شرکت فرانسوی لورال چگونه به موفقیت رسید؟



بررسی روند موفقیت بزرگترین شرکت های جهان/

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اوژن شولر شیمی دان فرانسوی در سال ۱۹۰۹ اقدام به تاسیس یک شرکت لوازم آرایشی و بهداشتی به نام لورال کرد که تا به امروز توانسته شهرتی جهانی پیدا کند.

تاسیس لورال

لورال یک شرکت لوازم آرایشی و بهداشتی فرانسوی است که در سال ۱۹۰۹ توسط یک شیمی دان فرانسوی به نام اوژن شولر در پاریس بنیان گذاری شد. این شرکت محصولاتی مانند رنگ مو، محصولات مراقبت از پوست، ضد آفتاب، لوازم آرایشی، عطر و محصولات مراقبت از مو تولید می کند و در زمینه هایی مانند پوست شناسی و مهندسی بافت پوست نیز فعالیت های تحقیقاتی انجام می دهد. همچنین این شرکت دارنده ی بیشترین ثبت اختراع در زمینه ی نانوتکنولوژی در آمریکا است.

این مطلب را از دست ندهید: ۶۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی در داخل تامین می شود

بخشی از سهام این شرکت در بازار بورس اروپا عرضه می شود. شیمی دان جوان فرانسوی اوژن شولر در سال ۱۹۰۹ اولین رنگ موی شیمیایی جهان را در لابراتوار شخصی خود ابداع کرد و در کمپانی «پارسین هردرسر» به ثبت رسانید.

وی در ۳۱ جولای ۱۹۱۹ فعالیت اقتصادی خود را با برند لورال (شرکت رنگ موی بی ضرر فرانسوی) آغاز کرد. شولر در سال ۱۹۲۰ سه شیمیدان دیگر را استخدام کرد و به معرفی محصول تولیدی خود پرداخت. اما امروزه فقط در دفتر مرکزی این کمپانی که در حومه شهر پاریس، در کلیشی، او-دو-سن، فرانسه در حدود ۱۴۰۰ کارمند دائم مستقراند.

همچنین این ساختمان بزرگ ترین سالن آرایش جهان را در خود جای داده است. لورال هر ساله بطور متوسط بیش از ۳٫۰۰۰ فرمول جدید، در محصولاتش ارائه می دهد و در هر ثانیه ۸۵ محصول خود را، به فروش می رساند. بیش از ۶۷ هزار نفر در سراسر جهان برای این شرکت کار می کنند و در سال ۲۰۱۰ بالغ بر ۱۹٫۵ میلیارد یورو درآمد را، برای شرکت به دست آورده اند.

لورال علاوه بر تولید محصولات آرایشی بهداشتی بخش بسیار تخصصی برای تحقیقات و پژوهش دارد که سالیانه بطور ثابت ۳٫۳٪ درصد از درآمد را به بخش تحقیق و توسعه خود اختصاص می دهد. در حدود ۲٫۹۰۰ نفر در مراکز تحقیق و توسعه این شرکت مشغول به کارند. همچنین این کمپانی در امور خیریه افراد مبتلا به سرطان پوستی نقش بزرگی را ایفا می کند و در این زمینه جوایز جهانی نیز کسب کرده است.

ببینید: لوازم آرایشی و بهداشتی غیر استاندارد

در سال ۱۹۱۲، شیمیدان فرانسوی توانست محصول خود را در کشور های اتریش، هلند و ایتالیا نیز به فروش برساند. از این رو گسترش لورآل در طول سال های آینده نیز باعث شد که محصولات شرکت فرانسوی در سال ۱۹۲۰ به کشور هایی نظیر ایالات متحده، برزیل، شیلی و شوروی سابق نیز راه پیدا کند. لورآل در آن سال ها متشکل از سه شیمی دان و ده ها نماینده فروش محصولات بود.

اوج محبوبیت لورآل چه زمانی بود؟

لورال بعد از جنگ جهانی اول، به اوج محبوبیت خود نزدیک شد. در سال ۱۹۲۸ اولین اقدام لورال برای خرید شرکت های زیر مجموعه با خرید شرکت صابون سازی مونسارون آغاز شد. در سال های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، سلبریتی هایی به مانند جین هارلو و مائه وست به محبوبیت برند لورال کمک کردند.

لورآل از رسانه های قدیمی و جدید برای معرفی محصولات و تبلیغات استفاده کرد. شولر در سال ۱۹۳۳ مجله مخصوص لورال و همچنین پوستر های تبلیغاتی با حضور هنرمندان مشهور را در راستای کار های تبلیغاتی قرار داد. شامپو «دوپ» را می توان موفقیت دیگر برند لورال دانست.

این مطلب را از دست ندهید: فروش رنگ به جای لوازم آرایشی

این شامپو در مسابقات معرفی شامپو های کودکان توانست معروف شود از طرف دیگر این شامپو اولین محصولی بود که بدون استفاده از صابون تولید شده بود و چشم را اذیت نمی کرد.

شرکت لورال مجوز برند رالف لورن (Ralph Lauren) را خریداری کرد و به تولید عطر های مردانه ی پولو (Polo) ادامه داد. خریدن برند های دیگر به لورال اجازه داد تا جایگاه خودش را در میان برند های لوکس آمریکا حفظ کند. لورال برای گسترش فعالیت های خودش در صنعت عطر همکاری خود را با طراحان معروف ادامه داد.

این شرکت در دهه ی ۸۰ با جوان ترین دختر نقاش معروف پابلو پیکاسو (Pablo Picasso) یعنی پالوما پیکاسو (Paloma Picasso) برای طراحی عطر همکاری کرد.

این طراح جواهرات نام خودش را روی عطرهایش گذاشت و ترکیب بندی مواد اولیه و طراحی ظرف عطر را خودش انجام داد. این عطر در کل دنیا با استقبال خوبی از طرف مردم روبه رو شد. در سال ۱۹۸۷ و همزمان با رشد سفارش محصولات از طریق پست، لورال با همکاری یک شرکت پستی فرانسوی یک باشگاه زیبایی برای فروش پستی محصولات آرایشی خودش و چند برند دیگر بنیان گذاری کردند.

لورال در سال ۲۰۰۸ سهم شرکت پستی را خرید تا بتواند خودش کنترل امور را به دست بگیرد و در سال ۲۰۱۴ فعالیت این باشگاه را متوقف کرد. فروش محصولات لورال در سال ۲۰۱۰ با رشد زیادی در اندونزی همراه بود.

این مطلب را از دست ندهید: این لوازم آرایشی تقلبی را نخرید + اسامی

گزارش ها حاکی از این بود که فروش واحد به اندازه ی ۶۱ درصد و فروش خالص به اندازه ی ۲۸ درصد در این کشور رشد داشته اند؛ بنابراین در نوامبر سال ۲۰۱۲ بزرگ ترین کارخانه ی این برند با سرمایه ی ۱۰۰ میلیون دلار در کشور اندونزی ساخته شد. ۲۵ درصد محصولات این کارخانه جذب بازار داخلی این کشور شده و مابقی آن ها صادر می شوند.

شعار تبلیغاتی لورآل

لورال از شعار تبلیغاتی «زیرا من شایستگی آن را دارم» در تبلیغات خود استفاده می کرد، اما در همین چند سال اخیر شعار خود را به «زیرا شما شایستگی آن را دارید» تغییر داد و در نهایت در سال ۲۰۰۹ شعار «زیرا ما شایستگی آن را داریم» را برای خود انتخاب کرد.

تیم تبلیغاتی این برند معتقد است که کلمه ی ما در این شعار باعث درگیر شدن بیشتر مصرف کنندگان با محصولات می شود و احساس رضایت بیشتری را در آن ها به وجود می آورد. این شرکت همچنین یک خط تولیدی برای بچه ها با نام L'Oréal Kids دارد که با شعار تبلیغاتی «زیرا ماهم شایستگی آن را داریم» فعالیت می کند.

این شرکت در حال حاضر مالک ۳۶ شرکت بزرگ مانند لنوین، جورجیو آرمانی، لانکوم، دیزل و … است.

این مطلب را از دست ندهید: کدام لوازم آرایشی سلامت هستند؟

لورال از همان ابتدا کار خود را با تحقیق و نوآوری آغاز کرد و در حال حاضر ۶ مرکز تحقیق و توسعه در فرانسه، آمریکا، ژاپن، چین و هند دارد. این برند در حال حاضر محصولات خود را در ۵ قاره ی جهان و ۱۳۰ کشور به فروش می رساند و ۸۹ هزار کارمند در سراسر دنیا برای این برند کار می کنند.

این شرکت همواره به دنبال این است که از تکنولوژی های جدید در تولید محصولات خود استفاده کند. هر ۲ برند L'Oréal Paris و L'Core Paris برند های لوازم آرایشی هستند که از نانوتکنولوژی در محصولات خود استفاده می کنند. فناوری نانو و نانو مواد در محصولاتی مانند مرطوب کننده ها، محصولات مراقبت از پوست و ضد آفتاب ها استفاده می شود.

این دو برند به عنوان ششمین مخترعین استفاده از نانوتکنولوژی در آمریکا شناخته می شوند. آن ها از نانوکپسول برای رساندن مواد تشکیل دهنده ی فعال مانند ویتامین A و رتینول به لایه های عمیق تر پوست استفاده می کنند.

لورال ۴۳۷ اختراع ثبت شده در زمینه ی تولید محصولات آرایشی دارد و هدفش این است که باز هم بتواند عنوان یک میلیارد مصرف کننده در سراسر جهان را از آن خود کند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شرکت فرانسوی لورال چگونه به موفقیت رسید؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.