بلاتکلیفی مهدهای کودک بین آموزش و پرورش و بهزیستی



ایسنا/ایلام رئیس کانون توسعه و همیاری مهدهای کودک استان گفت: از زمانی که امور مربوط به مهدهای کودک از بهزیستی به آموزش و پرورش واگذار شده، با مشکل مواجه شده ایم و تکلیف خودمان را نمی دانیم.

«سمیره اصیل وندی» در گفتگو با ایسنا با بیان این مطلب ، اظهار کرد: گیج شده ایم، نه بهزیستی دیگر امور مربوط به مهدهای کود را پذیرا است و نه هنوز آموزش و پرورش انجام امور اداری ما را شروع کرده است.

وی تعداد مهدهای کودک استان را ۳۰۰ مهد ذکر کرد و با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر مدیر، مربی و خدمه در این مهدهای کودک بلاتکلیف هستند، اظهار کرد: این سردرگمی صرفا متوجه مهدهای کودک نیست و خانواده ها هم برای سپردن فرزندان خود به مهدها همین مشکلات را دارند.

اصیل وندی با اشاره به اینکه از زمانی که مسئولیت مهدهای کودک به آموزش و پرورش واگذار شده، نه در خصوص شهریه نوآموزان و نه در خصوص مجوزهای قانونی از قبیل صدور مجوزهای جدید و مجوزهای جابجایی مهدهای کودک کاری صورت نگرفته است ، گفت: قرار است واگذاری و انتقال امور از بهزیستی به آموزش و پرورش زیر نظر کمیته انتقال استانی صورت گیرد که متاسفانه هنوز در این زمینه کار قابل توجهی صورت نگرفته است.

رئیس کانون توسعه و همیاری مهدهای کودک استان افزود: ۹۵درصد مهدهای کودک استان از شیوع ویروس کرونا زیان دیده اند و و ۵درصد دیگر نیز با حداقل تعداد نوآموز در حال ادامه حیات هستند و در صورتی که امور اداری مهدهای کودک سریع تر تعیین تکلیف نشود، ازسرگیری فعالیت آنها در مهرماه با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

وی ضمن درخواست از مسئولین آموزش و پرورش برای اینکه کارکنان مهدهای کودک را نیز مانند معلمین در ردیف تزریق واکسن کرونا قرار دهند، اظهار کرد: انتظار داریم با واگذاری امور مهدهای کودک به آموزش و پرورش برای ممدیران و مربیان مهدهای کودک ردیف استخدامی منظور شود.

«زهرا همتی» مدیرکل بهزیستی استان نیز در این خصوص به ایسنا گفت: از آذرماه سال قبل و بنا به ابلاغی که به ما صورت گرفت، کلیه امور مربوط به مهدهای کودک را به اداره کل آموزش و پرورش واگذار کردیم و این اداره کل نیز از ما خواسته است که به امور مهدهای کودک ورود پیدا نکنیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون قانونا آموزش و پرورش متولی امور مربوط به مهدهای کودک است و از آذرماه پارسال تاکنون نه شهریه ای به مهدها ابلاغ کرده ایم و نه مجوزی صادر کرده ایم ، افزود: جلسات مشترک متعددی برای شیوه نقل و انتقال پرونده های مهدهای کودک به آموزش و پرورش گذاشته ایم و منتظریم در صورت آمادگی آنها این فرآیند را هر چه زودتر به انجام برسانیم.

دکتر «امیر مهردادی» مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام در پاسخ به این ابهامات ، اظهار کرد: با توجه به تشکیل سازمان تعلیم و تربیت و مکاتبات بهزیستی استان مبنی بر دریافت و انتقال مدارک و مستندات مهدهای کودک در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی کار گروهی تحت عنوان کارگروه انتقال تشکیل که در متناظر آن کار گروه استان با عضویت مدیر کل آموزش و پرورش به عنوان رئیس کار گروه ، معاون آموزشی ، رئیس اداره مشارکت ، معاون فرهنگی اجتماعی بهزیستی ، کارشناس مسئول امور کودکان و دونفر از نمایندگان موسسین مهدها تشکیل و اولین جلسه این کار گروه در خرداد ما تشکیل و در این جلسه مقرر شد که جهت رفع ابهامات، بهزیستی از سازمان استعلام بگیرد و در جلسه بعدی مطرح و تصمیم گیری شود ولی آنچه در دستورالعمل قید گردیده تصمیم گیری نظارت و بازدید مهدهاتا زمان انتقال کامل بر عهده کار گروه است.

وی گفت: بر این اساس اعتبار تمام مجوزها، موافقت اصولی اولیه و راه اندازی که تاریخ آنها گذشته تا پایان سال تحصیلی جدید تمدید شده اما صدور مجوز جدید ممنوع می باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام تصریح کرد: تصمیم گیری برای نقل مکان و جابه جایی بر عهده کار گروه است و تمام موارد ذکر شده فعلا مطابق دستورالعمل و بخشنامه های بهزیستی بایستی انجام گیرد و منظر دستور العمل بعدی وزارت هستیم که حتما اطلاعات کامل تری دارد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بلاتکلیفی مهدهای کودک بین آموزش و پرورش و بهزیستی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.