۳۴ واحد تجاری در همدان طعمه حریق شد



وحید علی ضمیر در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: از آغاز سال تا پایان مرداد ماه تعداد ۶۷ هزار و ۴۷۱ تماس و میانگین روزانه ۴۳۶ تماس با سامانه ۱۲۵ همدان برقرار شده است که از این تعداد یک هزار و ۶۳۵ مورد منجر به عملیات شده، چهار و ۹۶۰ مورد برای راهنمایی و مشاوره برقرار شده، هفت هزار و ۵۸۳ تماس اشتباه بوده و متأسفانه ۱۳ مورد اعلام حریق کذب و ۵۳ هزار و ۲۷۷ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.

وی با بیان اینکه از یک هزار و ۶۳۵ عملیات انجام شده یک هزار و ۲۵ مورد مربوط به عملیات اطفای حریق بوده است، اظهار کرد: پوشش گیاهان خودرو ۵۶۰ مورد، اماکن مسکونی با ۱۱۲ مورد، وسیله نقلیه با ۸۵ مورد، باغات و فضای سبز ۷۱ مورد و مراکز تجاری با ۳۴ مورد بیشترین کاربری عملیات اطفای حریق را شامل شده است.

علی ضمیر با اشاره به انجام ۶۱۰ عملیات امداد و نجات طی ۵ ماه گذشته گفت: بیشترین میزان این عملیات شامل ۱۲۶ مورد مهار حیوانات، ۱۲۶ مورد نجات حیوانات، ۱۱۱ مورد نجات افراد محبوس شده در آسانسور، ۱۰۱ مورد رهاسازی افراد محبوس در اماکن مختلف، ۳۹ مورد رهاسازی اندام بدن از داخل زیورآلات و اجسام و ۲۶ مورد امداد و نجات در سوانح رانندگی و سقوط خودروها بوده است.

وی با بیان اینکه موقعیت یک هزار و ۲۰ مورد از عملیات اطفای حریق و ۶۰۹ مورد از عملیات های امداد نجات در محدوده خدماتی شهر همدان و شش عملیات خارج از آن بوده است، عنوان کرد: نحوه بروز ۵۹۷ حادثه آتش سوزی عمدی، ۴۰۹ مورد غیر عمدی و ۱۹ مورد نیازمند کارشناسی است.

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان با اشاره به اینکه ۶۵ نفر از جمله دو آتش نشان در حوادث آتش سوزی و امداد و نجات مصدوم و ۱۱ نفر از شهروندان فوت شده اند، عنوان کرد: آتش نشانان در پنج ماه گذشته با سرعت عمل و از خودگذشتگی ۳۸۴ نفر را در عملیات امداد و نجات و اطفا حریق نجات داده اند.

وی با اشاره به انجام چهار مورد پایش سطح ایمنی اماکن مختلف اضافه کرد: طی ۵ ماه نخست سال ۴۷۱ مورد پروانه و دستورالعمل ایمنی و ۱۹۴ مورد پایان کار و تائیدیه ایمنی برای ساختمان ها صادر شده است.

پرسش و پاسخ در ۳۴ واحد تجاری در همدان طعمه حریق شد

گفتگو با هوش مصنوعی