ماموریت گرایی دانشگاه ها برای حل مسائل مازندران



به گزارش خبرنگار مهر، حشمت اله علی نژاد بعدازظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان مازندران با گرامیداشت هفته پژوهش اظهار داشت: عوامل سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی در پژوهش دخیل هستند و بکارگیری آن می تواند راه توسعه را فراهم کند.

وی از پژوهش به عنوان سنگ بنای توسعه یاد کرد و گفت: دانشگاه های نسبت به مسائل پیرامون خود باید حساس و مسئله محور باشند و دانشگاه های نسل سوم در حوزه صنعت محور گام بردارند.

وی با اظهار اینکه قرارگاه تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در استان راه اندازی شده است، گفت: دانشگاه، پارک علم وفناوری، جامعه و صنعت و دستگاه های اجرایی در این قرارگاه گردهم آمدند تابه رفع مسائل فراروی استان بپردازند.

علی نژاد بر ضرورت توجه دستگاه و مراکز پژوهشی و دانشگاه ها به مسئله مأموریت های استانی توجه کرد و گفت: تبیین ظرفیت های دانشگاه و توانمندی های نیروی انسانی، تبیین مزیت های موجود در استان مسائل بسیار مهمی به شمار می رود.

رئیس دانشگاه مازندران یادآور شد: با توجه به وجود سه بندر و فریدونکنار توجه به حوزه حمل ونقل مهم است و روش های الگوی های ارتباطی بین دانشگاه و جامعه باید مدنظر قرار گیرد.

وی اعزام اعضای هیئت علمی به صنعت و جامعه، اعزام دانشجویان به دوره های کارآموزی، تعریف پایان نامه های تقاضای محور، برگزاری رویدادهای مشترک با دستگاه های اجرایی، اجرای دفاتر و کلینیک های مشترک با صنایع را از جمله ضرورت ها برشمرد.

وی بر ضرورت مأموریت گرایی دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: راه حل برون رفت از مشکلات مأموریت گرایی و تاثیرگرایی است.

پرسش و پاسخ در ماموریت گرایی دانشگاه ها برای حل مسائل مازندران

گفتگو با هوش مصنوعی