کمبود کیت تشخیص کرونا در سیستان و بلوچستان



به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسن قوسیان روز پنجشنبه در نشست تحویل کمک های بشر دوستانه هلال احمر به سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در هفته های اخیر این استان درگیر شیوع جدیدی از بیماری کووید ۱۹ است که از اسفند ماه سال قبل احساس خطر در کشور به واسطه ارتباطی که با پاکستان و هند داشتیم از این منطقه وجود داشت.

وی با اشاره به اینکه در موضوع قرنطینه جمعیت هلال احمر و دانشگاه های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان در مرزها اقدامات مثبتی را انجام دادند افزود: از خیریه های متعددی که دست به دست هم دادند تشکر می کنیم و اکنون شاهد هستیم دومین محموله کمک های آنان به استان وارد شده و انشاالله این فرایند ادامه خواهد داشت و تمامی این امکانات که توسط خیران آورده شده در میان مردم شهرهای مختلف منطقه توزیع خواهد شد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر بیان کرد: در این محموله های فرستاده شده از سوی خیران حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار ماسک، کپسول های اکسیژن ۵۰ کیلویی، ۴۰ کیلویی و ۱۰ کیلویی به این صورت که ۳۲۶ کپسول ۴۰ کیلویی، ۱۰۰ کپسول ۵۰ کیلویی و ۷۷ کپسول اکسیژن ۱۰ کیلویی بوده و ظرفیت افزایش تا سه هزار عدد کپسول را نیز دارد.

وی با اشاره به اینکه وظایف جمعیت هلال احمر هماهنگی در میان کشور و دعوت از خیران و انتقال کمک های آنان است افزود: مردم فهیم و با فرهنگ سیستان و بلوچستان باید کمک کنند از این مرحله کرونا نیز عبور کنیم و از این جهت لازم است که از همه ی خیران تشکر کنم که با تمام توان وارد گود شدند.

قوسیان تصریح کرد: پروژه دوم که هلال احمر اجرا کرده پروژه نصب آب هست که در سفر تیرماه شروع شده و سیستان و بلوچستان یکی از مقاصد ما بوده که ما هشت شهر را انتخاب کردیم و ۱۶ استان معین این هشت شهر شدند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کمبود کیت تشخیص کرونا در سیستان و بلوچستان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.