نایب رییس فدراسیون تیراندازی: مشکلات فشنگ در هانوفر برطرف می شود



نایب رییس بانوان فدراسیون تیراندازی می گوید که تیراندازان ایرانی در اردوی هانوفر مشکلات و موضوعات مربوط به کمبود فشنگ خود را برطرف خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، مسابقات تیراندازی جام جهانی و کسب سهمیه المپیک در چین برگزار شد و تیم ایران بدون مدال و با کسب یک سهمیه المپیک توکیو به ایران بازگشت. تیم ملی تیراندازی ایران در حالی عازم چین شد که با مشکلات زیادی همچون لغو اردوها، کاهش تعداد نفرات اعزامی و کمبود مهمات مواجه بود. تیراندازان ایران که مدت ها است با کمبود فشنگ در اردوهای تمرینی خود مواجه هستند تنها چند روز زودتر به چین سفر کردند تا بتوانند در آنجا به تمرین پرداخته و مشکلات کمبود فشنگ و مهماتشان را تنها چند روز قبل تر از آغاز مسابقات برطرف کنند.

تیم تیراندازی ایران به دلیل آنچه که مشکلات مالی عنوان شد، با یک ترکیب ۹ نفره عازم این مسابقات شد که ترکیب تیم ایران را در رشته تفنگ، الهه احمدی، آرمینا صادقیان، نجمه خدمتی، امیر محمد نکونام، پوریا نوروزیان و حسین باقری و در رشته تپانچه گلنوش سبقت اللهی، مینا قربانی و هانیه رستمیان تشکیل می دادند. نجمه خدمتی در تفنگ بادی ۱۰ متر توانست به فینال برسد و در فینال با وجود کسب مقام پنجمی توانست جواز حضور در المپیک ۲۰۲۰ را برای ایران به ارمغان آورد. گلنوش سبقت اللهی دیگر نماینده ایران بود که در تپانچه بادی به فینال رسید اما در فینال هشتم شد و شانس کسب سهمیه دوم را از دست داد. به جز خدمتی و سبقت اللهی دیگر نمایندگان ایران موفق نشدند در ماده های مختلف به فینال برسند و به کار خود در مقدماتی پایان دادند.

بعد از مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۸، این دومین دوره جام جهانی و کسب سهمیه المپیک در سال ۲۰۱۹ بود و نجمه خدمتی توانست در این دوره یک سهمیه برای ایران بگیرد. دوره بعد این رقابت ها اوایل خرداد ماه در مونیخ انجام می شود و باید دید تیراندازان ایرانی باز هم می توانند با شرایط و مشکلات پیش رو مجوز حضور در المپیک را کسب کنند.

بدرالملوک کهرنگی در گفت و گو با ایسنا، در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در رقابت های جام جهانی و کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: در این مسابقات کسب سهمیه المپیک از هر چیزی مهمتر است. در واقع هیچ گاه در این سطح از مسابقات در جام های جهانی مدالی کسب نشده است. کسب سهمیه برای ما بسیار ارزشمند است آن هم زمانی که یک بانو و آن هم در رشته تیراندازی توانسته است اولین مجوز حضور در المپیک ۲۰۲۰ توکیو را برای کاروان ایران به ارمغان آورد. امیدوارم خدمتی راه بسیار خوبی را باز کرده باشد و امیدوارم دختران و پسران ما در سایر رشته های ورزشی هم بتوانند در مسابقات کسب سهمیه المپیک موفق باشند و بتوانیم سهمیه های زیادی در المپیک ۲۰۲۰ کسب کنیم.

وی در ادامه در مورد از دست رفتن شانس کسب سهمیه المپیک در تپانچه بادی گفت: متأسفانه برخی تا فینال می روند اما نمی توانند در نهایت به نتیجه قابل قبولی برسند. سبقت اللهی هم به فینال تپانچه رسید اما در فینال نتوانست نتیجه قابل قبولی که منجر به کسب سهمیه المپیک شود بگیرد. در جام جهانی هند نیز هانیه رستمیان در تپانچه به مدال برنز رسید اما سهمیه در این مسابقات تنها به نفرات اول و دوم می رسد و نفر سوم نتوانست به المپیک راه یابد. در تفنگ بادی به این دلیل که تا نفر چهارم سهمیه المپیک را کسب کرده بودند نجمه خدمتی با وجود پنجمی توانست سهمیه بگیرد.

کهرنگی در مورد عملکرد الهه احمدی که به فینال راه نیافت نیز گفت: با توجه به شرایط، یک روز روز ورزشکار است و یک روز نیست. احمدی هم به فینال نزدیک است. او رشد خیلی خوبی داشته و ما امیدواریم که در مونیخ سومین دوره مسابقات جام جهانی و کسب سهمیه المپیک برای او اتفاق بیفتد و بتواند مجوز حضور در المپیک ۲۰۲۰ را کسب کند.

کهرنگی در خصوص سومین دوره از مسابقات جام جهانی و کسب سهمیه المپیک در مونیخ گفت: دوره بعدی این مسابقات اوایل خرداد ماه برگزار می شود، اما اینکه چه تعداد و چه نفراتی به این مسابقات اعزام شوند بستگی به رکوردی دارد که در این رشته ها ثبت کنند. همچنین باید دید نظر سرمربی و کادر فنی برای اعزام به چه تصمیمی می رسند. البته باید بگویم ما معمولا کارهای اداری، اخذ ویزا و ثبت نام را از قبل انجام می دهیم که در هنگام اعزام به مسابقه با مشکل رو به رو نشویم.

وی افزود: در حال حاضر نیز ثبت نام مقدماتی بر اساس لیستی که مربیان دادند انجام شده است اما هنوز نفرات نهایی مشخص نشده اند. معمولا ۱۰ روز قبل اسامی نفرات نهایی مشخص می شود اما ما سعی می کنیم در رشته تفنگ با توجه به رکوردهایی که زدند تیم را کامل ببریم. در تپانچه هم باید ببینیم با توجه به رکوردهای اخیر نظر سرمربی چیست. این مسابقات محلی برای کسب سهمیه المپیک است نه کسب تجربه بنابراین باید بچه هایی را اعزام کنیم که واقعا می توانند مجوز حضور در المپیک را بگیرند یا نزدیک به کسب سهمیه المپیک باشند.

نایب رئیس بانوان فدراسیون تیراندازی در مورد اردوی تدارکاتی برای ملی پوشان قبل از مسابقات جام جهانی مونیخ گفت: به احتمال قوی قبل از مسابقات مونیخ باید ملی پوشان به هانوفر بروند تا بتوانند اسلحه های خود را به روز کنند و فشنگ تهیه کنند. البته همه بچه ها به این اردو نمی روند و تنها تیراندازان در رشته های خفیف عازم هانوفر می شوند. ۳ تا ۴ روز در کمپ هانوفر تمرین خواهند کرد، اسلحه های خود را به روز و فشنگ تهیه می کنند و بعد به مونیخ می روند.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر مشکل فشنگ در اردوهای تیم ملی وجود دارد یا خیر گفت: قطعا وجود دارد. ما نمی توانیم همانند همه کشورها آن تعداد فشنگ و کیفیت عالی را داشته باشیم اما در حد بضاعت و آن چیزی که همیشه معمولا بوده را در اختیار داریم. مربی بر اساس موجودی انبار تمرینات خود را برنامه ریزی می کند. من فکر می کنم که تیراندازان در هانوفر مشکلات و موضوعات مربوط به فشنگ خود را برطرف کنند.

نایب رئیس بانوان فدراسیون تیراندازی در مورد ادامه دار بودن کسب سهمیه المپیک در مسابقات آینده گفت: ما خیلی امیدواریم. در رشته خفیف با توجه به اینکه یک اردو در هانوفر خواهند داشت و می توانند مشکلات فشنگ خود را برطرف کنند به کسب سهمیه امیدواریم. ما می توانیم باز هم در این مسابقات سهمیه المپیک را بگیریم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نایب رییس فدراسیون تیراندازی: مشکلات فشنگ در هانوفر برطرف می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.