مراکز تندرستی دانشگاهها خودگردان میشوند



ایسنا/خراسان رضوی نماینده وزارت علوم و ارزیاب اداره کل مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه های منطقه ۹ کشور گفت: در چشم انداز مراکز تندرستی خودگردان شدن آن ها دیده شده و وزارت علوم قصد دارد با حمایت از این مراکز، در آینده بتواند برای دانشگاه ها کسب درآمد پایدار ایجاد کند.

علیرضا حسینی کاخک روز پنجشنبه ۲۶ دی ماه در حاشیه بازدید از مرکز آموزش عالی کاشمر در جمع اعضای هیئت رئیسه اظهار کرد: نقش اجتماعی دانشگاه ها با تقویت فعالیت های حوزه ورزش پررنگ تر میشود.

وی با اشاره به اهمیت انجام فعالیت های ورزشی و توجه وزارت علوم در تقویت مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در دانشگاه های کشور افزود: توسعه مراکز تندرستی در دانشگاه های شهرهای کوچک با توجه به اینکه امکان سرویس دهی به جامعه را دارد در انجام مسئولیت اجتماعی از سوی این دانشگاه ها موثر است.

نماینده وزارت علوم و ارزیاب اداره کل مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه های منطقه ۹ کشور عنوان کرد: با توجه به اینکه در چشم انداز مراکز تندرستی خودگردان شدن آن ها دیده شده است وزارت علوم قصد دارد با حمایت از این مراکز، در آینده بتواند برای دانشگاهها کسب درآمد پایدار کند.

وی بیان کرد: مراکز مشاوره ورزشی جزء طرحهای اولویتدار وزارت علوم به شمار میرود که در ارزیابی دانشگاه ها مورد توجه قرار خواهد گرفت، از سال گذشته ۲۰ دانشگاه کشور و ۴۰ دانشگاه از سال جاری طرح پایش سلامت جسمی دانشجویان جدیدالورود را اجرا نمودهاند.

حسینی کاخک گفت: هرچند تاکنون وزرات علوم درمورد برخی مشکلات روحی و روانی دانشجویان اعم از میزان بزهکاری و آسیبهای اجتماعی در بین آنان آماری داشته اما در خصوص سلامت جسمی و ساختار قامتی و ترکیب بدنی آنان هیچ اطلاعاتی نداشته که خوشبختانه با اجرای طرح پایش سلامت جسمی دانشجویان جدیدالورود به اطلاعاتی در این زمینه نیز دسترسی خواهیم داشت.

وی ضمن ابراز خرسندی از اجرای طرح پایش سلامت برای ۲۰ درصد از مجموع دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر افزود: امیدواریم با توسعه اماکن ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر و تامین اعتبار مناسب برای تجهیز این مراکز ضمن کسب درآمد پایدار برای این مرکز، تقویت نشاط و شادابی نسل جوان را به همراه داشته باشد.

حسینی کاخک عنوان کرد: در زمینه تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل فضاهای ورزشی از جمله باشگاه و ساختمان ویژه مرکز تندرستی و تجهیز این فضاها در مرکز آموزش عالی کاشمر مساعدت می شود.

تعداد دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر۳۰ درصد افزایش یافت

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در این نشست گفت: اینکه دانشجو بتواند از دوران حضورش در دانشگاه بهترین و بیشترین بهره را ببرد از جمله برنامهها و چشم انداز مرکز آموزش عالی کاشمر است.

هادی معماریان بیان کرد: با پیگیریهای بسیار سال گذشته مرکز تندرستی در این واحد دانشگاهی راهاندازی شد و توانسته در این مدت به همه بخشهای جامعه خدمات بدهد هرچند جا دارد بیشتر تجهیز شود.

وی به محدودیت فضای فیزیکی این مرکز و کمی تجهیزات اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی بودجهای کشور پروژه احداث باشگاه تندرستی و ساختمان جدید مرکز تندرستی را بر اساس طرح جامع مرکز آموزش عالی کاشمر اجرایی کردیم.

معماریان اظهار کرد: اگرچه در زمینه بودجهای با تنگناهای پرشماری مواجه هستیم اما با این حال سال ۹۷ نسبت به ۹۶ تعداد دانشجویان این مرکز ۳۰ درصد افزایش یافته بنابراین میطلبد مورد حمایت بیشتری قرار بگیرد.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر عنوان کرد: تنگناهای اقتصادی و شناخته شدن مرکز آموزش عالی کاشمر باعث شده خانوادهها در شهرستان های کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و شهرهای اطراف تمایل به تحصیل فرزندانشان در این مرکز داشته باشند از این رو انتظار میرود وزرات علوم به جای محدود کردن مراکز آموزش عالی در شهرهای کوچک برای توسعه آن ها بیشتر تلاش کند.

معماریان همچنین گفت: به رغم اینکه حدود یک سال و نیم از تهیه سند آمایش این مرکز میگذرد اما هنوز این سند به تصویب نرسیده تا مسیر توسعه آن هموار و امکان اخذ مجوز رشته جدید فراهم شود.

وی در ادامه در خصوص فعالیتهای موثر مرکز تندرستی و ارزیابی ساختار ترکیب بدن در مرکز آموزش عالی کاشمر، اظهار کرد: در یک سال اخیر طرح پایش سلامت ۲۴۰ دانشجوی جدیدالورود در این مرکز انجام گرفته است.

به گزارش ایسنا، در کاشمر پنج مرکز آموزش عالی فعالیت دارند، همچنین حدود یک هزار دانشجو در شش رشته تحصیلی در مرکز آموزش عالی کاشمر در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در مراکز تندرستی دانشگاهها خودگردان میشوند

گفتگو با هوش مصنوعی