به کانال مالی ویژه اروپا



عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر حل مشکل نقل و انتقالات مالی گفت: اگرچه معتقدم مذاکرات مربوط به راه اندازی کانال ویژه مالی بین ایران و اروپا باید ادامه یابد، اما معتقدم نباید به آن دل بست.

یحیی آل اسحاق در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد کانال ویژه مالی بین ایران و اروپا موسوم به SPV گفت: اگرچه معتقدم که باید مذاکرات را در زمینه راه اندازی این کانال مالی ادامه داد، اما اعتقاد دارم که نباید به این موضوع دل بست و باید راه خودمان را ادامه دهیم.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه در ۴۰ سال گذشته شرایط سختی مثل جنگ و تحریم را پشت سر گذاشته ایم، افزود: طی این سال ها برای حل مشکلات مختلف از جمله نقل و انتقالات مالی ناشی از تحریم ها راهکارهایی متناسب ارائه شده و مشکلات را پشت سر گذاشته ایم.

وی بیان داشت: ما در شرایط مختلف جنگ و تحریم مبادلاتمان را به خوبی انجام داده ایم و راهکارهای حقوقی، اجرایی و عملیاتی برای آن تدوین کرده ایم و حتی در شرایطی که امکان نقل و انتقال رسمی و باز کردن ال سی و مبادلات بانکی را نداشتیم، از راه های غیر رسمی نقل و انتقالات مالی مبادلات تجاری را انجام دادیم و مسائل را با ستاد تدابیر ویژه حل کردیم.

آل اسحاق اظهار داشت: حتی در زمینه مبادلات تهاتری، نظام بانک مرکزی ما فرمت ها را آماده کرده بود و همچنین در زمینه روابط چند جانبه و مذاکرات مربوط به حمل و نقل ظرف ۳۰ سال گذشته راه هایی را برای این مسائل داشتیم.

وزیر اسبق بازرگانی اظهار داشت: اما متاسفانه با خوش بینی افراطی نسبت به مذاکرات و برجام همه آنچه را که طی این سال ها از جمله ستاد تدابیر ویژه و ستاد تهاتر دو جانبه و چند جانبه ایجاد کرده بودیم، خراب کردیم.

وی با تاکید بر اینکه همه اینها قابل احیا است، گفت: احیا مجدد آنها کاری زمان بر است.

آل اسحاق با بیان اینکه می توان تحریم ها را دور زد، افزود: همان طور که در ۳۰ ساله گذشته این کار را انجام داده ایم.

وی گفت: البته مذاکرات مربوط به کانال مالی اروپا - ایران را باید تا حصول نتیجه ادامه داد، اما نباید به این مسائل دل بست.

انتهای پیام/ب
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «به کانال مالی ویژه اروپا » بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.