امیر سرتیپ شهرام: توانستیم ۷۰۹ سامانه دفاعی را تولید کنیم / امیر خواجه فرد: ارتباط بین هواپیما های با سرنشین و بی سرنشین در سال ۱۴۰۰ برقرار می شود



به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ شاهرخ شهرام رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان اینکه پشتیبانی از نیرو های مسلح عمدتا در حوزه تجهیزات، آموزش و افزایش مقاومت انجام می شود، گفت: حوزه تجهیزات در دو بخش قبل و بعد انقلاب اسلامی قابل بررسی است که تجهیزات تولیدی پس از انقلاب، در زمینه بومی سازی جلوه گر هستند.

وی ادامه داد: بومی سازی تجهیزات رزمی اتفاقات خوبی را در زمان جنگ به وجود آورد و موجب خودباوری و بهره مندی از ظرفیت های کشور شد.

امیر سرتیپ شهرام اظهار کرد: ۷۰۹ سامانه دفاعی را تولید کردیم که با تیراژ در اختیار نیرو های مسلح قرار گرفت. در سال ۹۹ ما ۸۹ سامانه در اختیار نیرو های مسلح قرار دادیم که درصد بومی سازی و البته امن سازی این تولیدات هم تا سال ۹۹ بالا می رفت.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع الکترونیک ایران با حدود ۳۱ دانشگاه صنعتی فعالیت تنگاتنگ و بسیار نزدیکی برای تولید تجهیزات داشته است، تصریح کرد: در این ارتباط ها ۲۷۴ قرارداد با دانشگاه ها بستیم تا از علم روز دنیا استفاده کنیم.

امیر سرتیپ شهرام افزود: از این قرارداد ها در تولید سامانه ها استفاده شد که با ۳۶۲ شرکت فناور دانش بنیان در حوزه بومی سازی کار کردیم.

رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران تصریح کرد: ۵۰۸ شرکت صنعتی نیز با حضور بازنشستگان فعال حوزه بومی سازی و بهسازی همکاری داشته اند. به علاوه ۸ درصد اعتبارات فروشمان را بر روی موضوع تحقیقات گذاشتیم که بسیاری این درصد اعتباری را در حدود ۳ یا ۴ درصد می دهند.

وی یادآور شد: در حوزه قطعه سازی و بومی سازی در سال ۹۹ نسبت به ۹۸ رشد دو برابری داشتیم.

همچنین در ادامه امیر سرتیپ دوم افشین خواجه فرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی نیرو های مسلح با بیان اینکه صنعت هوایی یک پلتفرم است، گفت: در دهه ۶۰ عمدتا سعی می کردیم سامانه هایمان به دلیل جنگ تحمیلی تاب آوری بیشتری پیدا کنند. اما در دهه ۷۰ خودکفایی را رقم زدیم.

وی افزود: در دهه ۸۰ به طراحی و ساخت ورود کردیم و آنچه را در قطعه سازی یاد گرفتیم، در دفاتر طراحی گسترده ایجاد شده، به دست طراحی سپردیم.

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی نیرو های مسلح اظهار کرد: در دهه ۹۰ وارد زمینه طراحی و تولید شدیم؛ رفته رفته سامانه های کشور کاملا بومی می شود و به نحوی پیشرفت کردیم که از ظرفیت های آن استفاده کنیم.

امیر سرتیپ دوم خواجه فرد با یادآوری اینکه در صنایع هوایی ناوگان باید عملیاتی بمانند، بیان کرد: به لحاظ طراحی که در کشور و در همه سازمان ها شکل گرفته، قابلیت ارتقا هم داریم که در حوزه تجهیزات رزمی بسیار مهم است؛ زیرا تجهیزات رزمی روز به روز باید ارتقا پیدا کند.

وی تأکید کرد: اکنون می توانیم توان رزم خود را در به روز بودن، تضمین کنیم.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در امیر سرتیپ شهرام: توانستیم ۷۰۹ سامانه دفاعی را تولید کنیم / امیر خواجه فرد: ارتباط بین هواپیما های با سرنشین و بی سرنشین در سال ۱۴۰۰ برقرار می شود

گفتگو با هوش مصنوعی