استیضاح رئیس جیمهوری به مصلحت کشور نیست



معاون پارلمانی رئیس جمهوری با تاکید بر این که طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری به مصلحت کشور نیست اظهار کرد: تعداد امضا کنندگان این طرح بسیار کم است و هیچ تصمیم فراکسیونی در این باره وجود ندارد و چند نماینده صرفا به اراده و تشخیص خود این تصمیم را گرفتند.

به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری در حاشیه جلسه امروز هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره ی اقدام تعدادی از نمایندگان مجلس برای طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری اظهار کرد: نمایندگان مجلس باید بدانند در چه شرایطی چه مطلبی را بیان می کنند و چه رفتاری از خود بروز می دهند؛ امروز در شرایطی هستیم که مورد تحریم ظالمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته ایم و در این شرایط نیازمند اتحاد و انسجام هستیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری در شرایطی که رئیس مجلس در آستانه سفر به چین بود و الان با همراهی تعدادی از رؤسای کمیسیون های اقتصادی و وزرای اقتصادی دولت در این کشور حضور دارد ، همچنین ما در مذاکره با اروپا هستیم و اجلاس سوچی با حضور رؤسای جمهور سه کشور ایران، روسیه و ترکیه برگزار می شود و همچنین این که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب قرار داریم و مقام معظم رهبری نیز پیامی بسیار مهم صادر کردند، منطبق بر مصالح و منافع کشور و رهنمودهای رهبری نیست.

امیری با بیان اینکه تعداد امضاء کنندگان طرح استیضاح رئیس جمهوری بسیار کم است خاطرنشان کرد: هیچ تصمیم فراکسیونی در این باره وجود ندارد و تنها چند نماینده به اراده و تشیخص خود تصمیم طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری را اتخاذ کرده اند. همچنین مشاهده می کنیم که تعدادی از فراکسیون های مجلس در این باره اعلام موضع کردند و برخی از نمایندگان نیز که حتی منتقد دولت هستند در موضع گیری های خود اعلام کردند که طرح سوال از رئیس جمهور و استیضاح او در مجلس به مصلحت کشور نیست. با این حال من خیلی امیدوارم که دوستانی که طرح استیضاح را مطرح کردند به شرایط امروز کشور توجه نمایند و به نحوی عمل کنند که دشمن ناامید و داخلی ها امیدوار شوند.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط همزمانی طرح موضوع استیضاح رئیس جمهوری و آغاز رقابت های انتخاباتی مجلس یازدهم اظهار کرد: من نمی خواهم نیت کنم اما معتقدم که با وجود این که سوال استیضاح و تحقیق و تفحص حق نمایندگان است چگونگی و زمان استفاده کردن از این حق نیز بسیار مهم است.

معاون پارلمانی رئیس جمهوری در پایان در پاسخ به پرسشی درباره ی علت تأخیر در بررسی لایحه جامع انتخابات خاطر نشان کرد: این لایحه از سوی دولت با یک فوریت به مجلس تقدیم شد اما چون طرحی مشابه در مجلس توسط نمایندگان مطرح شده بود، قرار شد تا بررسی این دو طرح و لایحه توأمان انجام شود.با توجه به این که در حال حاضر مجلس در فصل رسیدگی به بودجه قرار دارد، بر اساس آئین نامه داخلی مجلس رسیدگی به طرح ها و لوایح دیگر تابع تشریفاتی خاص است که ان شاء الله هیأت رئیسه در فرصتی مناسب این لایحه را در دستور کار قرار خواهد داد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در استیضاح رئیس جیمهوری به مصلحت کشور نیست

گفتگو با هوش مصنوعی