پیک جدید کرونا ۴۵ روز دیگر طول می کشد / پیش بینی افزایش تعداد مبتلایان در اول آبان ماه



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا امروز در استانداری کردستان برگزار شد، در این جلسه جزئیاتی از تداوم موج سوم شیوع کرونا بیان شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در این جلسه با تاکید بر اینکه باید مردم مهمانی و مراسمات خود را تعطیل کرده و مراقبت ها برای جلوگیری از موج کرونا بیشتر شود، اظهار داشت: افزایش تعداد مبتلایان در اول آبان ماه نیز پیش بینی شده که امیدواریم اتفاق نیفتد. این پیک حداقل یک ماه و نیم دیگر طول خواهد کشید و باید همه مسئولان و مردم به کادر بهداشت و درمان کمک کنند تا این روزها را پشت سربگذاریم.

ابراهیم قادری با اذعان به اینکه بودجه و توان خرید حفاظت فردی و ماسک نداشته و در مضیقه هستیم، تصریح کرد: پرسنل بهداشتی به شدت کمبود ماسک داشته و هم اکنون به اندازه ده روز مصرفی دیگر، ماسک داریم. خیرین و مسئولان ما را یاری دهند.

آخرین وضعیت بازگشایی مدارس از زبان مدیرکل آموزش و پرورش کردستان

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه براساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، مدارس و مراکز آموزشی تا دو هفته دیگر به صورت مجازی دائر می شود، افزود: در این شرایط کرونایی، از ۳۰ هزار نفر پیش دبستانی پیش بینی شده، تنها ۱۱ هزار نفر حضور دارند.

وی افزود: مدارس شهری، پرجمعیت روستایی، مدارس شبانه روزی و آموزشگاه های علمی آزاد به مدت ۲ هفته دیگر به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می شود و اجازه آموزش حضوری نخواهند داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه تمام مدیران و عوامل اجرایی در مدارس حضور داشته باشند، تصریح کرد: براساس تشخیص و صلاحدید شورای مدرسه، معلمان می توانند به صورت غیرحضوری آموزش دانش آموزان را پیگیری کنند.

قربانی با بیان اینکه وضعیت آموزشی پیش دبستانی ها و پایه اولی ها بغرنج است، از متولیان صدا و سیما استان کردستان انتظار می رود روزانه یک ساعت از برنامه های خود را به این امر آموزش اختصاص دهند.

استان کردستان در تامین پارچه برای واحدهای تولید ماسک با مشکل روبه رو است

پیمان الماسی، معاون سازمان صمت استان کردستان از وجود چهار واحد تولیدی ماسک در استان خبر داد و گفت: این واحدها روزانه ظرفیت تولید یکصدمیلیون ماسک در سال را دارند و می توانند در صورت تأمین پارچه، روزانه ۳۰۰ هزار ماسک استاندارد تولید کنند.

وی گفت: هیچ گونه مشکلی از لحاظ تکنولوژی برای تولید ماسک در استان نداریم و تنها مشکل فعلی این واحدها، تامین پارچه بوده و انتظار می رود خیرین ورود کنند کمااینکه میزان نیازمندی ها را به وزارت صمت اعلام کرده ایم.

معاون سازمان صمت استان کردستان تصریح کرد: هم اکنون ۴ واحد تولیدی به دلیل نبود پارچه روزانه ۶۵ هزار ماسک تولید کرده که این با ظرفیت تولیدی فاصله زیادی داشته و امیدواریم این مشکل رفع شود.

انتهای پیام/۴۸۱/ ز

پرسش و پاسخ در پیک جدید کرونا ۴۵ روز دیگر طول می کشد / پیش بینی افزایش تعداد مبتلایان در اول آبان ماه

گفتگو با هوش مصنوعی