راه اندازی ۷ ایستگاه لرزه نگاری تا پایان سال در استان کرمان / فاصله زیادی با استانداردها داریم



ایسنا/کرمان مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان در مورد استانداردهای جهانی در تعداد ایستگاه های لزره نگاری اظهار کرد: طبق استانداردها باید در هر ۵۰ کیلومتر یک ایستگاه لرزه نگاری نصب شود که فاصله زیادی با این استاندارد داریم.

«مجید سعیدی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به افتتاح آزمایشی ایستگاه لرزه نگاری در شهرستان کرمان گفت: این ایستگاه لرزه نگاری باند پهن به صورت آزمایشی در روستای کشیتوئیه شهداد با همکاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران راه اندازی شد.

وی درباره ایستگاه لرزه نگاری کشیتوئیه گفت: این ایستگاه دائمی است و گسل های نایبند، لکرکوه، سیرچ، گلباف و شهداد را تحت پوشش قرار می دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان میزان هزینه کرد این ایستگاه را حدود ۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و در ادامه در مورد استانداردهای جهانی در تعداد ایستگاه های لزره نگاری اظهار کرد: طبق استانداردها باید در هر ۵۰ کیلومتر یک ایستگاه لرزه نگاری نصب باشد که فاصله زیادی با این استاندارد داریم.

وی با اشاره به تفاهمنامه استانداری کرمان و موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اظهار کرد: با این تفاهمنامه به دنبال توسعه ایستگاه های لرزه نگاری استان هستیم و مقرر است امسال هفت ایستگاه لرزه نگاری در استان راه اندازی شود که سه مورد آن جدید است و مابقی آنها نیز ایستگاه های موقتی هستند که با جابجایی و کارهای فنی به ایستگاه های ثابت تبدیل خواهند شد.

سعیدی بیان کرد: در حال حاضر هشت ایستگاه لرزه نگاری در استان کرمان وجود دارد و ۳ ایستگاه جدید نیز به آن اضافه خواهد شد که تعداد این ایستگاه ها به ۱۱ ایستگاه می رسد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «راه اندازی ۷ ایستگاه لرزه نگاری تا پایان سال در استان کرمان / فاصله زیادی با استانداردها داریم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.