سلول های بنیادین امنیتی تر از موضوع هسته ای



ایسنا/لرستان دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور گفت: در آینده موضوع سلول های بنیادین امنیتی تر از موضوع هسته ای خواهد بود.

امیرعلی حمیدیه، امروز در نخستین نشست شورای استانی ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادین و پزشکی بازساختی که در محل سالن همایش های استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: تا یک دهه آینده از ۱۰ شرکت دنیا، سه شرکت در حوزه پزشکی بازساختی فعالیت خواهند کرد.



وی با بیان اینکه به لرستان خیلی امید دارم و قطعا گوهرهای زیادی در حوزه سلول های بنیادین خواهد داشت، افزود: مصداق این مدعا وجود پروفسور بهاروند در رویان جهاد دانشگاهی و دکتر آرمین قبادی استاد دانشگاه واشنگتن و از معروفترین محققین سرطان در دنیا هستند که از لرستان برخاستند.



دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور بیان کرد: در حوزه آموزش و پژوهش پیشرفت خوبی در کشور داشته ایم اما با این اوصاف وضعیت اقتصادی خوبی نداریم.



حمیدیه تاکید کرد: علت اصلی وضعیت اقتصاد را باید در دانشگاه جستجو کرد چرا که نخبگان باید مشکل اقتصاد مملکت را برطرف کنند.



وی ادامه داد: سالیان سال به توسعه فضای فیزیکی آموزشی پرداختیم و این در حالیست که امروز ۶۰ درصد کلاس های دانشگاه ها خالی است.



دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور با بیان اینکه در بحث پژوهش به شدت افراطی عمل کردیم و به دنبال رنکینگ هستیم، بیان کرد: علمی قابل قبول است که تبدیل به ثروت شود و ثروتی خوب است که در راستای تولید علم استفاده شود.



حمیدیه تصریح کرد: با خوب شدن رتبه تولید علم کشور خودمان را گول نزنیم هنگامی که نمی توانیم وضعیت بیکاری مملکت را برطرف کنیم.



وی با بیان اینکه وظیفه اساتید دانشگاه ها تنها تدریس نیست بلکه آنان باید با انجام تحقیق و تولید علم صنعتی را برای کشور ایجاد کنند، افزود: در کشور صنعت خودروسازی و داروسازی نداریم بلکه ما کارخانه داروسازی و خودروسازی داریم که مواد اولیه آن را از خارج وارد می کنیم، منظور از صنعت این است که از صفر تا صد کار را خودمان انجام دهیم.



حمیدیه گفت: قبلا ارتباطی بین دانشگاه های علوم پزشکی با دانشگاه های صنعتی وجود نداشت اما امروز نتیجه این ارتباط تولید محصولات دارویی خوبی در کشور شده است.



دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور عنوان کرد: هم اکنون یکصد شرکت دانش بنیان در کشور داریم که از این تعداد هشت شرکت محصولات خود را صادر می کنند.



وی سلول درمانی، ژن درمانی و مهندسی بافت را آینده علم پزشکی دانست و با بیان اینکه پنج سال دیگر مطالبه پزشکی مردم متفاوت خواهد بود و انسان نابینا و ناشنوا درخواست درمان خواهند داشت، یادآور شد: تولید قطعات یدکی بدن انسان هدف علم پزشکی است.



حمیدیه گفت: در آینده موضوع سلول های بنیادین امنیتی تر از موضوع هسته ای خواهد بود.



انتهای پیام

پرسش و پاسخ در سلول های بنیادین امنیتی تر از موضوع هسته ای

گفتگو با هوش مصنوعی