آسیب به تأسیسات آب و برق از جنگ <span class="text danger">۱۲ روزه</span> به سرعت برطرف شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، عباس علی آبادی، وزیر نیرو پیش از ظهر امروز در حاشیه بهره برداری از نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی مانا انرژی محلات در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم در ارتباط با تدابیر اندیشیده شده در ۱۲ روز جنگ برای ایجاد شرایط پایدار آب و برق در سطح کشور گفت: ما برای شرایط سخت تر از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی خود را آماده کرده ایم و امیدواریم با کمک مردم هر شرایطی که دشمن رقم بزند را پشت سر بگذاریم.

وی افزود: ملت ما در هشت سال دفاع مقدس با دشمن جنگیدند و در این جنگ ها مردم تجربه عمیقی در شرایط بحرانی دست پیدا کردند، در این دوره که گذشت همکاران فداکار ما در صحنه حضور داشتند و در هر نقطه ای که دشمن آسیب وارد کرد نیز تاسیسات برق و آب هم دچار صدمه شد، اما ما توانستیم در زمان کوتاه به آن غلبه کنیم و آسیب ها بطرف شود.

علی آبادی تصریح کرد: مهم ترین آسیب در استان تهران و در تامین آب شرب مردم شمال شهر تهران اتفاق افتاد که همکاران ظرف ۴۸ ساعت آسیب بزرگ را برطرف کردند، همچنین آسیب ها در تمامی استان ها مانند خطوط ۴۰۰، ۲۳۰ و غیره وجود داشت که به سرعت برطرف شدند و در حال حاضر نقطه ای نداریم که ناشی از آسیب جنگ تحت تنش و تحت بحران باشد و خود را برای شرایط سخت آماده کرده ایم.

وزیر نیرو با اشاره به پروژه های افتتاحی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر اظهار کرد: امروز پروژه بزرگی در سطح کشور افتتاح می شود که بزرگترین پروژه با ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی به بهره برداری می رسد و اکنون در مدار تولید قرار گرفته است، همزمان پروژه پایه کوبی در دست اجرا است، به طور حتم تا پایان سال وعده ما در تولید برق خورشیدی محقق خواهد شد و با کمک مردم در کاهش مصرف انرژی نیز ناترازی را پشت سر خواهیم گذاشت.

صرفه جویی سالانه ۱۶۰میلیون لیتری گاز با افتتاح پروژه ۱۰۰مگاواتی محلات

وی ادامه داد: رشد وسیعی اتفاق افتاده که ناشی از تحولات تکنولوژی و تغییرات الگوی زندگی مردم است و باید به موازات آن رشد داشته باشیم که احداث نیروگاه های خورشیدی در این راستا در دستور کار قرار گرفت، پروژه ۱۰۰ مگاواتی حدود ۱۶۰ میلیون لیتر گاز در سال صرفه جویی به همراه دارد که رقم قابل توجهی است و به طور کلی به واسطه تمام پروژه هایی که امروز کلید خورده است ۶۱۰ میلیون کیلووات ساعت برق از نیروگاه های خورشیدی تولید می شود که این می تواند ظرفیت خوبی برای کشور باشد.

علی آبادی تصریح کرد: در گذشته تمرکز تولید برق کشور بر نیروگاه های حرارتی بوده و اگر فرض کنیم حدود ۹۵ هزار مگاوات نیروگاه داشته باشیم عمدتا نیروگاه حرارتی است، ۱۲۰۰ نیروگاه تجدید پذیر وجود داشته که اکنون به بیش از ۲۰۰۰ مگاوات رسیده که امروز با افتتاح این پروژه ها به نیروگاه های خورشیدی کشور به بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات خواهد رسید. تا پایان امسال از عدد ۳ هزار و ۸۰۰ مگاوات عبور خواهیم کرد اما تا پایان دولت چهاردهم به عدد ۳۰ هزار مگاوات خواهیم رسید.

سرمایه گذاری برای ۷۸ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در صف قرار دارد

وزیر نیرو ادامه داد: تلاش ما براین است این محیط را برای کسب و کار جذاب کنیم، خوشبختانه این اتفاق در کشور رقم خورده و مکانیزم های مختلفی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است که می توانند فروش مستقیم به صنعت داشته باشند یا خود مصرف باشند یا اینکه بتوانند برق تولیدی خود را صادر کنند. این اقدامات موجب شده سرمایه گذاران زیادی در این حوزه ورود پیدا کنند.

وی بیان کرد: سرمایه گذاری برای ۷۸ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در صف قرار دارد و برای بیش از ۳۰ هزار مگاوات پروانه تولید صادر شده است، این پروانه ها به مدت شش ماه اعتبار دارد و سرمایه گذاران باید هر چه زودتر برای احداث نیروگاه خورشیدی اقدام کنند.

انتهای پیام/۷۱۱/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «آسیب به تأسیسات آب و برق از جنگ ۱۲ روزه به سرعت برطرف شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.