وجه بارز شخصیت هنری استاد <a href="/fa/dashboard/ عباسی" class="text info">محمدعلی عباسی</a> آزادگی و حریت اوست



به گزارش خبرنگار مهر، آئین بزرگداشت استاد محمدعلی عباسی عصر سه شنبه در قطعه ۳۱ آرامستان اراک با حضور خانواده ایشان و جمعی از اهالی فرهنگ و اصحاب رسانه برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در این مراسم ضمن عرض تسلیت به همسر و خانواده استاد محمدعلی عباسی با دوستداران این استاد ابراز همدردی کرد و با بیان ویژگی ها و خصایل فردی و اجتماعی این هنرمند فقید، آزادگی و حریت وی را مورد تمجید قرار داد.

دلشادی ضمن تجلیل از مقام هنری این استاد نقاشی، عشق او به امام راحل و انقلاب اسلامی را به عنوان یکی از ویژگی های شخصیتی او برشمرد و افزود: مهر و محبت به اهل بیت (ع) در قلب او می جوشید و این محبت در آثار او نمایان است. شایسته است نمایشگاه هایی از آثار نقاشی او در معرض دید هنرمندان و عموم قرار گیرد و نگارخانه و فضاهایی در شهر اراک به نام این استاد مزین شود.

وی در پایان ضمن آرزوی رحمت و مغفرت برای استاد محمدعلی عباسی، از این هنرمند متعهد به عنوان سرمشقی برای هنرمندان تجسمی استان مرکزی یاد کرد.

گفتنی است این هنرمند انقلابی از کارگران شرکت هپکو بود و در دهه ۶۰ نیز از پیشگامان مطالبه گری انقلابی، خطیبی توانمند و دارای زبانی ناطق در بیان حق بود. وی از سال ۱۳۴۲ با پیوستن به نهضت امام خمینی (ره) آثار ارزشمند و ماندگاری را با حضور فعال و پویا در مساجد و همچنین در همراهی با روحانیون و نهادهای انقلابی خلق کرد.

از جمله آثار ارزشمند استاد محمدعلی عباسی می توان به نخستین تصویر از چهره امام (ره) برای تظاهرات قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در تهران، نقاشی چهره بیش از یک هزار شهید استان مرکزی، طراحی تابلوهایی همچون راه قدس از کربلا می گذرد، سنگرسازان بی سنگر و… اشاره کرد که بخشی از آثار با ارزش این هنرمند بزرگ به موزه دفاع مقدس استان مرکزی اهدا شده است.

استاد محمدعلی عباسی ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری بر اثر بیماری قلبی و ریوی و در سن ۷۹ سالگی درگذشت.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «وجه بارز شخصیت هنری استاد محمدعلی عباسی آزادگی و حریت اوست» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.