ارسال آثار از ۱۱ استان به دبیرخانه جشنواره آواها و نواهای نبوی خراسان شمالی



ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی از ارسال آثار ۱۱ استان کشور به دبیرخانه جشنواره آواها و نواهای نبوی خراسان شمالی خبر داد.

غلامرضا کاظمی، ۹ اسفندماه، در آیین اختتامیه جشنواره آواها و نواهای نبوی که در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار شد، با اشاره به اینکه جشنواره آواها و نواهای نبوی در خراسان شمالی از آبان ماه سال جاری شروع شد، اظهار کرد: ۷۳ اثر به دبیرخانه این جشنواره از ۱۱ استان کشور ارسال شده است.

وی با بیان اینکه پس از بررسی و داوریT ۲۰ اثر به مرحله دوم راه یافت، افزود: ۶ اثر نیز در این آیین به عنوان آثار برگزیده تقدیر می شود.

کاظمی ادامه داد: داوران این جشنواره نیز از ۴ استان بودند که مسئولیت داوری این جشنواره را به عهده داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه از خراسان شمالی بوده است، افزود: برگزاری این جشنواره حدود ۱۴۰ میلیون تومان هزینه داشته است و به دنبال استقرار دبیرخانه دائمی این جشنواره در خراسان شمالی هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی افزود: جشنواره آواها و نواهای نبوی به موازات دیگر حوزه های جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در بین اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور به میزبانی واحد خراسان شمالی برگزار شده است.

وی ادامه داد: خراسان شمالی با تنوع اقوام و پیشینۀ فرهنگی در خور تأمل، از پتانسیل فرهنگی و هنری قابل توجهی از فرهنگ و هنر اقوام ترک، کرد، ترکمن، تات و فارس برخوردار است و همواره در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری نقش آفرینی کرده و بخشی از تلاش این جشنواره، تلاش در حوزه موسیقی و اجرای برنامه هایی است که نواها و آواهای بومی این منطقه را مورد توجه قرار دهد و در کنار تجلیل از آثار ارزشمند این حوزه، نگاه ویژه ای به تبادل هنری بین اقوام مختلف در استان های کشور در خصوص نشر نواها و آوای نبوی داشته باشد.

کاظمی افزود: دستاوردهای هنرمندان این سرزمین در حوزه فرهنگ نبوی در این جشنواره، بستری برای ترویج هنر موسیقیایی ایرانی و اسلامی در کشور است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در ارسال آثار از ۱۱ استان به دبیرخانه جشنواره آواها و نواهای نبوی خراسان شمالی

گفتگو با هوش مصنوعی