خلاقیت در اسباب بازی های ارائه شده در هفتمین جشنواره ملی اسباب بازی اظهار داشت: برخی از اسباب بازی ها برای خودشان هویت مستقل دارند و برخی دیگر در نحوه ارائه آنها خلاقیت رخ می دهند.

وی افزود: قطعا ۲۳ اسفند ماه که اسباب بازی های برگزیده جشنواره هفتم به نمایش در می آیند، می توانید میزان خلاقیت در ارائه را ببینید اما هر کدام درجه بندی دارد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه در بین ۵۷۶ اسباب بازی که به دست ما رسیده همگی عنوان خلاقانه را دارا هستند، گفت: حتی در مواد استفاده شده برای عروسک ها چهره و لباس آنها خلاقیت به کار رفته چون در غیر این صورت محصول کپی می شود.

علی اکبرزاده تصریح کرد: مبنای انتخاب هیأت داوران ابتکار عمل در ارائه محصولات بود و خوشبختانه تولیدکنندگان و طراحان این موضوع را رعایت کردند، به طوری که در جشنواره امسال اسباب بازی هایی با کیفیت، رنگ، بسته بندی و چاپ ویژه را خواهید دید.

وی با تأکید بر اینکه همه اسباب بازی ها یک جنبه خلاقانه دارند گفت: در بین تمام این محصولات نمونه هایی را هم داشتیم که ۱۰۰ درصد خلاقانه بود و برای اولین بار تولید می شد، به طور کلی شورای نظارت بر اسباب بازی تا زمانی که شایستگی یک محصول را تأیید نکند به آن مجوز تولید نمی دهد. یکی از جنبه های بررسی این شورا خلاقیت است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خلاقیت، مبنای انتخاب هیأت داوران در هفتمین جشنواره ملی اسباب بازی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.