کشف پروتئین عامل خارش آلرژیک



خارش مداوم بدن یکی از مشکلاتی است که به خصوص در میان افراد مبتلا به اگزما مشکل آفرین است و حالا محققان پروتئینی که موجب ایجاد این نوع خارش می شود را شناسایی کرده اند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، پژوهشگران با بررسی روند شکل گیری خارش آلرژیک پروتئینی را کشف کرده اند که در پوست بدن انسان واقع است و مانند یک کلید خاموش و روشن عمل کرده و عصب هایی را فعال می کند که موجب خارش می شوند.

ایجاد اگزما در بدن افراد به دلایل مختلفی رخ می دهد که عبارتند از مصرف برخی مواد تحریک کننده ، واکنش به برخی غذاها و آلرژی ها. ایجاد احساس خارش در بدن نیز حاصل فعل و انفعالاتی در پوست افراد است که به عملکرد برخی پروتئین ها بازمی گردد.

پژوهشگران دانشگاه کارولینای شمالی بررسی هایی در این زمینه بر روی موش ها انجام داده اند و نشان داده اند که ایجاد حس خارش حاصل فعالیت پروتئینی موسوم به پریوستین است. این پروتئین تنها در پوست تولید شده و بخشی از واکنش آلرژیک بدن محسوب می شود.

پروتئین گیرنده پریوستین αvβ۳ نام دارد و از کار انداختن آن موجب از بین رفتن حس خارش در بدن افراد می شود. محققان امیدوارند بتوانند راهی مطمئن برای این کار در بدن انسان بیابند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کشف پروتئین عامل خارش آلرژیک» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.