کدورت آب با دستگاه ساخت داخل سنجیده شد



دستگاه کدورت سنج آب توسط یک شرکت دانش بنیان با استفاده از توان و دانش متخصصان کشور طراحی و تولید شد.

به گزارش ایسنا، توحید خراسانی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده این دستگاه درباره چگونگی عملکرد دستگاه تولید شده، گفت: این دستگاه به صورت الکترواپتیک عمل می کند؛ به عبارت دیگر ترکیبی از الکترونیک و اپتیک در این دستگاه به کار برده شده است.

وی درباره چگونگی کارکرد این دستگاه نیز توضیح داد: با استفاده از این دستگاه نوری به آب تابانده می شود، سپس این نور با برخورد به آب دچار پراکندگی شده و این دستگاه با استفاده از نرم افزاری که در آن طراحی و نوشته شده است میزان پراکندگی نور را مشخص می کند.

این فعال فناور با اشاره به کارکردهای این دستگاه بیان کرد: هر قدر میزان املاح و ذرات موجود در آب بیشتر باشد میزان پراکندگی نور تابیده شده نیز بیشتر خواهد بود و این دستگاه براساس استانداردی که برای آن تعریف شده است میزان پراکندگی نور تابیده شده را محاسبه و میزان کدورت آب را اندازه گیری می کند.

به گفته مدیرعامل این شرکت دانش بنیان دو کشور آمریکا و آلمان تولیدکننده اصلی این دستگاه هستند که دستگاه ساخت کشور آمریکا چیزی در حدود ۳۰ میلیون و دستگاه ساخت کشور آلمان قیمتی در حدود ۲۰ میلیون تومان قیمت دارند.

وی درباره کاربرد این دستگاه گفت: کاربرد این دستگاه در اداره های آب منطقه ای و شرکت های آب و فاضلاب است که در این مجموعه ها سنجش میزان کدورت آب از اهمیت زیادی برخوردار است.

طبق اعلام روابط عمومی معاونت علمی، خراسانی با بیان این که با تولید این دستگاه برای ۶ نفر اشتغال ایجاد شده است، درباره قیمت تمام شده این دستگاه گفت: قیمت دستگاه کدورت سنج ساخت این شرکت چیزی در حدود ۸ میلیون تومان است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در کدورت آب با دستگاه ساخت داخل سنجیده شد

گفتگو با هوش مصنوعی