آموزش های مهارتی، کیفیت شغلی افراد را در آینده تضمین می کند



ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز گفت: آموزش های مهارتی، کیفیت شغلی افراد را در آینده تضمین می کند تا فرد پس از فارغ التحصیلی کار خود را به نحو احسن در سطح جامعه انجام دهد.

وحید عسگری خواه در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: مرکز علمی کاربردی کمپرسورسازی درسال ۹۱ با چهار رشته ی مکانیک، برق،نقشه کشی وکامپیوتر شروع به کار کرده است و اکنون حدود ۳۵۰ نفر دانشجودر آن مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: از سال ۹۱ تاکنون ۱۲۰۰ نفر دانشجواز این مرکز در رشته های مختلف فارغ التحصیل شدند.

وی با اشاره به امکانات و فضای آموزشی این مرکز، گفت: وجود کارگاه تاسیسات، جوشکاری، مکانیک عمومی، کارگاه برق عمومی وصنعتی در این مرکز، فضایی را برای مهارت آموزی دانشجویان فراهم کرده است.

رئیس مرکز علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد این مرکزآموزشی، گفت: استقرار این مرکزآموزشی در جوار شرکت کمپرسورسازی امتیازی برای حضور دانشجویان جهت یادگیری آموزش های عملی از نزدیک است، دانشجویان با استفاده از کارگاه ها نیز آموزش های عملی را به خوبی یاد می گیرند.

وی بیان کرد:این مرکز آموزشی در گروه صنعت و مدیریت وخدمات اجتماعی دانشجو می پذیرد، رشته ی مهندسی مکانیک گرایش تاسیسات حرارتی وبرودتی، رشته ی کارشناسی کنترل جزو رشته های گروه صنعت ورشته ی HSC نیز جزوی از گروه مدیریتو خدمات اجتماعی هستند.

وی ادامه داد: رشته های کاردانی این مرکزشامل رشته ی کاردانی مکانیک گرایش تاسیسات، کاردانی برق صنعتی، مدیریت کسب وکار، ایمنی و بهداشت است.

عسگری خواه با اشاره به پتانسیل های این مرکز آموزشی، گفت: اساتید خبره ومجرب که سالیان زیادی در صنعت کمپرسور فعالیت کردند، تدریس می کنند.

وی با اشاره به آموزش های عملی دانشجویان این مرکز در شرایط کرونایی، گفت: آموزش های عملی با رعایت پروتکل های بهداشتی و ضدعفونی فضای محیط کار، آزمایشگاه ها وکارگاه ها به صورت حضوری برگزار می شود.

رئیس مرکز علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز با بیان این که ماهیت دانشگاه علمی کاربردی تربیت نیروی مهارت محور وکار آفرین است، گفت: این مرکز آموزشی فعالیت های خود را در راستای مهارت محور بودن و تربیت مهارتی نیروها ارائه می دهد، برهمین اساس نیز مرکزنوآوری در این مرکز تاسیس شده است.

وی افزود:استقرار خوشه های فناور در مرکز نوآوری، بسیار کمک حال صنعت کمپرسور خواهد شد.

وی یکی از اهداف مرکزآموزشی علمی کاربردی کمپرسورسازی تبریز را تربیت دانشجویان نسل سوم وکارآفرین دانست وگفت: برای تحقق تربیت دانشجویان کارآفرین تلاش می کنیم تمامی دروس را به سمت مهارت محورپیش ببریم ساعات دروس عملی را بیشتر از دروس نظری ارائه کنیم.

عسگری خواه ادامه داد: با توجه به اهمیت ارائه ی آموزش های مهارتی در مراکزعلمی کاربردی، پیشنهاد می کنم خانواده ها فرزندان خود را برای یادگیری مهارت تشویق کنند، ما به مهندسان آچار به دست نیز نیاز داریم، کشور ما نیز به سمتی پیش می رود که در آن نیاز است مهندسان تربیت شده مهارتی شوند.

براساس این گزارش؛ ثبت نام دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقطع کاردانی از چهارم شهریورماه و در مقطع کارشناسی از ۱۱ شهریور شروع خواهد شد، علاقمندان جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.

انتهای رپرتاژ
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «آموزش های مهارتی، کیفیت شغلی افراد را در آینده تضمین می کند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.