بکارگیری فضاهای خاک خورده دانشگاه ها برای ایجاد مراکز نوآوری



به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری صبح شنبه در آیین افتتاح دو مرکز نوآوری در گلستان اظهارکرد: آن چیزی که اقتصاد دانش بنیان را می سازد این است که همه اعم از مردم و مسئولان بخواهند که این اتفاق بیفتد.

وی افزود: آن اعتباری که ما تخصیص می دهیم اصل نیست و به تنهایی نمی تواند تحولی رقم بزند و در این زمینه نیاز به اتحاد و اراده در سطح شهر و منطقه است تا از نیروی انسانی و جوانان حمایت شود.

ستاری گفت: بودجه ها به صورت کاتالیزور بوده تا این حرکت را تقویت کند اما هیچ چیزی جای اراده را نمی گیرد.

وی بیان کرد: وظیفه ما حمایت است و هر اندازه که شما تلاش کنید ما هم بودجه بیشتری به این منظور اختصاص می دهید.

ستاری به مرکز نوآوری بندرترکمن اشاره کرد و گفت: این فضای ۲۰۰ متری محدود بوده و هر اندازه فضا تأمین شود ما هم در هزینه بازسازی و نگهداری و غیره کمک خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: فضاهای بلا استفاده در شهرستان ها و دانشگاه ها وجود دارد که با پول بیت المال کشور ساخته شده و ما می توانیم از این فضاها استفاده کنیم.

گفتنی است در این آیین دو مرکز نوآوری و هوشمند سازی دانشگاه آزاد علی آبادکتول و مرکز نوآوری شهرستان بندرترکمن به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

همچنین ستاری از از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری گلستان بازدید و اراضی پارک به واحدهای فناور استان واگذار شد.

وی همچنین از واحدهای گلخانه ای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان بازدید کرد.

بازدید واحدهای فناور مستقر در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان از دیگر برنامه های معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و هیئت همراه به استان بود که انجام شد.

در این سفر یک روزه بنا است عملیات عمرانی کارخانه نوآوری گنبدکاووس آغاز، نخستین تلویزیون اینترنتی روستایی کشور رونمایی و صندوق پژوهش و فناوری استان گلستان افتتاح و راه اندازی شود و در نهایت تفاهم نامه راه اندازی مرکز نوآوری صنایع خلاق هم نهایی و امضا خواهد شد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بکارگیری فضاهای خاک خورده دانشگاه ها برای ایجاد مراکز نوآوری» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.