<span class="text danger">۳ هزار و ۹۷۵</span> نفر در <a href="/fa/dashboard/ جنوبی" class="text info">خراسان جنوبی</a> از اختلالات ناشنوایی رنج می برند



به گزارش خبرنگار مهر، علی عرب نژاد ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته جهانی ناشنوایی اظهار کرد: ۵۰ درصد علل ناشنوایی ژنتیکی، ۲۵ درصد به علت ناشناخته و حدود ۲۵ درصد دیگر به علت بیماری های مادر حین بارداری و مسائل هنگام زایمان رخ می دهد.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: در خراسان جنوبی تعداد سه هزار و ۹۷۵ نفر به اختلالات شنوایی مبتلاء هستند که از این میان هزار و ۶۷۵ نفر زن و دو هزار و ۳۰۰ نفر نیز مرد هستند.

عرب نژاد با اشاره به اینکه شیوع اختلالات شنوایی در هر ده هزار نفر در خراسان جنوبی ۶٫۵ درصد است، ادامه داد: از ابتدای سال ۹۹ تا کنون اعتباری به مبلغ ۱۲۵ میلیون ریال به استان برای کاشت حلزون اختصاص یافت و تعداد ۶۵ نفر تعمیر و تعویض قطعات را انجام داده اند.

وی گفت: در خراسان جنوبی دو مرکز روزانه آموزشی توانبخشی خانواده و کودک مبتلاء به اختلال شنوایی وجود دارد که ظرفیت اسمی آن ۱۰۰ نفر و تعداد خدمت گیرندگان آن نیز ۶۵ نفر هستند.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه به هزار و ۹۰۷ ناشنوا در خراسان جنوبی کمک هزینه معیشت توانبخشی پرداخت می شود، اظهار کرد: سه تشکل و انجمن فعال در زمینه امور ناشنوایان نیز در استان وجود دارد.

عرب نژاد بیان کرد: ۲۶ درصد از اعتبار وسایل کمک توانبخشی در سال ۹۸ به معلولین ناشنوا اختصاص یافت و آمار دریافت کنندگان سمعک و سایر وسایل کمک شنیداری در سال ۹۸ به تعداد ۸۰۳ نفر رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۹ درصد از اعتبار وسایل کمک توانبخشی در سال ۹۹ به معلولین ناشنوا اختصاص یافت و در سال جاری آمار دریافت کنندگان سمعک و سایر وسایل کمک شنیداری در سال ۹۹ به تعداد ۷۴ نفر رسیده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به طرح غربالگری شنوایی نوزادان افزود: بر اساس آمارهای موجود از زمان شروع برنامه سال ۸۷ تا پایان سال ۱۳۹۸ قریب به ۱۶۶ هزار و ۲۲۲ نوزاد و شیرخوار در سراسر کشور تحت آزمون های غربالگری شنوایی قرار گرفته اند.

عرب نژاد افزود: از زمان شروع برنامه تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود هزار و ۸۵۹ کودک دارای اختلالات شنوایی شناسایی و تحت مداخلات طبی و توانبخشی قرار گرفته اند.

وی افزود: درصد تحت پوشش برنامه غربالگری ناشنوایی نوزادان در سال ۱۳۹۸ معادل ۹۹٫۸۱ درصد موالید زنده استان بوده است

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی یادآور شد: پیش بینی می شود در پایان سال ۱۳۹۹ حدود ۹۹٫۹۰ درصد موالید استان تحت پوشش برنامه قرار بگیرند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۳ هزار و ۹۷۵ نفر در خراسان جنوبی از اختلالات ناشنوایی رنج می برند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.