دانشگاه کردستان در نظام رتبه بندی یو



رحمت صادقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مؤسسه علمی U-Multirank در کشور آلمان واقع است و با حمایت مالی برنامه تحصیلی اراسموس در اروپا پشتیبانی و تمامی فعالیت های این کنسرسیوم توسط کمیسیون مشورتی بررسی می شود.

وی افزود: یو- مالتی رنک برای نخستین بار در سال ۲۰۱۴ با ارزیابی بیش از ۸۵۰ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی از ۷۴ کشور جهان فعالیت خود را آغاز کرد و این نظام رتبه بندی در پنج حوزه شامل آموزش و یادگیری، پژوهش، انتقال دانش، جهت گیری بین المللی و موقعیت داخلی به مقایسه عملکرد دانشگاه ها می پردازد.

رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: منابع گردآوری داده ها شامل پایگاه های Web of Science , Scopus ، اطلاعات ارسالی توسط مؤسسات، نظرسنجی از دانشجویان و در صورت نیاز پایگاه های پروانه ثبت اختراع است.

صادقی یادآور شد: ویژگی متمایز این نظام رتبه بندی، ارزیابی عملکرد مؤسسات علمی به صورت کیفی است و دانشگاه های نمایه شده به عنوان بخشی از جامعه جهانی دانشگاهی شناخته می شوند که این امر در جذب دانشجویان بین المللی تأثیرگذار است.

وی بیان کرد: به کمک این نظام رتبه بندی دانشجویان می توانند اطلاعات جامعی جهت مقایسه و انتخاب دانشگاه مقصد به منظور ادامه تحصیل کسب کنند.

رئیس دانشگاه کردستان گفت: رتبه بندی یو- مالتی رنک ۲۰۲۰ تعداد هزار و ۷۵۹ دانشگاه از ۹۲ کشور را مورد بررسی قرار داده است که در لیست مؤسسات علمی منتشر شده، تعداد ۲۱ دانشگاه ایرانی حضور دارند و دانشگاه کردستان برای اولین بار موفق به حضور در این نظام رتبه بندی شده است.

پرسش و پاسخ در دانشگاه کردستان در نظام رتبه بندی یو

گفتگو با هوش مصنوعی