واکسیناسیون راهبرد جهانی مبارزه با کووید ۱۹ / والدین همراهی کنند



ایسنا/ایلام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: تنها و مهم ترین راهکار علمی و عمملی در جهان در مقابله با کرونا ویروس انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است.

دکتر «جمیل صادقی فر» در کارگروه تخصصی رسانه و کرونا در پاسخ به سوال ایسنا، با تاکید بر اینکه باید در بحث بیماری کووید باید ابتلا، بستری و فوت با همدیگر دیده شود، اظهار کرد: مهمترین راهبرد جهانی مقابله با کووید ۱۹ و سویه های مختلف آن واکسیناسیون است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام افزود: واکسیناسیون در همه رده های سنی از جمله دانش آموزان موثر است و به همین جهت تاکید بر انجام واکسیناسیون در سطح جهان می شود چرا که عامل قطعی برای ابتلا نشدن نیست اما یقینا در میزان بستری ها و مرگ و میر تاثیرگذار است.

صادقی فر با بیان اینکه تعطیلی مدارس و آموزشگاه ها و غیرحضوری کردن آموزش از بار مراجعات کودکان و نوجوانان به مراکز درمانی کاسته است، خاطر نشان کرد: جمعیت دانش آموزان استان ۱۱۰ هزار نفر است، اگر فردی علامت دار در محیط مدرسه به دلیل حضوری بودن آموزش ها حاضر می شد، هر چند شورای مدرسه کلاس را تعطیل می کرد اما چرخه ی سرایت بیماری فعال بود که با تدبیر مناسب ستاد کرونا سیکل انتقال متوقف شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد جمعیت رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در مقابل بیماری ویروسی کرونا واکسینه شده است، تصریح کرد: ۴۸ هزار دانش آموز در رده سنی متوسطه اول و دوم واکسیناسیون شده اند.

صادقی فر گفت: بیش از ۵ هزار دانش آموز ۹ تا قبل از ۱۲ سال روند واکسیناسیون را انجام داده و همچنین کمتر از ۲ هزار نفر در رده سنی ۵ تا ۹ سال واکسینه شده اند که آمار مناسبی در این گروه های سنی نیست که بیشتر در معرض ابتلا به سویه جدید امیکرون هستند.

رئیس مرکز بهداشت استان ایلام ابراز امیدواری کرد تا والدین با درک بیشتری از بیماری کرونا و لطمات احتمالی آن، برای حفظ سلامت فرزندان در امر واکسیناسیون مشارکت کنند و در کنار آن استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در اجتماعات، حفظ فاصله اجتماعی و شست و شوی دست ها را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «واکسیناسیون راهبرد جهانی مبارزه با کووید ۱۹ / والدین همراهی کنند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.