هر آنچه نیاز است از بازارکار، آینده شغلی و درآمد مهندس صنایع بدانید / جایگاه حرفه ای مهندسی صنایع کجاست؟



به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهیت رشته صنایع کار در کارخانه است و اگر فرد بتواند سیستم ها را تحلیل کند در این رشته به خوبی موفق خواهد شد. مهندسی صنایع به طراحی، پیاده سازی و بهبود سیستم های یکپارچه ای از انسان، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی می پردازد.

مهندسان صنایع می توانند به راحتی به حوزه آی تی راه پیدا کنند و در فیلد هایی مانند کلان داده، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی که نیاز به آمار پیشرفته مهندسی نظیر رگرسیون، سری های زمانی و غیره پیشرفت کنند.

مهندسان صنایع بر چگونگی انجام کار ها، دستیابی به نتایج بدون خطا، تکنولوژی مورد نیاز، ایمنی کارکنان، محیط و هزینه تمرکز دارند؛ فردی که در رشته صنایع شروع به کار می کند؛ درآمد ۲ الی ۳ میلیونی خواهد داشت که به مرور افزایش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: درآمد ماهانه مهندس های برق در ایران +بازار کار گرایش های برق

این رشته جدید است اما می تواند رشد بسیار خوبی داشته باشد؛ داشتن مهارت و تخصص خوب یکی از مهم ترین کارها در هر شغلی است. در مهندسی صنایع وجود برخی مهارت و توانمندی ها ضروری است و افراد باید برای داشتن درآمد میلیونی، این مهارت ها را یاد بگیرند.

برخی از این توانمندی ها عبارتند از توان حل مسئله، مهندس صنایع - ذهن پویا و جستجوگر، خلاقیت و نوآوری، مهارت های ارتباطی خوب، داشتن توان مدیریتی، توان تجزیه و تحلیل مناسب، توان علمی خوب در ریاضی، آمار و فیزیک، کار تیمی، توانایی تحمل فشار کاری زیاد، دقت و توجه به جزئیات، توان مدیریت زمان، تسلط به زبان انگلیسی است که در به روز بودن و آگاهی از آخرین دستاورد های مهندسی صنایع بسیار ضروری است.

انتهای پیام/

آشنایی با شغل مهندسی صنایع
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «هر آنچه نیاز است از بازارکار، آینده شغلی و درآمد مهندس صنایع بدانید / جایگاه حرفه ای مهندسی صنایع کجاست؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.