ورود شرکت های دانش بنیان برای تولید قطعات خودرو / ممنوعیت واردات قطعات پس از تولید



معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به شرکت های دانش بنیان ابلاغیه ای برای تولید قطعات خودرو ارسال شده و به محض تولید، از واردات این محصول جلوگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، عباس تابش پیش از ظهر امروز در آیین بزرگداشت روز صنعت و معدن، اظهار داشت: ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و نباید ذلت تحریم را بپذیریم، چرا که کشورهایی که این ذلت را پذیرفتند نتیجه آن را نیز دیدند، ما در این شرایط تاوان آزادی، هویت و استقلالمان را می دهیم بایستی ایستادگی کنیم؛ این که تحریم ها باعث شده وابستگی کشور به نفت کاهش یابد، نقطه مثبت است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر در بندر امام خمینی(ره) در حدود یک و نیم برابر ظرفیت بندر، کالای اساسی موجود است، اظهار کرد: مشکلات هست ولی نه آنقدری که گفته می شود؛ باید با تقویت بخش خصوصی، تولید و فضای کسب و کار به شرایط موجود جامعه کمک کنیم تا مشکلات حل شوند.

وی ادامه داد: صنعت بدون ارتباط با بازرگانی نیست و بایستی بین این دو حلقه ای ایجاد شود، در تامین، تولید و توزیع باید به کیفیت توجه کرد، چراکه سهم بالای تولید در مقابل دربرگیری سلایق مشتری و کیفیت بالا اهمیت خود را از دست داده است، با افزایش کیفیت و تامین هر چه بیشتر سلیقه مشتری برای فروش کالای تولیدی می توان در بازار جهانی رقابت کرد.

تابش تشریح کرد: القای ناامیدی در فضای جامعه باعث تشدید تقاضای کاذب در بازار می شود، که با این شرایط اقتصادی سم بزرگی محسوب می شود که منجر به واردات چند برابری کالا و خروج ارز است و اگر تغییرات قیمت هست تولیدکننده و صنعتگر نباید به هیچ وجه ضرر کنند.

مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده توضیح داد: از دید مصرفی کالا وقتی چرخ تولید بچرخد، کالا به اندازه کافی باشد، سلیقه مشتری در برگرفته شود حقوق مصرف کننده تامین می شود و در صورت رعایت حقوق تولیدکننده، حقوق مصرف کننده رعایت می شود پس زمانی که تولید کاهش پیدا کند این حقوق مصرف کننده است که ضایع می شود.

وی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم وابستگی به نفت کاهش یابد، خاطرنشان کرد: تلاش دولت فعال شدن بخش خصوصی و افزایش تولید برخلاف تحریم ها بوده حتی در خصوص خودروسازی به شرکت های دانش بنیان ابلاغ شده قطعات خودرو تولید کنند و به محض تولید از واردات آن جلوگیری شود.

تابش با عنوان اینکه تحریم و محدودیت باید به فرصت تبدیل شود، توضیح داد: علاوه بر تامین حقوق مصرف کننده غفلت از نظارت و بازرسی به صلاح کشور و مردم نیست، در کل کشور دو هزار و ۸۰۰ بازرس مشغول فعالیت هستند که در حدود ۸۰۰ بازرس در فضاهای دیگر مشغول بوده و تنها دو هزار بازرس با پنج میلیون واحد بازرسی داریم که از این تعداد نمی توان انتظار بیشتری داشت.

مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان اضافه کرد: از مردم درخواست داریم درصورت مشاهده هرگونه تخلفی سریعا به مراکز مربوطه جهت پیگیری انتقال دهند و با پرهیز از انبار کردن کالا به ویژه کالاهای اساسی به ثبات بازار کنند، تا دولت با کمک گرفتن از ظرفیت های نظام از این بحران اقتصادی عبور کند.

انتهای پیام/۳۳۳۹/م/و

پرسش و پاسخ در ورود شرکت های دانش بنیان برای تولید قطعات خودرو / ممنوعیت واردات قطعات پس از تولید

گفتگو با هوش مصنوعی