چرخه تولید علم تا فناوری باید یک چرخه پیوسته و هماهنگ باشد



ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر این که چرخه تولید علم تا فناوری باید یک چرخه پیوسته و هماهنگ باشد، گفت: استفاده از ظرفیت های بالقوه در حوزه علم و فناوری نیازمند نگاهی متفاوت در این حوزه است.

محمدرضا پورمحمدی در نشست بررسی زمینه های همکاری میان منطقه ویژه علم و فناوری آذربایجان شرقی و پارک علم و فناوری ایرانیان، با اشاره به این که تبریز یکی از قطب های علمی و فناوری در کشور است، افزود: آذربایجان شرقی در سند آمایش استان به عنوان هاب خدمات برتر از جمله خدمات های تک و فناورانه در منطقه معرفی شده است.

وی با بیان این که ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری داریم، گفت: با وجود کارهای خوبی که در این حوزه انجام شده، اما هنوز بسیاری از ظرفیت ها به فعلیت نرسیده و نیازمند نگاهی متفاوت در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به این که منطقه ویژه علم و فناوری با نگاه علم تا فناوری به صورت هماهنگ و پیوسته در استان ایجاد شده است، افزود: هدف اصلی این منطقه، ایجاد زیست بوم فناوری و برقراری ارتباط میان تولیدکنندگان و متقاضیان محصولات فناورانه است.

پورمحمدی با بیان این که مشارکت بخش خصوصی در این زمینه اجتناب ناپذیر است، گفت: موفقیت منطقه ویژه علم و فناوری و سایر مراکز فناوری در تحقق اهداف فناورانه، بخش خصوصی را به حضور و سرمایه گذاری در این حوزه علاقه مند می کند.

وی هم چنین بر حمایت از همه فعالیت های فناورانه در استان تاکید کرد و از آمادگی مدیریت استان برای ایجاد زمینه های همکاری میان پارک علم و فناوری ایرانیان، منطقه ویژه علم و فناوری استان و سایر مراکز علمی و فناوری خبر داد.

وی، نمایشگاه بین المللی تبریز را فرصت بسیار خوبی برای عرضه محصولات فناورانه و دانش بنیان دانست و گفت: با همت جدی در این حوزه، می توانیم در بازار ۳۵۰ میلیونی آسیای میانه حضور فعال و موثری داشته باشیم.

جانشین استاندار آذربایجان شرقی در هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری نیز در این نشست با بیان این که سازمان عامل استقرار این منطقه نقش تسهیل گری دارد، افزود: هدف این منطقه، رفع موانع فعالیت شرکت های دانش بنیان و فناور است.

حمیدرضا قاسم زاده افزود: منطقه ویژه علم و فناوری به دنبال این است که گسستگی بین بخش های مختلف را به پیوستگی تبدیل کند و پارک علم و فناوری ایرانیان می تواند با استفاده از تجربیات خود در این زمینه یاری گر استان باشد.

رئیس پارک علم و فناوری ایرانیان هم در این نشست با اشاره به فعالیت های این مجموعه، گفت: هدف ما تمرکز زیرساخت ها برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در یک مجموعه متمرکز و هماهنگ است.

حسین جلیلی افزود: این کار کمک می کند تا ضمن پرهیز از موازی کاری و هم راستا کردن ظرفیت ها، بازار محصولات فناورانه نیز توسعه یافته و شرکت های دانش بنیان در جذب مشتری موفق باشند.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، پارک علم و فناوری ایرانیان به عنوان تنها پارک خصوصی کشور دارای خدمات و مزایای متنوعی است و شرکت های مستقر در این پارک می توانند از مزایای قانونی متنوعی بهره مند شوند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «چرخه تولید علم تا فناوری باید یک چرخه پیوسته و هماهنگ باشد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.