سرنوشت بیمارستان شمال شهر بیرجند چه شد؟ / علوم پزشکی: خیر قرارداد بسته، راه و شهرسازی زمین نمی دهد!



رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به وعده احداث بیمارستان محلی در شمال شهر بیرجند اشاره کرد و گفت: علی رغم مراجعت انجام شده به راه و شهرسازی استان تاکنون زمینی تحویل دانشگاه نشده است و این درصورتی است که قرارداد دو میلیارد تومانی با خیر بسته شده و اگر تعلل در واگذاری زمین صورت پذیرد امکان قطع مشارکت خیر وجود خواهد داشت.

سرنوشت بیمارستان شمال شهر بیرجند چه شد؟/ علوم پزشکی: خیر قرارداد بسته، راه و شهرسازی زمین نمی دهد!

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمد دهقانی ظهر امروز در نشست خبری، با اشاره شرایط حساس دولت و نظام جمهوری اسلامی، اظهار داشت: کشور در شرایط حساسی قرار دارد و تمام تلاش دشمن بر این است که اعتماد مردم را نسبت به دولت و نظام خدشه دار و بین مردم و دولت مردان فاصله ایجاد کند.

وی بیان داشت: علی رغم تلاش های دشمن در عرصه اقتصادی و از بین بردن اعتماد بین مردم و نظام، در کنار همه سختی ها و مشقت هایی که دولت داشته هر آنچه از دست خدمت گذاران نظام برآمده انجام داده است.

اشاره ای به پروژه های هفته دولت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به تشریح اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی در هفته دولت پرداخت و افزود: کلنگ زنی پایگاه اورژانس روستای استند، گردهمایی پیشکسوتان عرصه سلامت و راه اندازی پایگاه اورژانس جاده ای ۱۱۵ روستای ماهیرود با اعتبار دو میلیارد ریال و اعزام تیم مراقبت بهداشتی دانشگاه به روستاهای ذکری و گل نی و ویزیت ۲۲ نفر از افراد روستا از اهم اقدامات انجام شده است.

دهقانی افتتاح ساختمان اورژانس ۱۱۵ فردوس با زیربنای ۸۵ مترمربع و اعتبار دو میلیارد ریال، افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ قهستان با زیربنایی ۱۵۰ مترمربع و اعتبار دو میلیارد ریال، افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهر اسدیه با زیربنای ۵۰۰ مترمربع و اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت چهکند با اعتبار ۶۵۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، افتتاح پایگاه خدمات جامع سلامت شهری شعبانیه با زیربنای ۲۵۰ متر مربع و اعتبار ۵۲۵ میلیون تومان و بهره برداری از سایت تکرار کننده اورژانس ۱۱۵ شهرستان سرایان با اعتبار ۱۱۰ میلیون تومان را از دیگر اقدامات انجام شده در هفته دولت ذکر کرد.

وی با اشاره به استقرار گروه جهادی سلامت محور رضوان در نقاط محروم استان، تبیین کرد: این گروه جهادی متشکل از گروه دندان پزشکی، پزشکی، مامایی و تغذیه است که برای اولین بار در روستای همت آباد زیرکوه مستقر شدند.

اعزام ۴۰ تیم سیار پزشکی به مناطق محروم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به وجود بیش از هفت هزار نفر کارمند پیمانی، قراردادی و رسمی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بیرجند، مطرح کرد: طی هفته دولت ۴۰ تیم سیار پزشکی فو ق العاده همراه با خدمات دارویی به روستاهای شهرستان های درمیان، نهبندان سربیشه و زیرکوه اعزام شدند.

دهقانی با اشاره به راه اندازی خانه مشارکت مردم در سلامت، گفت: با توجه به اینکه اجتماعی شدن سلامت از موضوعات مهم در کشور است لذا مردم خودشان باید در موضوع سلامت ورود پیدا و در این راستا از ظرفیت مردم در تصمیم گیری و اجرای موضوعات مربوط به سلامت استفاده شود.

وی از مجوز پذیرش و جذب دانشجو برای اولین بار در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و افزود: برای دانشکده داروسازی بیش از شش هزار متر مربع آماده سازی و بیش از ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده است.

تکمیل زنجیره رشته های دکترای عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه مجوز جذب پذیرش دانشجوی دکترای داروسازی خارجی و دانشجوی خارجی تبدیل به داخل انجام شده است، مطرح کرد: با راه اندازی رشته دکترای داروسازی زنجیره رشته های دکترای عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تکمیل می شود.

دهقانی از وجود یک هزار و ۷۰۰ پرونده در مرکز ناباروری استان خبر داد و با اشاره به اینکه ۸۵ درصد هزینه های نازایی را وزارت بهداشت می دهد، بیان داشت: از ابتدای فعالیت این مرکز تاکنون ۵۲ نوزاد (۲۴ دکتر و ۲۸ پسر) متولد شده اند و تجهیزات این مرکز به طور کامل تکمیل و تنها مشکل اساسی نبود فلوشیپ نازایی و ناباروری است.

وی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای استقرار فلوشیپ نازایی در استان، مطرح کرد: سهمیه حضور دو پرشک متخصص استان جهت شرکت در آزمون اخذ و از مهرماه امسال جهت گذراندن دوره های مذکور به مدت ۱۸ ماه تحصیل به تهراه و مشهد اعزام و بعد از آن در استان مستقر خواهند شد.

تشریح آخرین وضعیت پروژه های نیمه تمام

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین اشاره ای به پروژه های ناتمام دانشگاه علوم پزشکی کرد و افزود: بیمارستان خوسف با ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال آینده به بهره برداری برسد.

دهقانی با اشاره به توقف سه ساله ساخت بیمارستان بشرویه، مطرح کرد: روند ساخت این بیمارستان از سال ۹۵ متوقف شده و اعتباری برای این پروژه ابلاغ نشده که با پیگیری های انجام شده قول خوبی برای این پروژه گرفته شده و امیدواریم ظرف سه ماه آینده قرارداد پیمانکار مجدد به دانشگاه برگزار شود.

وی از نیاز چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی برای تکمیل اورژانس و بخش آی سی یو بیمارستان نهبندان خبر داد و افزود: پیمانکار بیمارستان ۹۶ تختخوابی قاین نیز مشخص و زمین مربوطه تحویل و عملیات زیرساختی نیز آغاز شده است.

مسکوت ماندن پروژه بازسازی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به پروژه بازسازی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند، بیان داشت: بازسازی این بیمارستان فعلا مسکوت مانده و بازسازی این بیمارستان نیازمند اعتبار کلان است که با توجه به شرایط اعتباری ناخوش کشور نمی توان قولی به مردم داد!

دهقانی همچنین اشاره ای به افزایش تعداد تخت های بیمارستان طبس کرد و گفت: در آبان ماه سال گذشته با فرماندار وقت طبس تفاهم نامه ای مبنی بر ساخت ۱۰۰ تخت بیمارستانی در مجاورت بیمارستان فعلی طبس به امضاء رسید و مقرر گردید ساخت تخت توسط بخش خصوصی انجام و تجهیز و تأمین نیرو توسط وزارت بهداشت انجام شود که تاکنون شهرستان طبس به تعهد خود عمل نکرده است.

وی به اقدامات انجام شده و بدقولی برخی مسؤولان در زمینه احداث بیمارستان محلی در شمال شهر بیرجند اشاره و اعلام کرد: علی رغم پیگیری ها و مراجعات به راه و شهرسازی استان تاکنون زمینی تحویل دانشگاه نشده است و این درصورتی است که قرارداد دو میلیارد تومانی با خیر بسته شده و اگر تعلل در واگذاری زمین صورت پذیرد امکان قطع مشارکت خیر وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/۶۹۰۳۹/ج/ر

پرسش و پاسخ در سرنوشت بیمارستان شمال شهر بیرجند چه شد؟ / علوم پزشکی: خیر قرارداد بسته، راه و شهرسازی زمین نمی دهد!

گفتگو با هوش مصنوعی