بسیاری از تخت های بیمارستانی لرستان فرسوده است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم آباد، محمدرضا نیکبخت امروز در مراسم افتتاح ۱۵ پروژه بهداشت و درمان استان لرستان اظهارداشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۴۷ میلیارد و ۷۲۳ میلیون تومان تنها برای خرید یک قلم داروی کرونا هزینه شده است.

وی افزود: با توجه به شیوع کرونا نیاز به دستگاه سی. تی. اسکن نیاز بود که در این مدت شش دستگاه سی. تی. اسکن احداث و به زودی یک دستگاه دیگر نیز در شهرستان الیگودرز راه اندازی می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به نصب آنژیوگرافی دوم برای بیمارستان شهید مدنی خرم آباد عنوان کرد: دو دستگاه دیگر برای شهرستانهای دورود و الیگودرز در نظر گرفته شده است. همچنین تاکنون ۹ دستگاه اکسیژن ساز در استان تهیه شده است.

وی بیان کرد: در استان لرستان دو هزار و ۷۶۸ تخت فعال وجود دارد اما بسیاری از تخت ها به جز ۴۲۳ تخت فرسوده اند، مابقی تخت ها نیز نیاز به بازسازی و نوسازی دارند و در استان ۱۱۹ تخت ویژه در اختیار بیماران است که از این تعداد ۸۵ تخت آی سی یو در این مدت کرونا اضافه شد.

نیکبخت به افتتاح ۹۶ پروژه اشاره کرد و گفت: این پروژه ها با ۳۵ هزار متر و با اعتبار ۱۲۱ میلیارد تومان بهره برداری رسیده که شامل غربالگری، بلوک زایمانی و غیره است و تعدادی پروژه نیمه کاره نیز در دست اجراست.

وی با بیان اینکه امروز در استان لرستان ۱۵ پروژه با اعتبار ۲۸ میلیارد تومان افتتاح شد تصریح کرد: در بحث ابتلا به کرونا نیز تاکنون ۱۲۶ هزار و ۱۴۶ نفر در استان به کرونا مبتلا شده اند و متاسفانه هزار و ۹۵۹ نفر نیز بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه میزان مرگ و میر کرونا در لرستان ۱٫۶ است و ۵۶ درصد متوفیان مرد و ۴۳ درصد زن بوده اند عنوان کرد: روز گذشته ۹ هزار و ۷۰۰ واکسن در استان تزریق شد و تزریق واکسن به ۱۵ هزار دوز رسیده که با تلاش ها و افزایش پایگاه ها، تعداد تزریق واکسن روزانه نیز به ۲۰ هزار دوز افزایش پیدا می کند همچنین تاکنون ۱۸۸ هزار دوز واکسن کرونا تحویل استان شده است.

انتهای پیام/۶۴۲/ ز
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بسیاری از تخت های بیمارستانی لرستان فرسوده است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.