سی وسومین یادواره شهدای کربلای ۵ با یاد و نام «شهید سلیمانی» عجین شد



شاید حضور «علی سلیمانی» به عنوان بازیگر، در مقام اجرا هم منحصر به فرد بود که از جنگ و جبهه برای حاضرین خاطره تعریف می کرد؛ البته خاطراتی که به گوشش رسیده را زیبا و گیرا بازگو می کرد. در این یادواره احمد علوی با شعرخوانی اش بر سر مزار «حاج قاسم» در کرمان شروع کرد و به مرثیه هایش از حضرت زهرا(س) رسید؛ میکروفون در اختیار محمدحسین پویانفر قرار گرفت تا او مرثیه هایش را ادامه دهد و در جریان روضه و سینه زنی، ناگهان شهید گمنام وارد یادواره شد و همه چیز را تحت تأثیر خودش قرار داد. البته که به تعبیر مسئولین یادواره تا دقیقه ۹۰ معلوم نبود این بدرقه، توفیقشان می شود یا خیر! اما شهید گمنام آمد و عیار یادواره را به مراتب بالاتر برد.

حالا چرا آنقدر کربلای ۵ اهمیت دارد که دست اندرکاران این یادواره به سی و سومین دوره آن رسیده اند؟ رهبر معظم انقلاب فرموده اند سپاه کربلا را در شلمچه مشق کرد و هرکس عملیات کربلای پنج را فراموش کند نامش از انقلاب اسلامی قلم خواهد خورد؛ این همان نکته ای است که سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در این یادواره به آن اشاره کرد. او نقش مؤثر «حاج قاسم» را وابسته به دوران دفاع مقدس دانست؛ دورانی که وابسته به عملیات کربلای پنج است. جوان ۲۴ ساله ای که قاسم سلیمانی نام داشت و در دوران دفاع مقدس فرمانده تیپ بود و با درایت و تدبیرش نقش تعیین کننده ای را برعهده داشت.

حجت الاسلام مرتضی عباسیان مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) تهران و امام جماعت مسجد پنبه چی در گفت وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به هدف از برگزاری یادواره شهدای کربلای پنج اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری این یادواره ها ادای دین به ساحت مقدس شهدا است. دوم ترویج و تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت است، چرا که شهادت آرزوی بلند هر شیعه آزاده است به قول شهید چمران وقتی در شیپور جنگ دمیده می شود مرد از نامرد تشخیص داده می شود.

وی افزود: جبهه معارض شیعه در طول تاریخ شیعه همواره در صدد تخریب و تضعیف این فرهنگ ناب و اصیل شیعه تلاش های فراوانی کرده است و می کند. فرهنگی که از اولیای الهی برای ما به یادگار مانده و شاخص اصلی آن صحنه کربلا و وجود مبارک حضرت سیدالشهداء(ع) و یاران آن حضرت است و کربلا یکی از نمادها و عوامل بقای شیعه است که با پیروزی نهایی اسلام و فرجام زیبای تشیع گره خورده است؛ به طوری که یکی از آرزوهای منتظران ظهور است که در دعای عهد هر صبح زمزمه می کنند «اللهم اجعلنی من انصاره و اعوانه …. والمستشهدین بین یدیه» و آرزوی شهادت در پیش روی امام زمان(عج) است و از جمله زیبایی های تلفیق فرهنگ شهادت و انتظار رجعت شهیدان در عصر ظهور است.

عباسیان افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب در مورد عملیات غرور آفرین کربلای پنج فرمودند عملیات کربلای ۵ لیلةالقدر و شب سرنوشت دفاع مقدس است و آثار و برکات این عملیات از همان سال های اول در مسجد پنبه چی مشهود است. تقدیم شهدای گرانقدر از گروهی از ناب ترین و با اخلاص ترین نمازگزاران و بسیجیان مسجد، روح تازه ای از معنویت و فرهنگ شهادت طلبی را در بین جوانان دمید و عطر و بویش هم اکنون نیز در این مسجد به مشام می رسد به طوری که تا امسال بدون وقفه و هر سال با شوری فزاینده این مراسم برگزار می شود و بحمدالله تعداد زیادی از دست اندرکاران برنامه، جوانان و نوجوانان مسجدند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سی وسومین یادواره شهدای کربلای ۵ با یاد و نام «شهید سلیمانی» عجین شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.