لحظاتی ناب از معجزه عشق همدلی / روایتی از گروه جهادی «سربازان حاج قاسم» در کرمان

گروه جهادی سربازان حاج قاسم در استان کرمان که اولین کمک مؤمنانه را از بیت ازهراء موقوفه حاج قاسم در شهر کرمان آغاز کرد تاکنون اقدام به ۹ مرحله توزیع کمک های مؤمنانه و معیشتی کرده و در تدارک اجرای دهمین مرحله است.
خبرگزاری فارس -کرمان؛ محبوبه سعیدی: بعد از فرمایش مقام معظم رهبری خطاب به ملت بزرگ ایران مبنی بر کمک به افراد نیازمند و افرادی که بر اثر ویروس منحوس کرونا دچار مشکل و آسیب شده اند، اقشار مختلف مردم، گروه های جهادی و …به فرمایش مقام معظم رهبری لبیک گفتند و رزمایش کمک های مومنانه مواسات در سراسر کشور برگزار شده و می شود.
گروه جهادی «سربازان حاج قاسم» کرمان یکی از این گروه هاست که اقدام به اجرای رزمایش کمک های مومنانه در سطح شهر کرمان و مناطقی از جنوب استان کرده است. در همین زمینه به سراغ اعضای این گروه گروه جهادی رفتیم تا اقدامات چند ماهه گذشته خودشان روایتی برای مخاطبان خبرگزاری فارس داشته باشند.
حمیدرضا افکاری مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: این گروه ابتدا به نام گروه فرهنگی شهید گمنام در سال ۹۴ تشکیل شد و در زمینه های فرهنگی، یادواره شهدا، مناسبات مذهبی و … فعالیت می کردیم.
وی افزود: گروه نوجوانان و هیئت نوجوانان شهید گمنام را راه اندازی کرده بودیم و بعد از آن مراسم های مذهبی و …در خانه های نوجوان های هیئت برگزار می شود.
افکاری عنوان کرد: اعضای گروه فرهنگی شهید گمنام در مراسم های ایام فاطمیه در بیت الزهراء موقوفه حاج قاسم شرکت می کردند و از جمله کارهای امنیتی، حفاظتی، فرهنگی را انجام می دادند و این کار ادامه دار بود.
وی بیان داشت: صبح جمعه ۱۳دی ماه با اعلام خبر شهادت حاج قاسم بچه های گروه فرهنگی شهید گمنام مقابل بیت الزهراء حاج قاسم موکب برپا کردند و هر شب در این موکب مراسم های مذهبی برگزار می شد.
مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم ادامه داد: ما در گروه فرهنگی شهید گمنام در مجموع ۴ تا ۵ نفر بودیم و در این یک هفته از زمان شهادت سردار تا زمانی که پیکر مطهر ایشان به کرمان رسید روزانه شاید تنها دو ساعت بیشتر نخوابیده بودیم.
افکاری تصریح کرد: روز سه شنبه قبل از تشییع پیکر مطهر شهید حاج قاسم ما مقابل بیت الزهراء دو طرف خیابان ایستاده بودیم و به افرادی که از استان ها و شهرستان های دیگر به کرمان آمده بودند و اسکان و غذا می دادیم.
اوایل، ما در گروه مجازی خود از آلمان، ایتالیا، آمریکا، ترکیه، ارمنستان، عراق و سوریه مخاطب داشتیم و داریم، این افراد خیلی دوست داشتند فضای گلزار شهدای کرمان را ببینند.
وی گفت: شروع اصلی گروه جهادی سربازان حاج قاسم در یک کانال فضای مجازی ابتدا به اسم گلزار شهدا، بصیرت، حاج قاسم در دوم اسفندماه سال گذشته انجام شد.
افکاری افزود: اوایل، ما در گروه مجازی خود از آلمان، ایتالیا، آمریکا، ترکیه، ارمنستان، عراق و سوریه مخاطب داشتیم و داریم، این افراد خیلی دوست داشتند فضای گلزار شهدای کرمان را ببینند.
وی بیان داشت: فضای مجازی ما در اینستاگرام ۸ هزار نفر عضو داشت و در ایتا، سروش، تلگرام و واتس آپ کانال داشتیم و در عرض سه روز ما توانستیم ۳ هزار نفر را در گروه های خود جذب کنیم.
مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم عنوان کرد: بعد از تعیین شورای مرکزی خود، مقام معظم رهبری در فرمایشات خود در روز نیمه شعبان بحث کمک های مومنانه را مطرح کردند. امام امت وقتی این مسئله را مطرح کردند ما در زمینه کمک های مومنانه شروع به فعالیت کردیم.
جمع آوری کمک های مومنانه در گروه مجازی
وی تاکید کرد: در گروه فضای مجازی کمک های معیشتی را مطرح کردیم و توانستیم ۵ تا ۶ میلیون تومان پول جمع آوری کنیم که این مسئله برای خودمان تعجب برانگیز بود و اصلا فکر نمی کردیم این مقدار پول جمع آوری شود.
وی ابراز داشت: با این مبلغ مواد غذایی و بهداشتی خریداری شد و در موقوفه بیت الزهراء این مواد را بسته بندی کردیم و توانستیم ۷۰ بسته مواد غذایی و بهداشتی آماده کنیم و به آدرس هایی که به ما داده شده بود و یا آدرس هایی که خودمان داشتیم این بسته ها را توزیع کردیم.
افکاری گفت: یک روز در گروه فضای مجازی به اعضای گروه اعلام کردیم برای این کار خود یک اسم انتخاب کنیم که ۱۳ تا ۱۴ اسم از طرف مخاطبان فضای مجازی به ما پیشنهاد شد و این اسم ها را به اشتراک گذاشتیم و از ۶ تا ۷ هزار نفر مخاطبان ما ۸۰ درصد آنها رای به گروه جهادی سربازان حاج قاسم دادند و ما به احترام این افراد اسم گروه را «سربازان حاج قاسم» گذاشتیم.
وی بیان کرد: مرحله دوم کمک مومنانه گروه جهادی حاج قاسم باز هم از بیت الزهراء با اجازه برادر حاج قاسم آغاز شد و با ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان پول جمع آوری شده توانستیم در این مرحله ۸۰ بسته مواد غذایی آماده و در بین نیازمندان توزیع کنیم.
مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم عنوان کرد: بعد از برگزاری دومین مرحله توزیع بسته های معیشتی در بین نیازمندان، خیران از شهرهای مختلف استان و کشور و مخاطبان برای کمک به ما درخواست دادند و هر کس به اندازه وسع خودش کمک می کرد و این کمک ها به طور خودکار واریز می شد.
وی با بیان اینکه در مدت سه روز توانستیم گروه جهادی خود را به صورت رسمی در سپاه به ثبت برسانیم، تصریح کرد: مسئول ثبت گروه های جهادی ناحیه حضرت رسول (ص) کرمان یک روز با من تماس گرفت و پیش او رفتم؛ گفت «درخواست گروه های جهادی که برای ثبت اقدام می کنند را به تهران ارسال می کنم و دست کم هفت ماه طول می کشد که مجوز آنها بیاید اما گروه جهادی شما را چهارشنبه در سامانه ثبت کردم و روز شنبه تاییده رسمی و ثبت سامانه ای کل کشور برای گروه جهادی شما صادر شده» و قسم می خورد در طول این همه سال خدمتم در سازندگی برای اولین بار گروهی دیدم این طور خالصانه پیش برود و اینگونه خالصانه کارش انجام شود.
افکاری ادامه داد: مرحله سوم کمک مومنانه را در حسینیه ثارالله در ماه مبارک رمضان با ۱۰۰ بسته مواد غذایی آماده و در مرحله چهارم با کمک خیران ۲۰ میلیون تومان پول جمع آوری شد و توانستیم با این مبلغ بسته های معیشتی، بهداشتی تهیه و در بین نیازمندان شهر کرمان توزیع کنیم.
مسئول گروه جهادی حاج قاسم عنوان کرد: از مرحله پنجم به بعد تصمیم گرفتیم همراه با بسته های معیشتی غذای گرم هم به مستضعفان بدهیم.
توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی بین نیازمندان حاشیه شهر و جنوب کرمان
افکاری تاکید کرد: در مرحله نهم که مصادف با اربعین امام حسین(ع) بود توانستیم با بیش از ۵۰ میلیون تومان پولی که از خیران جمع آوری شد، ۳۱۳ بسته معیشتی تهیه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار بسته های معیشتی که آماده کردیم را در خارج از شهر کرمان و در منطقه رودبار جنوب و زهکلوت ۲۰۰ بسته معیشتی، پک بهداشتی، لوازم التحریر، کیف، کفش، مرغ گرم در ۵۵ روستا با کمک برخی از افراد بومی و همچنین ۱۱۳ بسته دیگر معیشتی را در حاشیه شهر کرمان توزیع کردیم.
اجرای دهمین مرحله کمک های مومنانه سربازان حاج قاسم با توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی
افکاری افزود: تصمیم داریم دهمین مرحله کمک های مومنانه و معیشتی را با ۵۰۰ بسته اجرا کنیم و از این تعداد ۳۰۹ بسته به مناطق نرماشیر و روستاهای ریگان توزیع داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ما در کنار تمام فعالیت هایی که انجام دادیم دیدار با خانواده شهدا را هم داشتیم، ابراز داشت: اولین بار دیدار خانواده شهدا را از هفته نیروی انتظامی با دیدار با خانواده شهدای ناجا شروع کردیم و این دیدارها را در کنار کمک های مومنانه در دستور کار خود قرار داده ایم.
با گروه جهادی حاج قاسم در فضای مجازی آشنا شدم
زهرا نوری پور عضو گروه جهادی و مسئول مالی گروه جهای حاج قاسم کرمان در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: من با گروه جهادی حاج قاسم در فضای مجازی آشنا شدم و مطالب گروه را پیگیری می کردم و از فروردین سال جاری وارد گروه شدم.
وی عنوان کرد: یک روز در گروه اعلام شده بود بسته بندی در حسینه ثارالله داریم خیلی دلم می خواست برای کمک بروم، اما همان روز جلسه خادم یاری امام رضا(ع) برگزار می شد و باید در آن جلسه شرکت می کردم و به همین دلیل دخترم را برای کمک فرستادم.
نوری پور ادامه داد: مرحله بعدی که شب ۲۳ ماه مبارک رمضان در مسجدالنبی پخت غذای گرم برای افراد نیازمند بود شرکت کردم و از همان شب عضو ثابت این گروه شده ام، شرکت در این گروه جهادی موجب بهترشدن روحیه من شده است.
عضو گروه جهادی حاج قاسم بیان کرد: تاکنون بیش از یک میلیارد برای ۹ مرحله کمک های معیشتی، پک های بهداشتی، غذایی گرم، لوازم التحریر و … هزینه شده است، ان شاءالله مردم کمک های خود را برای مرحله دهم دریغ نکنند تا شرمنده شهدا نشویم و بتوانیم کمک های جمع آوری شده را در اختیار افراد نیازمند قرار دهیم.
ایجاد اشتغال برای یک خانم نیازمند
مسئول مالی گروه جهادی حاج قاسم گفت: من خودم کارمند هستم و کار برای شهدا را دوست دارم و با عشق این کار را انجام می دهم.
برای یک خانه که سه قلو داشت شیرخشک و پوشک بچه بردم، دیدم شروع کرد به گریه کردن و گفت خانم باور کنید حاج قاسم را دو شب پیش در خواب دیدم به خانه ما آمده و همین سوالاتی که شما از من پرسیدید را پرسید و گفت شیر و پوشکشان را چطور تامین می کنید.
نوری پور ابراز داشت: از مردم درخواست دارم در این شرایط کرونایی که مشکلاتی بر ای برخی از هموطنان مان به وجود آمده، همه دست به دست هم دهیم تا این دوران را پشت سر بگذاریم.
وی به خاطراتی در زمینه توزیع کمک های معیشتی به افراد نیازمند اشاره و تصریح کرد: ساعت یازده شب غذا درب خانه یک خانم بردم، زمانی که درب خانه را زدم و گفتم از گروه جهادی حاج قاسم هستیم غذا برایتان آوردیم، خانم شروع به گریه کردن کرد، گفتم چه شده؟ جواب داد می دانید شما را آقا ابوالفضل امشب درب خانه من رسانده؟ گفتم چرا، گفت چند روز است غذا داخل خانه نداشتیم بخوریم و این قدر زندگی برایم سخت شده بود عصر امروز رفتم درب مسجد حضرت ابوالفضل (ع) و به ایشان متوسل شدم.
نوری پور ادامه داد: از خانم پرسیدم کاری مانند خیاطی بلد هستی، گفت بله ولی چرخ خیاطی ندارم، گفتم اگه من چرخ خیاطی را به صورت امانت از کسی بگیرم و در اختیار شما قرار بدهم حاضری ماسک بدوزی و بابت آنها مزد دریافت کنی، قبول کرد و من با رایزنی هایی که انجام دادم چرخ در اختیارش قرار دادم و الان ماسک می دوزد و بابت دوخت آنها مزد دریافت و زندگی خود را می چرخاند.
وی ابراز داشت: برای یک خانه که سه قلو داشت شیرخشک و پوشک بچه بردم، دیدم شروع کرد به گریه کردن و گفت خانم باور کنید حاج قاسم را دو شب پیش در خواب دیدم به خانه ما آمده و همین سوالاتی که شما از من پرسیدید را پرسید و گفت شیر و پوشکشان را چطور تامین می کنید.
از خادمی در مسجد تا آشپزی در گروه جهادی
محمد شفیع زاده عضو گروه جهادی حاج قاسم در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: من با این گروه از طریق همسرم آشنا شدم. به دلیل اینکه خادم مسجد و حسینیه امام حسین(ع) خیابان ثامن کرمان هستم از مرحله ششم کمک های مومنانه گروه جهادی حاج قاسم در حسینه شروع به بسته بندی کمک های معیشتی و پخت غذا کردم.
شفیع زاده بیان داشت: خانه خود را در اختیار گروه جهادی حاج قاسم قرار داده ام و این موجب افتخار من و خانواده ام است که بتوانیم در این امر خیر کوچک ترین قدمی برداریم.
مهدی مقصودی یکی از خیران و عضو گروه جهادی حاج قاسم در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: با این گروه در روز عید غدیر آشنا شدم، روز عید غدیر خیلی به فکر شهدای غدیر بودم.
خانه خود را در اختیار گروه جهادی حاج قاسم قرار داده ام و این موجب افتخار من و خانواده ام است که بتوانیم در این امر خیر کوچک ترین قدمی برداریم.
وی عنوان کرد: در روز عید غدیر برای نماز به حسینه و مسجد امام حسین (ع) رفتیم و دیدم بسته هایی روی زمین قرار دارد و افرادی در حال بسته بندی هستند.
مقصودی ادامه داد: سوال کردم که کمک می خواهید، جواب دادند یا علی(ع)، هر کاری از دست شما بر می آید انجام دهید. از روز عید غدیر من و خانواده ام عضو این گروه شدیم و تاکنون این همکاری ادامه دارد.
زهرا مقصودی عضو دیگر گروه جهادی سربازان حاج قاسم هم که ۱۶ سال سن دارد، گفت: کمک کردن در این گروه جهادی حس خاصی دارد. در این گروه افراد بدون منت به صورت خودجوش کار می کنند.
انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب/ق
خبرگزاری فارس -کرمان؛ محبوبه سعیدی: بعد از فرمایش مقام معظم رهبری خطاب به ملت بزرگ ایران مبنی بر کمک به افراد نیازمند و افرادی که بر اثر ویروس منحوس کرونا دچار مشکل و آسیب شده اند، اقشار مختلف مردم، گروه های جهادی و …به فرمایش مقام معظم رهبری لبیک گفتند و رزمایش کمک های مومنانه مواسات در سراسر کشور برگزار شده و می شود.
گروه جهادی «سربازان حاج قاسم» کرمان یکی از این گروه هاست که اقدام به اجرای رزمایش کمک های مومنانه در سطح شهر کرمان و مناطقی از جنوب استان کرده است. در همین زمینه به سراغ اعضای این گروه گروه جهادی رفتیم تا اقدامات چند ماهه گذشته خودشان روایتی برای مخاطبان خبرگزاری فارس داشته باشند.
حمیدرضا افکاری مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: این گروه ابتدا به نام گروه فرهنگی شهید گمنام در سال ۹۴ تشکیل شد و در زمینه های فرهنگی، یادواره شهدا، مناسبات مذهبی و … فعالیت می کردیم.
وی افزود: گروه نوجوانان و هیئت نوجوانان شهید گمنام را راه اندازی کرده بودیم و بعد از آن مراسم های مذهبی و …در خانه های نوجوان های هیئت برگزار می شود.
افکاری عنوان کرد: اعضای گروه فرهنگی شهید گمنام در مراسم های ایام فاطمیه در بیت الزهراء موقوفه حاج قاسم شرکت می کردند و از جمله کارهای امنیتی، حفاظتی، فرهنگی را انجام می دادند و این کار ادامه دار بود.
وی بیان داشت: صبح جمعه ۱۳دی ماه با اعلام خبر شهادت حاج قاسم بچه های گروه فرهنگی شهید گمنام مقابل بیت الزهراء حاج قاسم موکب برپا کردند و هر شب در این موکب مراسم های مذهبی برگزار می شد.
مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم ادامه داد: ما در گروه فرهنگی شهید گمنام در مجموع ۴ تا ۵ نفر بودیم و در این یک هفته از زمان شهادت سردار تا زمانی که پیکر مطهر ایشان به کرمان رسید روزانه شاید تنها دو ساعت بیشتر نخوابیده بودیم.
افکاری تصریح کرد: روز سه شنبه قبل از تشییع پیکر مطهر شهید حاج قاسم ما مقابل بیت الزهراء دو طرف خیابان ایستاده بودیم و به افرادی که از استان ها و شهرستان های دیگر به کرمان آمده بودند و اسکان و غذا می دادیم.
اوایل، ما در گروه مجازی خود از آلمان، ایتالیا، آمریکا، ترکیه، ارمنستان، عراق و سوریه مخاطب داشتیم و داریم، این افراد خیلی دوست داشتند فضای گلزار شهدای کرمان را ببینند.
وی گفت: شروع اصلی گروه جهادی سربازان حاج قاسم در یک کانال فضای مجازی ابتدا به اسم گلزار شهدا، بصیرت، حاج قاسم در دوم اسفندماه سال گذشته انجام شد.
افکاری افزود: اوایل، ما در گروه مجازی خود از آلمان، ایتالیا، آمریکا، ترکیه، ارمنستان، عراق و سوریه مخاطب داشتیم و داریم، این افراد خیلی دوست داشتند فضای گلزار شهدای کرمان را ببینند.
وی بیان داشت: فضای مجازی ما در اینستاگرام ۸ هزار نفر عضو داشت و در ایتا، سروش، تلگرام و واتس آپ کانال داشتیم و در عرض سه روز ما توانستیم ۳ هزار نفر را در گروه های خود جذب کنیم.
مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم عنوان کرد: بعد از تعیین شورای مرکزی خود، مقام معظم رهبری در فرمایشات خود در روز نیمه شعبان بحث کمک های مومنانه را مطرح کردند. امام امت وقتی این مسئله را مطرح کردند ما در زمینه کمک های مومنانه شروع به فعالیت کردیم.
جمع آوری کمک های مومنانه در گروه مجازی
وی تاکید کرد: در گروه فضای مجازی کمک های معیشتی را مطرح کردیم و توانستیم ۵ تا ۶ میلیون تومان پول جمع آوری کنیم که این مسئله برای خودمان تعجب برانگیز بود و اصلا فکر نمی کردیم این مقدار پول جمع آوری شود.
وی ابراز داشت: با این مبلغ مواد غذایی و بهداشتی خریداری شد و در موقوفه بیت الزهراء این مواد را بسته بندی کردیم و توانستیم ۷۰ بسته مواد غذایی و بهداشتی آماده کنیم و به آدرس هایی که به ما داده شده بود و یا آدرس هایی که خودمان داشتیم این بسته ها را توزیع کردیم.
افکاری گفت: یک روز در گروه فضای مجازی به اعضای گروه اعلام کردیم برای این کار خود یک اسم انتخاب کنیم که ۱۳ تا ۱۴ اسم از طرف مخاطبان فضای مجازی به ما پیشنهاد شد و این اسم ها را به اشتراک گذاشتیم و از ۶ تا ۷ هزار نفر مخاطبان ما ۸۰ درصد آنها رای به گروه جهادی سربازان حاج قاسم دادند و ما به احترام این افراد اسم گروه را «سربازان حاج قاسم» گذاشتیم.
وی بیان کرد: مرحله دوم کمک مومنانه گروه جهادی حاج قاسم باز هم از بیت الزهراء با اجازه برادر حاج قاسم آغاز شد و با ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان پول جمع آوری شده توانستیم در این مرحله ۸۰ بسته مواد غذایی آماده و در بین نیازمندان توزیع کنیم.
مسئول گروه جهادی سربازان حاج قاسم عنوان کرد: بعد از برگزاری دومین مرحله توزیع بسته های معیشتی در بین نیازمندان، خیران از شهرهای مختلف استان و کشور و مخاطبان برای کمک به ما درخواست دادند و هر کس به اندازه وسع خودش کمک می کرد و این کمک ها به طور خودکار واریز می شد.
وی با بیان اینکه در مدت سه روز توانستیم گروه جهادی خود را به صورت رسمی در سپاه به ثبت برسانیم، تصریح کرد: مسئول ثبت گروه های جهادی ناحیه حضرت رسول (ص) کرمان یک روز با من تماس گرفت و پیش او رفتم؛ گفت «درخواست گروه های جهادی که برای ثبت اقدام می کنند را به تهران ارسال می کنم و دست کم هفت ماه طول می کشد که مجوز آنها بیاید اما گروه جهادی شما را چهارشنبه در سامانه ثبت کردم و روز شنبه تاییده رسمی و ثبت سامانه ای کل کشور برای گروه جهادی شما صادر شده» و قسم می خورد در طول این همه سال خدمتم در سازندگی برای اولین بار گروهی دیدم این طور خالصانه پیش برود و اینگونه خالصانه کارش انجام شود.
افکاری ادامه داد: مرحله سوم کمک مومنانه را در حسینیه ثارالله در ماه مبارک رمضان با ۱۰۰ بسته مواد غذایی آماده و در مرحله چهارم با کمک خیران ۲۰ میلیون تومان پول جمع آوری شد و توانستیم با این مبلغ بسته های معیشتی، بهداشتی تهیه و در بین نیازمندان شهر کرمان توزیع کنیم.
مسئول گروه جهادی حاج قاسم عنوان کرد: از مرحله پنجم به بعد تصمیم گرفتیم همراه با بسته های معیشتی غذای گرم هم به مستضعفان بدهیم.
توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی بین نیازمندان حاشیه شهر و جنوب کرمان
افکاری تاکید کرد: در مرحله نهم که مصادف با اربعین امام حسین(ع) بود توانستیم با بیش از ۵۰ میلیون تومان پولی که از خیران جمع آوری شد، ۳۱۳ بسته معیشتی تهیه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار بسته های معیشتی که آماده کردیم را در خارج از شهر کرمان و در منطقه رودبار جنوب و زهکلوت ۲۰۰ بسته معیشتی، پک بهداشتی، لوازم التحریر، کیف، کفش، مرغ گرم در ۵۵ روستا با کمک برخی از افراد بومی و همچنین ۱۱۳ بسته دیگر معیشتی را در حاشیه شهر کرمان توزیع کردیم.
اجرای دهمین مرحله کمک های مومنانه سربازان حاج قاسم با توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی
افکاری افزود: تصمیم داریم دهمین مرحله کمک های مومنانه و معیشتی را با ۵۰۰ بسته اجرا کنیم و از این تعداد ۳۰۹ بسته به مناطق نرماشیر و روستاهای ریگان توزیع داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ما در کنار تمام فعالیت هایی که انجام دادیم دیدار با خانواده شهدا را هم داشتیم، ابراز داشت: اولین بار دیدار خانواده شهدا را از هفته نیروی انتظامی با دیدار با خانواده شهدای ناجا شروع کردیم و این دیدارها را در کنار کمک های مومنانه در دستور کار خود قرار داده ایم.
با گروه جهادی حاج قاسم در فضای مجازی آشنا شدم
زهرا نوری پور عضو گروه جهادی و مسئول مالی گروه جهای حاج قاسم کرمان در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: من با گروه جهادی حاج قاسم در فضای مجازی آشنا شدم و مطالب گروه را پیگیری می کردم و از فروردین سال جاری وارد گروه شدم.
وی عنوان کرد: یک روز در گروه اعلام شده بود بسته بندی در حسینه ثارالله داریم خیلی دلم می خواست برای کمک بروم، اما همان روز جلسه خادم یاری امام رضا(ع) برگزار می شد و باید در آن جلسه شرکت می کردم و به همین دلیل دخترم را برای کمک فرستادم.
نوری پور ادامه داد: مرحله بعدی که شب ۲۳ ماه مبارک رمضان در مسجدالنبی پخت غذای گرم برای افراد نیازمند بود شرکت کردم و از همان شب عضو ثابت این گروه شده ام، شرکت در این گروه جهادی موجب بهترشدن روحیه من شده است.
عضو گروه جهادی حاج قاسم بیان کرد: تاکنون بیش از یک میلیارد برای ۹ مرحله کمک های معیشتی، پک های بهداشتی، غذایی گرم، لوازم التحریر و … هزینه شده است، ان شاءالله مردم کمک های خود را برای مرحله دهم دریغ نکنند تا شرمنده شهدا نشویم و بتوانیم کمک های جمع آوری شده را در اختیار افراد نیازمند قرار دهیم.
ایجاد اشتغال برای یک خانم نیازمند
مسئول مالی گروه جهادی حاج قاسم گفت: من خودم کارمند هستم و کار برای شهدا را دوست دارم و با عشق این کار را انجام می دهم.
برای یک خانه که سه قلو داشت شیرخشک و پوشک بچه بردم، دیدم شروع کرد به گریه کردن و گفت خانم باور کنید حاج قاسم را دو شب پیش در خواب دیدم به خانه ما آمده و همین سوالاتی که شما از من پرسیدید را پرسید و گفت شیر و پوشکشان را چطور تامین می کنید.
نوری پور ابراز داشت: از مردم درخواست دارم در این شرایط کرونایی که مشکلاتی بر ای برخی از هموطنان مان به وجود آمده، همه دست به دست هم دهیم تا این دوران را پشت سر بگذاریم.
وی به خاطراتی در زمینه توزیع کمک های معیشتی به افراد نیازمند اشاره و تصریح کرد: ساعت یازده شب غذا درب خانه یک خانم بردم، زمانی که درب خانه را زدم و گفتم از گروه جهادی حاج قاسم هستیم غذا برایتان آوردیم، خانم شروع به گریه کردن کرد، گفتم چه شده؟ جواب داد می دانید شما را آقا ابوالفضل امشب درب خانه من رسانده؟ گفتم چرا، گفت چند روز است غذا داخل خانه نداشتیم بخوریم و این قدر زندگی برایم سخت شده بود عصر امروز رفتم درب مسجد حضرت ابوالفضل (ع) و به ایشان متوسل شدم.
نوری پور ادامه داد: از خانم پرسیدم کاری مانند خیاطی بلد هستی، گفت بله ولی چرخ خیاطی ندارم، گفتم اگه من چرخ خیاطی را به صورت امانت از کسی بگیرم و در اختیار شما قرار بدهم حاضری ماسک بدوزی و بابت آنها مزد دریافت کنی، قبول کرد و من با رایزنی هایی که انجام دادم چرخ در اختیارش قرار دادم و الان ماسک می دوزد و بابت دوخت آنها مزد دریافت و زندگی خود را می چرخاند.
وی ابراز داشت: برای یک خانه که سه قلو داشت شیرخشک و پوشک بچه بردم، دیدم شروع کرد به گریه کردن و گفت خانم باور کنید حاج قاسم را دو شب پیش در خواب دیدم به خانه ما آمده و همین سوالاتی که شما از من پرسیدید را پرسید و گفت شیر و پوشکشان را چطور تامین می کنید.
از خادمی در مسجد تا آشپزی در گروه جهادی
محمد شفیع زاده عضو گروه جهادی حاج قاسم در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: من با این گروه از طریق همسرم آشنا شدم. به دلیل اینکه خادم مسجد و حسینیه امام حسین(ع) خیابان ثامن کرمان هستم از مرحله ششم کمک های مومنانه گروه جهادی حاج قاسم در حسینه شروع به بسته بندی کمک های معیشتی و پخت غذا کردم.
شفیع زاده بیان داشت: خانه خود را در اختیار گروه جهادی حاج قاسم قرار داده ام و این موجب افتخار من و خانواده ام است که بتوانیم در این امر خیر کوچک ترین قدمی برداریم.
مهدی مقصودی یکی از خیران و عضو گروه جهادی حاج قاسم در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: با این گروه در روز عید غدیر آشنا شدم، روز عید غدیر خیلی به فکر شهدای غدیر بودم.
خانه خود را در اختیار گروه جهادی حاج قاسم قرار داده ام و این موجب افتخار من و خانواده ام است که بتوانیم در این امر خیر کوچک ترین قدمی برداریم.
وی عنوان کرد: در روز عید غدیر برای نماز به حسینه و مسجد امام حسین (ع) رفتیم و دیدم بسته هایی روی زمین قرار دارد و افرادی در حال بسته بندی هستند.
مقصودی ادامه داد: سوال کردم که کمک می خواهید، جواب دادند یا علی(ع)، هر کاری از دست شما بر می آید انجام دهید. از روز عید غدیر من و خانواده ام عضو این گروه شدیم و تاکنون این همکاری ادامه دارد.
زهرا مقصودی عضو دیگر گروه جهادی سربازان حاج قاسم هم که ۱۶ سال سن دارد، گفت: کمک کردن در این گروه جهادی حس خاصی دارد. در این گروه افراد بدون منت به صورت خودجوش کار می کنند.
انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب/ق
پرسش و پاسخ در
لحظاتی ناب از معجزه عشق همدلی / روایتی از گروه جهادی «سربازان حاج قاسم» در کرمان
گفتگو با هوش مصنوعی