نماینده ولی فقیه در <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a>: شیوه ترویج مقوله نماز بخشنامه ای نشود اخبار <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> اخبار استانها <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تسنیم</a>



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی بعدازظهر امروز در جلسه ستاد اقامه نماز استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه ادارات زمینه انجام کارهای فرهنگی را فراهم کنند، اظهار داشت: پیشنهاد می شود که با توجه به زمان کم باقیمانده، مهلت ارسال آثار تا ۲۲بهمن ماه و جشنواره در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار شود.

وی با قدردانی از استاندار که شخصا در جلسات ستاد اقامه نماز حضور پیدا می کنند، گفت: تمام ادارات نسبت به مقوله نماز اهتمام بورزند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه چهار هزار نفر از ماموستایان، روحانیون و ۱۸۰۰نفر در حوزه ها فعالیت می کنند، تصریح کرد: جمعیت اساتید، دانشجویان و دانش آموزان در استان حدود ۳۶۵هزار نفر بوده که همه اینها با هم مخاطب و ظرفیت بزرگی برای ترویج فرهنگ اقامه نماز در کردستان هستند.

وی با پیشنهاد اینکه جامعه ۵۵هزار نفری کارمندان و ۳۶۵هزار نفری دانشجویان و دانش آموزان در استان در جشنواره شرکت کنند، عنوان کرد: ترویج فرهنگ نماز یک مقوله اداری و بخشنامه ای نیست بلکه معنوی و اعتقادی است و باید به این شیوه آن را تبلیغ کرد.

پورذهبی افزود: ترویج فرهنگ و معارف نماز و گسترش صفوف نماز جماعت در ادارات استان کردستان مورد توجه قرار گیرد.

سند راهبردی اقامه نماز در استان کردستان تدوین شد

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان نیز در این جلسه تدوین سند راهبردی نماز در استان را یک مصوبه قانونی خواند و اظهار داشت: این سند تهیه و آماده شده و جهت ارائه نظرات کارشناسی به دستگاه ها، دانشگاه ها و حوزه ها ابلاغ شده است.

اکبر عظیمی با بیان اینکه این سند در رابطه با تحول ستاد و برای سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۲۰ است، گفت: اگرچه این سند ملی بوده اما در استان بومی سازی شده و برگرفته از اسناد بالادستی و هدف ترویج فرهنگ اقامه نماز است.

به گفته وی؛ ترویج و برگزاری اقامه نماز در دستگاه ها، کاهش آسیب های اجتماعی، حرکت در چارچوب قرآن و اهداف نظام، تولید محتوای کیفی متناسب با محیط از جمله اهداف این سند در کردستان است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان بیان کرد: فعالیت های مخرب در فضای مجازی و در دسترس بودن نرم افزارهای مخرب، عدم وجود اعتبار مشخص و کمبود مساجد و نمازخانه در راه ها از جمله جاده جدید سنندج-مریوان، عدم تولید برنامه های حوزه نماز توسط رسانه ها از جمله تهدیدات پیش روی این حوزه است.

اعتبارات ترویج فرهنگ اقامه نماز در کردستان تامین است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان نیز در این جلسه محتوای سند راهبردی اقامه نماز در استان برای ۲۰سال را بلندپروازانه خواند و اظهار کرد: بنده معتقدم که این سند بسیار سطحی و می توان برای ترویج این فرهنگ مهم در جامعه، کارهای بهتری صورت گیرد.

ارسلان ازهاری با بیان اینکه سالانه اعتبار لازم برای اقامه نماز در ادارات تامین و در نظر گرفته می شود، گفت: پیشنهاد می شود که سند راهبردی کیفی تر و با برنامه های راهبردی لحاظ شود.

معاون فرهنگی شهرداری سنندج نیز از اعلام آمادگی برای انجام تبلیغات محیطی ویژه ترویج فرهنگ اقامه نماز و جشنواره فجر تا فجر در سنندج خبر داد.

انتهای پیام/۴۸۱/ن
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نماینده ولی فقیه در کردستان: شیوه ترویج مقوله نماز بخشنامه ای نشود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.