همایش بزرگ وحدت در کرمانشاه برگزار می شود



ایسنا/کرمانشاه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه از برگزاری سی و یکمین همایش بزرگ وحدت در کرمانشاه خبر داد.

حجت الاسلام حجت الله فاضلی امروز(۱۸ آبان) در نشست خبری تشریح برنامه های هفته وحدت در استان اظهار کرد: سی و یکمین همایش بزرگ وحدت در استان کرمانشاه با حضور ۶۰۰ نفر از علمای شیعه و اهل سنت استان کرمانشاه، ۲۲ آبان ماه در تالار انتظار کرمانشاه برگزار خواهد شد.

فاضلی با اشاره به برگزاری همایش بزرگ وحدت در استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و مسئولین ارشد استانی، گفت: سخنران ویژه این همایش دکتر «حسن زمانی» مسئول امور اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه کشور و دبیر مقابله با جریان های تند تکفیری خواهد بود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه سپس با اشاره به برگزاری یک جشن و همایش بزرگ منطقه ای با حضور میهمانان خارجی در شهرستان پاوه به مناسبت هفته وحدت، گفت: این همایش، فردا(۱۹آبان) با سخنرانی ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه اهل سنت پاوه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین جشن های هفته وحدت در مسجد جامع امام شافعی شهر کرمانشاه، مسجد زردویی های شهر کرمانشاه و شهرستان های روانسر، جوانرود، پاوه، سرپلذهاب و … برگزار خواهد شد، ضمن اینکه چندین محفل انس با قران کریم نیز در شهر های کرمانشاه، روانسر و … در هفته وحدت برگزار خواهد شد.

فاضلی در ادامه با اشاره به اعزام ۱۵ نفر از علمای برجسته استان به همایش بین المللی وحدت که روزهای ۲۳ تا ۲۵ آبان در تهران برگزار می شود، از توزیع هزار نسخه از بیانیه گام دوم انقلاب بین مردم، دیدار با خانواده های شهدا و … به عنوان دیگر برنامه های گرامیداشت هفته وحدت در کرمانشاه یاد کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه جشن های هفته وحدت دو پیام جدی با خود به همراه دارند، گفت: نخستین پیام برگزاری این جشن ها تقویت انسجام و وحدت بین مسلمانان بوده و دومین پیام آنها نیز خنثی سازی نگاه های تند تکفیری و توطئه آمیز دنیای استکبار است.

وی ادامه داد: متاسفانه نگاه های تکفیری که در منطقه و به نام دلسوزی برای مکتبی خاص وجود دارد، سبب شده تا برخی ندای تفرقه سر دهند که چنین افرادی اگر مهره اجانب نباشند قطعا خائن به اسلام هستند، چراکه امروز مقوله ای مهمتر از وحدت در جامعه اسلامی نداریم.

وی با بیان اینکه شیعه و اهل تسنن اشتراکات زیادی با هم دارند، گفت: قرآن کریم و خود شخصیت پیامبر اکرم(ص) اشتراکات ما هستند، در حالیکه همین اشتراکات امروز به آلت دستی برای دشمنان تبدیل شده که برای افتراق بین مسلمانان از آن استفاده می کنند.

وی تاکید کرد: دلارهای نفتی همواره برای شارژ شعارهای تفرقه آمیز در جریان است و مقابله با این جرقه های تفرقه انگیز به هوشیاری و بصیرت نیاز دارد.

فاضلی در ادامه با اشاره به ابتکار امام خمینی(ره ) مبنی بر نامگذاری یک هفته به عنوان هفته وحدت برای انسجام بخشی بین مسلمانان، گفت: ایشان با این نامگذاری دست غارتگران و مستکبرین را از اختلاف افکنی در بین مسلمانان کوتاه کرد.

وی تاکید کرد: دشمنان از این ابتکار امام(ره) متزلزل شده و و احساس خسران می کنند و به همین دلیل هم موضوع تهاجم اسلامی را در برنامه گذاشته اند که برای مقابله با آن باید وحدت بین مسلمانان تقویت شود که این وحدت با بیداری اسلامی شکل می گیرد.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) از ۱۲ تا ۱۷ ربیع هر سال را به عنوان هفته وحدت نامگذاری کرده اند که باید این هفته را برجسته کنیم، ابراز امیدواری کرد: در سایه وحدت بین مسلمانان در آینده نزدیک تمامی امت اسلامی به یک امت واحده تبدیل شوند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به وجود دو نگاه درون دینی و برون دینی در حوزه وحدت، گفت: در نگاه درون دینی با نگاهی به آیات قرآن کریم اعتصام به حبل الهی یک دستور دینی است که در آیات مختلف قرآن به صراحت از آن یاد شده است.

فاضلی افزود: از نگاه برون دینی وحدت مقوله ای است که همه باید در ایجاد و استمرار آن نقش آفرینی کنند، لذا بر خلاف تصور دوستان جاهل و دشمنان مکار وحدت در نگاه امام خمینی(ره) یک راهبرد برای پیشبرد اهداف و مقاصد سیاسی نبود، بلکه نشات گرفته از درک ایشان از اسلام و قرآن بود.

وی سپس از اهل تسنن استان کرمانشاه به عنوان جامعه ای فهیم و با بصیرت یاد کرد که مایه فخر منطقه هستند و افزود: این جامعه که شخصیت های به نامی هم دارند، در همه صحنه ها به دفاع از کیان ایران اسلامی پرداخته اند که شایسته تقدیر است.

دفتر امور اهل سنت استان در شهر کرمانشاه صاحب فضای اداری آموزشی می شود



وی در ادامه با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای اختصاص قریب هزار متر زمین برای ساخت یک فضای اداری آموزشی برای دفتر امور اهل سنت استان در شهر کرمانشاه، گفت: این فضا در شهر کرمانشاه و احتمالا در محله دولت آباد ایجاد خواهد شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه گفت: اگر بتوانیم یک دفتر در سرپلذهاب و منطقه اورامانات بزنیم، باب خدمت بیشتر باز خواهد شد که امید است با همکاری رسانه ها در برجسته کردن نقش وحدت در تقویت برنامه های دینی موفق باشیم.

وی گفت: همچنین به دنبال ایجاد یک دفتر اهل سنت در روانسر هستیم که البته ظرفیت آن هنوز فراهم نیست.

وی با تاکید بر اینکه احیای مدارس حوزه های علمیه اهل سنت همواره جزو مطالبات بوده، گفت: در حال حاضر دو مدرسه امام شافعی در شهرستان روانسر داریم که یکی مخروبه و دومی نیمه کاره است که پیگیر به نتیجه رسیدن آنها هستیم.

فاضلی گفت: امسال مدرسه امام محمدغزالی شهرستان پاوه را به عنوان مدرسه شاخص مطرح کرده و به دنبال تجهیز آن هستیم تا شاید از این طریق تحرک و پویایی ایجاد کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ مدرسه علوم دینی اهل سنت در استان کرمانشاه فعال است که نزدیک ۲۰۰ نفر در آنها مشغول تحصیل هستند.



شورای عالی افتاء استان بعد از هفته وحدت تشکیل می شود



مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه با اشاره به برنامه ریزی برای تشکیل شورای عالی افتاء استان بعد از هفته وحدت، گفت: قرار است این شورا با حضور ۹ نفر تشکیل شود که نقش آن در دعاوی حقوقی و مباحث احکام شرعی بسیار تعیین کننده است، زیرا شورای عالی افتاء می تواند مبانی و احکام را بر اساس فقه امام شافعی صادر کند.

وی سپس با اشاره به تشکیل افتاء روحانیون اهل سنت در تمامی شهرستان های استان گفت: در حال حاضر در هر شهرستان شش نفر در عضویت این شورا هستند.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در همایش بزرگ وحدت در کرمانشاه برگزار می شود

گفتگو با هوش مصنوعی