مرحله دوم مبارزه با ملخ صحرایی در <a href="/fa/dashboard/ و بلوچستان" class="text info">سیستان و بلوچستان</a> به پایان رسید



غلامحسین تیموری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در ۹ ماه گذشته با استفاده از ظرفیت ها، همکاری ادارات و مردم محلی ردیابی آفت ملخ صحرایی در استان انجام شده و در حال حاضر ادامه دارد چرا که احتمال می رود برخی دستجات کوچک ملخ صحرایی از سایر استان ها به سوی سیستان و بلوچستان حمله ور شوند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت : اجرای مناسب مبارزه با این آفت صحرایی به صورت شبانه روزی در قالب تیم های عملیاتی و ردیابی، آشنایی با مسیرهای انتقالی آفت و تامین سم مورد نیاز موجب شد خسارت قابل ملاحظه ای به کشاورزی سیستان وبلوچستان وارد نشود.

وی عنوان کرد: مراتع ۱۵ شهرستان کنارک، فنوج، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دلگان، ایرانشهر، سیب و سوران، خاش، زاهدان، میرجاوه، بمپور، سراوان، مهرستان و سرباز در سیستان و بلوچستان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است که شهرستان های نیکشهر،بمپور و ایرانشهر بیشترین سطح مبارزه را به خود اختصاص داد بودند.

وی با اشاره بر اینکه کار مبارطه با ملخ صحرایی بیش از ۲۷۰ روز در سیستان و بلوچستان به طول انجامید خاطرنشان کرد: کار دیده بانی در بیش از ۴میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار و مبارزه شیمیایی در ۱۸۱ هزار و ۸۰۰ هکتار انجام شده است.

انتهای پیام/۳۹۴/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مرحله دوم مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان به پایان رسید» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.