از انتصاب پر حاشیه یک آقازاده در وزارت بهداشت تا کاهش روند ابتلا به آنفلوانزا



داغ ترین اخبار سلامت در هفته ای که گذشت؛

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حوزه بهداشت و درمان در هفته ای که گذشت با رویداد هایی متعدد روبرو بود که در این بسته خبری به بخشی از آنها می پردازیم.

حکم عجیب مشاور وزیر بهداشت برای پسرش + تصویر

تصویری از حکم «محمد اسماعیل اکبری»، مشاور وزیر بهداشت برای پسرش در فضای مجازی منتشر شد. در متن این نامه عنوان شده است« با توجه به اعتماد بنده و جناب وزیر به شما و نیاز این جانب، جنابعالی را به عنوان دستیار ویژه مشاور عالی وزیر منصوب می نمایم».

کیانوش جهانپور، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی درباره انتصاب فرزند مشاور وزیر بهداشت به عنوان دستیار ویژه و اینکه آیا مشاور وزیر بهداشت می تواند نصب و عزل داشته باشد، اظهار کرد: « دکتر اکبری» مشاور وزیر بهداشت و مدیر پروژه جمعیت در وزارت بهداشت در حکمی فرزند خود را به عنوان دستیارش منصوب کرده است.

جهانپور ادامه داد: این حکم مشاور وزیر بهداشت ابلاغ انشایی است و برای مشاور وزیر بهداشت منعی ندارد؛ چراکه در ابلاغ انشایی پست سازمانی وجود ندارد.

انتصاب آقازاده ها در وزارت بهداشت ممنوع شد

به دنبال انتصاب جنجال بر انگیز پسر مشاور وزیر بهداشت به عنوان دستیار ویژه پدرش، از این پس انتصاب آقازاده ها و ژن های خوب در وزارت بهداشت ممنوع شد.

بیمه اجباری ۹ میلیون ایرانی روی کاغذ ماند/ چرا وزارت رفاه آزمون وسع را انجام نمی دهد؟

آیین نامه پوشش اجباری بیمه سلامت و ارزیابی وسع پس از گذشت حدود ۴ ماه از تاریخ تصویب، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده و ۵۰ درصد آن بر عهده وزارت رفاه است که این وزارتخانه علاقه ای به اجرای آن نشان نمی دهد.

پوشش اجباری بیمه سلامت و ارزیابی وسع دو موضوع جدانشدنی هستند که اجرای اولی منوط به اجرای صحیح دومی است؛ یعنی اگر ارزیابی وسع انجام نشود، پوشش اجباری بیمه سلامت نیز قابل اجرا نیست. چون در این صورت، باز هم تاریخ تکرار می شود و همانند اجرای طرح بیمه رایگان سلامت در آغاز اجرای طرح تحول سلامت، افرادی تحت پوشش بیمه رایگان قرار می گیرند که نیاز مالی ندارند و می توانند هزینه های درمانی خود را از جیب پرداخت کنند.

آزادی قلیان در ایستگاه بهارستان/ وکلای ملت، مدافع مردم یا مافیای دخانیات؟!

«قلیان در قهوه خانه ها آزاد می شود»، موضوعی که مافیای سیگار و دخانیات آن را هدف قرار داده اند و در تلاشند تا به هر شکلی شده در آخرین روز های این دوره مجلس شواری اسلامی آن را به تصویب برسانند. موضوعی که عواقب جبران ناپذیری برای سلامت جامعه به ویژه قشر جوان به دنبال خواهد داشت و حالا به نظر می رسد به احتمال زیاد با فشار برخی نمایندگان امروز یا در هفته جاری در صحن علنی مطرح شود.

«طرح یک فوریتی استفساریه تبصره ۱ ماده ۱۳ قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با مصرف دخانیات» اخیرا در مجلس شورای اسلامی مطرح شده است، موضوعی که نه در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بلکه در کمیسیون امور داخلی کشور و شورا ها بررسی وجمع بندی شده، اما تاکنون بر اساس قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، عرضه و استعمال مواد دخانی در اماکن عمومی ممنوع است.

استفساریه تلاش دارد تا به بهانه اشتغال، کارآفرینی و رونق کسب و کار، قهوه خانه ها و قلیان سرا ها که همگی از اماکن عمومی هستند و بر اساس این قانون عرضه مواد دخانی در آن ها ممنوع است، از شمول قانون مذکور خارج کند و بر این اساس در عمل مجوز رسمی و قانونی برای عرضه دخانیات در همه قهوه خانه ها و قلیان سرا ها صادر شود.

ورشکستگی ۵ شرکت پخش دارو در سایه چالش نقدینگی/ طلب ۳۴۰۰ میلیاردی شرکت های پخش از دانشگاه های علوم پزشکی

ابراهیم هاشمی، رئیس انجمن شرکت های پخش دارو و مکمل های انسانی درباره بدهی بیمارستان های دولتی دانشگاه های علوم پزشکی به شرکت های پخش و ورشکستگی آن ها اظهار کرد: باوجوداینکه هر چند ماه یکبار، بیمه ها مطالبات بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی را پرداخت می کنند؛ سهم دارو که حدود ۲۲ تا ۲۵ درصد است، جدا نمی شود و شرکت های پخش مطالبات خود را دریافت نمی کنند.

رئیس انجمن شرکت های پخش دارو و مکمل های انسانی با اشاره به میزان بدهی شرکت های پخش از بیمارستان های دولتی دانشگاه های علوم پزشکی اظهار کرد: تا پایان مهر مطالبات شرکت های پخش دارو و مکمل از بیمارستان های دولتی دانشگاه های علوم پزشکی رقمی حدود ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است و این رقم از فروردین ۹۸، یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اضافه شده است.

او ادامه داد: متاسفانه ما در هر سال شاهد ورشکسته شدن ۳ تا ۴ شرکت پخش دارو و مکمل هستیم به عنوان مثال سال گذشته ۳ شرکت پخش و تا کنون از ابتدای سال ۲ شرکت پخش ورشکسته شده اند و شرایط مالی به حدی بغرنج شده است که شرکت های پخش بزرگ هم وضعیت خوبی ندارند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «از انتصاب پر حاشیه یک آقازاده در وزارت بهداشت تا کاهش روند ابتلا به آنفلوانزا» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.