سند آمایش فارس نیازمند رویکرد بلند مدت است



به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه با اشاره به تدوین سند آمایش سرزمین گفت: اهداف متعالی و روشنگرانه این سند چشم انداز مشخصی از وضعیت فعلی و آینده پیش بینی شده، ارائه می دهد و مسیرهای دست یابی به اهداف نیز با بهره گیری از روش های نوین ترسیم شده است.

وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از فناوری های نوین در شناسایی و رفع نیاز مندی های توسعه افزود: استفاده از فناوری های نوین فرصت ارزشمندی برای دست اندرکاران تدوین و اجرای طرح آمایش سرزمین فراهم می کند و این امر مستلزم توجه به توسعه همه جانبه است.

نماینده عالی دولت در استان فارس شناسایی توانمندی های داخلی و بومی را از دیگر ضرورت های کاری در تهیه طرح آمایش سرزمین عنوان کرد و خاطر نشان کرد: توانمندی های مختلفی در نیروی انسانی وجود دارد که این ظرفیت عظیم توانایی تحقق اهداف سند را دارد.

وی افزود: آینده توسعه کشور حساب ویژه ای روی نیروی انسانی متفکر و خلاق باز کرده و این مسیر همگام با تحولات جهانی ادامه می یابد.

استاندار فارس در ادامه عدم تکیه به منابع طبیعی و کانی را از جمله مباحث مهم در این سند عنوان کرد و گفت: حرکت های توسعه ای باید با شدت و سرعت بیشتری انجام شود و این روند همگان با توسعه جهانی است.

وی با بیان اینکه سبک تولید و صادرات قدیمی و سبک واردات ما جدید است اظهار داشت: به رویکردی بلند مدت نیاز داریم تا از دانش آمایش برای تأمین نیازهای واردات و صادرات بهره گیری کندو این سیاستی کلان باید مورد توجه همگان باشد.

وی با اشاره به ظرفیت جمعیتی استان فارس در توسعه گفت: استان فارس با دارا بودن هفت و نیم درصد از جمعیت کشور، توانمندی بالای در نیروی انسانی دارد که باید مورد توجه سیاست گذاران امر باشد.

پرسش و پاسخ در سند آمایش فارس نیازمند رویکرد بلند مدت است

گفتگو با هوش مصنوعی