خودکفایی ۷۰۰ هزار خانواده مددجوی کمیته امداد در کشور



به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت الله عبدالملکی امروز در سفر به استان کرمان در حاشیه انعقاد تفاهم نامه کمیته امداد و سازمان بسیج سازندگی برای ایجاد ۲ هزار و ۹۰۰ شغل مددجویان کمیته امداد استان کرمان اظهار داشت: در گام اول انقلاب بر اساس مطالعه وسیعی که در سال ۹۷ انجام شد، ایران از میانگین ۲۰ کشور برتر دنیا در ۳۵۰ شاخص بالاتر بود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور با بیان اینکه ظرفیت ما برای پیشرفت بیش از آن چیزی ست که اتفاق افتاده، افزود: گام دوم یعنی از مسیر فعلی به سمت به فعلیت رساندن ظرفیت های واقعی برویم که تمدن نوین اسلامی با آن شکل می گیرد.

وی با بیان اینکه برای جهش در پیشرفت نیازمند الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی هستیم که مقام معظم رهبری آن را در دهه چهارم انقلاب مطرح کردند، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی دو رکن اصلی دارد که رکن اول آن «فرهنگ جهادی» و رکن دوم «تولید ملی» است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه مهم ترین عامل برای تقویت تولید ملی کارآفرینی است، بیان کرد: همه ابزار لازم برای کارآفرینی در کشور را اعم از تقاضا، بازار، نیروی کار، شرکت های دانش بنیان، نزولات جوی و … فراهم است.

عبدالملکی بیان کرد: اگر برای هر خانواده تحت حمایت کمیته امداد بتوانیم شغل ایجاد کنیم سالانه چهار میلیون تومان از منابع کشور آزاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ هزار خانواده از مددجویان کمیته امداد توسط این نهاد خودکفا شده اند، گفت: با خودکفایی این تعداد خانوار سالانه سه هزار میلیارد تومان از منابع آزاد شده است که بر این اساس کارآفرینی محرومان باری از دوش کشور بر می دارد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه یک و نیم میلیون نفر محروم بیکار در کشور وجود دارد که ۹۵۰ هزار نفر آنها مددجوی معیشت بگیر کمیته امداد بوده و مابقی تحت حمایت این نهاد نیستند اما محروم هستند، گفت: در مجموع جمعیت بیکار و شبه بیکار کشور چهار میلیون نفر است.

وی با تأکید بر لزوم هم افزایی و به کارگیری همه ظرفیت ها برای ایجاد اشتغال محرومان گفت: طبق اساسنامه کمیته امداد که مقام معظم رهبری سال ۹۴ ارائه کردند، این نهاد مسئولیت دارد به همه محرومان خدمت دهد و ایجاد درآمد پایدار برای خانواده های محروم در راس کار قرار گیرد.

عبدالملکی بیان کرد: سال گذشته ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان منابع در اختیار کمیته امداد قرار گرفت که نیم درصد منابع کشور است و طبق آمار وزارت کار ۳۰ درصد اشتغال کشور توسط کمیته امداد ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: مهم ترین راهبرد اشتغال کمیته امداد هم افزایی با افرادی است که در فعالیت های کسب و کار کشور محرومان را به کار گیرند.

وی عنوان کرد: ۱۴ گروه را به عنوان همکار از جمله خیران، جهادگران کارآفرین و …برای کارآفرینی انتخاب کردیم و استان کرمان یکی از شش استان پایلوت کشور برای ایجاد و راه اندازی طرح های اشتغال است.

انتهای پیام/۳۳۸۸/ب/ی

پرسش و پاسخ در خودکفایی ۷۰۰ هزار خانواده مددجوی کمیته امداد در کشور

گفتگو با هوش مصنوعی